- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Cook teşekkür ederimTarifede sunuma da bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook teşekkür ederimTarifede sunuma da bayıldım
Saol ortim gel beraber olsun
Bu tabakalar mı hediyen güle güle kullan canımTabaklar diyorum,hediyem diyorum farketmediniz tabi, paylasmadigim için resmini
Evet ya oğlum bi rahat vermedi ki bakamadım bukadar duzeltebildim,elimde temizdi aslında.Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim. ☺
Resimler yine bulanık çıkmış yalnız
Tatlı seti canım saol kırık parça da gelsin tamamını çekip atıcam ☺Bu tabakalar mı hediyen güle güle kullan canım ☺
Olabilir canım, saglık olsun. Yine de mükemmel görünüyor :)Evet ya oğlum bi rahat vermedi ki bakamadım bukadar duzeltebildim,elimde temizdi aslında.
Eşimin telden çekiyorum ya belki kılıftan un mu bulasiyor Firinci ya
Aşk olsun davetiye yolladım adresi yanlış yollamissinZaten derim bu kız hiç misafir sevmiyor, insan bi çağırır ikram eder
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim ❤
Öyle canım saolOlabilir canım, saglık olsun. Yine de mükemmel görünüyor :)
Çeyizler çıknış öbek öbek serilmiş
Aşk olsun davetiye yolladım adresi yanlış yollamissin
Eski nanaya mi gitti kiNana diye kimden adres aldın acaba
Niden acep sen acikirsin bu saatlerdeEllerine sağlık canım şuanda hiç canım istemedi
Malesef öyle TeşekkürlerResimlerin bazilari bendemi flu cikiyor yoksa oylemi.elinize sağlık enfes
Acıktım zati ne yesem diye düşünüyorum ondan dedimNiden acep sen acikirsin bu saatlerde