- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
TostAcıktım zati ne yesem diye düşünüyorum ondan dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TostAcıktım zati ne yesem diye düşünüyorum ondan dedim
Eski nanaya mi gitti ki
Nayn kısır
Herşey senin fit vücudunu korumak icinArtık nasıl içten istediysen adresi öyle olmuş demekki
Bende de var ama yiyemem diyetteyimNayn kısır
Gece gece ne diyeti kim görecek ye gitsinBende de var ama yiyemem diyetteyim
Sonra tartida çıkıyoGece gece ne diyeti kim görecek ye gitsin
Hee onu unutmuşum dogruSonra tartida çıkıyo
Bir insan 1 haftada 2-3 kilo alır mi, o derece fitimHerşey senin fit vücudunu korumak icin
o bizim neler çektiğimiz i nerden bilebilir ki kukrim bizim yediğimizi nasıl görebilir ki ayyyyyyy ayyyyyyyy yanıyor gönlümSonra tartida çıkıyo
Hee onu unutmuşum dogru
Bide hâlâ fakir edebiyatı yapıyorsun burda daha ne yicenBir insan 1 haftada 2-3 kilo alır mi, o derece fitim
Durmazmi midemde duruyo tabiTabaklar şekil önümden çekil sunum çok güzel olmuş
Ama senki sen flu yapmışsın gibi duruyor fotolar hala duruyorsa su arkada 3/4 şeklinde olan sebit beyleri netlestirsen harika olacak hep dilim olanı net koymuşsun
Yazık olmuş onlar a
Ellerine emeğine sağlık çok nefis gözüküyor flusu bile
Seni bile yerimBide hâlâ fakir edebiyatı yapıyorsun burda daha ne yicen
Mandalinamiyim ben ☺Seni bile yerim
Komşumun oğlu da bir çikolata reklamı varya yiyen gorile dönüşüyor babası almış ondan yemiş abisi de goril olcaz şimdi deyince çocuk çok korkup ağlamış komşu anlattı ne güldüm yaaaMandalinamiyim ben ☺
Ay bak aklıma ne geldi mandalina diye bir çizgi film karakteri var trt çocukta oglum bayiliyo ona neyse
Geçen mandalina yediriyorum ona her verdiğim de bak bu mandalina neymiş mandalina diyorum çocuk bir başladı ağlamaya onu yiyoruz sandı heralde
Dilimi katkayacaksin şöyle dilimlik katları rahat yerim bir tarafini şuankayserili gelinimiz var
geçen ay bu yemekten yaptı bize bayıla bayıla yedik canım çekti şimdi görünce
elinize sağlık başarılar
Çok teşekkürlerkayserili gelinimiz var
geçen ay bu yemekten yaptı bize bayıla bayıla yedik canım çekti şimdi görünce
elinize sağlık başarılar