- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Cook teşekkür ederimTarifede sunuma da bayıldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook teşekkür ederimTarifede sunuma da bayıldım![]()
Bu tabakalar mı hediyenTabaklar diyorum,hediyem diyorum farketmediniz tabi, paylasmadigim için resmini![]()
Evet ya oğlum bi rahat vermedi ki bakamadım bukadar duzeltebildim,elimde temizdi aslında.Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim. ☺
Resimler yine bulanık çıkmış yalnız![]()
Tatlı seti canım saol kırık parça da gelsin tamamını çekip atıcam ☺Bu tabakalar mı hediyengüle güle kullan canım ☺
Olabilir canım, saglık olsun. Yine de mükemmel görünüyor :)Evet ya oğlum bi rahat vermedi ki bakamadım bukadar duzeltebildim,elimde temizdi aslında.
Eşimin telden çekiyorum ya belki kılıftan un mu bulasiyor Firinci ya![]()
Aşk olsun davetiye yolladım adresi yanlış yollamissinZaten derim bu kız hiç misafir sevmiyor, insan bi çağırır ikram eder
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim ❤
Öyle canım saolOlabilir canım, saglık olsun. Yine de mükemmel görünüyor :)
Çeyizler çıknış öbek öbek serilmiş![]()
Aşk olsun davetiye yolladım adresi yanlış yollamissin![]()
Niden acep sen acikirsin bu saatlerdeEllerine sağlık canım şuanda hiç canım istemedi![]()
Malesef öyleResimlerin bazilari bendemi flu cikiyor yoksa oylemi.elinize sağlık enfes
Acıktım zati ne yesem diye düşünüyorum ondan dedimNiden acep sen acikirsin bu saatlerde![]()