NiNişanlısı görüşmenizi istemiyordur. Bazı hemcinslerimizde buldumcuk durumu nasıl varsa aynı şey bazı erkeklerde de var. Nişanlandığı gibi hemen kızın üzerinde bir hakimiyet kurma sevdasına kapılıyorlar. Onunla görüşmeni istemiyorum, şuraya gitmeni istemiyorum, bana sormadan bir yere gitme; artık sen benimsin ben ne dersem o olur tavırları sergiliyorlar. Bu ne ki ben "Annenle alışverişe çıkmanı istemiyorum" diyenine bile şahit olmuştum.
Nişanlısı görüşmenizi istemiyordur. Bazı hemcinslerimizde buldumcuk durumu nasıl varsa aynı şey bazı erkeklerde de var. Nişanlandığı gibi hemen kızın üzerinde bir hakimiyet kurma sevdasına kapılıyorlar. Onunla görüşmeni istemiyorum, şuraya gitmeni istemiyorum, bana sormadan bir yere gitme; artık sen benimsin ben ne dersem o olur tavırları sergiliyorlar. Bu ne ki ben "Annenle alışverişe çıkmanı istemiyorum" diyenine bile şahit olmuştum.
Hayır ben zaten mükemmel olduğunuzu kastetmiyorum. Belki arkadaşınızdan iyisinizdir, o yüzden rahatsız oluyordur.
Başıma geldi. Ben de mükemmel değilim ama en yakın arkadasım rahatsız oldu konuşmuyor Benimle, size normal gelen karşı tarafa mükemmel gelebilir. Bilemezsiniz.
Siyasi olarak farkli gorustenseniz ve sosyal medyada bu konuda paylasimlar yapiyorsaniz bununla alakali olabilir.
Belki nişandan dolayı yoğunlaşmıştır,ister istemez bir mesafe bir soğukluk girmiştir.o kadar yakın arkadaşınızı bir kalemde silip atmayın ve tek taraflı düşünmeyin.Muhtemelen sizi üzdüğünün farkında da değildir.
Açıkça konuşun buraya yazdıklarınızı ona da söyleyin.Eğer sizi takmazsa siz de onu takmazsınız onun koyduğu mesafeyi aynen devam ettirirsiniz
Seviyorsan bir hediye al tekrar dene diyecektim ama son tahlilde kıskanç olduğuna karar vermişsin.
En son 1-2 yıl önce zamana bırakmıştım yanılmıyorsam. Artık zamana değil maziye bırakmaya karar verdim.Biraz zamana birakin
Insanlar zamanla degisebiliyor ama iyi ama kotuEğer gerçekten durum buysa gerçekten yazıklar olsun. Demek ki benim iyi niyetimden faydalanıp sömürmüş beni resmen. Ne safmışım...
Hamilesin boyle seylerle uzme kendiniEn son 1-2 yıl önce zamana bırakmıştım yanılmıyorsam. Artık zamana değil maziye bırakmaya karar verdim.
Bazen insanlar kendi yanlışlarını görmüyorlar.belki bazı huylarınız veya konuşma tarzınız (iğneleme,laf sokma gibi)vardır. Farkında degilsinizdir
Boşverin o zaman,kaçan kovalanır.siz dd onunla ilgilenmezseniz belki bu sefer anlar.Ben onun üstüne çok fazla düştüm. O benim son iki yıldır doğum günümü kutlamadı ama ben alınmadım hep kutladım pastasını alıp sürpriz yaptım. Bu yıl umrumda değil hakettiğini düşünmüyorum. Hamile olduğumu duyduğundan adım gibi eminim daha bir mesaj atıp hayırlı olsun demeye bile tenezzül etmedi. Bana ne yaptı ki ben ona adım atayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?