Sebepsizce soğuk davranan arkadaş

Ni

Peki o zaman bir ortamda karşılaşınca neden ilk eşime selam veriyor? Bir keresinde böyle bir şey yaptı. Sonra aynı ortamda otururduğumuz bir sırada benden çok eşimle muhabbet etti beni bir kenara atıp. Bence bu durum farklı.

Genel anlamda yaşantım kendisininkinden çok çok iyiydi. Bunu kıskandıysa artık ne diyeyim fesatlarla işim yok.

Siyasi olarak farkli gorustenseniz ve sosyal medyada bu konuda paylasimlar yapiyorsaniz bununla alakali olabilir.

Canim böyle dostluklar zor kurulur belkide oda senin değiştiğini düşünüyordur nisanli kizlar genelde o süreçte cok tedirgin yada kafasi karisik oluyor bence biraz zamana birakin yada detayli konusn

Vallahi canım bende nişanlıyım ve benim de çok yakın arkadaşım 8 aydır evli :) ama gel gelelim kendi penceremden bakıyorum olaya ben şu zamanlarda o arkadaşıma daha çok ihtiyaç duyuyorum. Bana çeyizler konusunda fikir verir ben ona sorarım evlilik nasıl vs diye. Kaldı ki nişanlım pek tanımaz bile arkadaşımı buna rağmen ben hiç koparmadım iletişimimi uzaklaşmadım keza o arkadaşımda öyledir. Elbette ki o bir yuva kurdu benim gibi bekar değil sorumlulukları bambaşka eskisi gibi sürekli konuşamasakta yine hayatımızdaki en önemli olayları biliriz. Ve tam tersine şu durum da ben evli arkadaşlarımla daha çok haşır neşir olmaya başldım.

Yani işin özü senin arkadaş biraz tuhaf.. sen onu yakının olarak görmüşsün ama belliki o seni pek öyle görmemiş görseydi hemen değişmezdi. Ben seni çok iyi anlıyorum benim de hiç kız krdesim yoktur ve çok isterdim olmasını :) yalnızlık duygusu kötü.. insanın sırlarını paylaşıp dertleşebileceği bir dostu olmalı bu hayatta..güvenle ona yaslanabilmeli.. Gel ben sana kardeş olurum :)) sen iyi niyetlisin belli uzak dur bence en hayırlısı bu.. eşine olan davranışını sevmedim..

Belki nişandan dolayı yoğunlaşmıştır,ister istemez bir mesafe bir soğukluk girmiştir.o kadar yakın arkadaşınızı bir kalemde silip atmayın ve tek taraflı düşünmeyin.Muhtemelen sizi üzdüğünün farkında da değildir.
Açıkça konuşun buraya yazdıklarınızı ona da söyleyin.Eğer sizi takmazsa siz de onu takmazsınız onun koyduğu mesafeyi aynen devam ettirirsiniz

Konunuzu okuyunca içim cız ett bir an ... benimde sizin gibi bi arkadaşım vardı aynı mahallede aynı okulda aynı sırada büyüdük her günümüz birdi ,gözümüzü açtık birbirimizi gördük Taaki liseye kadar , lisede arkadaşım farklı davranmaya başladı bi derdi olurdu sorardım azarlardı , benimle değil diğer kızlarla dertlerini paylaşırdı benimde tabiki başka arkadaşlarım vardı ama o hep daha özeldi benim için aynı dediğiniz gibi zamanla uzaklaştık bana soğuk yaptı hep. Bende bi süre sonra onun gibi davranmaya başladım çok üstüne gitmedim , kendimi ona yakınlaştırmaya çalışmadım ve sonuç; şuan onunla görüşmüyoruz . İlk başlarda çok üzüldüm ağladım neden böyle oldu diye baktım onda aynı hisler Yok bıraktım gitti. Ve kendisinden sonra aynı sınıfta başka arkadaşlarım arkadaş değil dostlarım oldu , her derdime koştular en kötü günümde yanımda oldular hala görüşür konuluruz ayrılmamayız . Sizin verdiğiniz değeri size vermeyen birisi ile daha fazla arkadaşlığınızı sündürmeye gerek Yok, herkes nasıl davranıyorsa öyle çokda takılmamak gerek aslında ama. Duygusal davranıyoruz işte

Siyasi olarak farkli gorustenseniz ve sosyal medyada bu konuda paylasimlar yapiyorsaniz bununla alakali olabilir.

yok öyle bir şey değil. Sosyal medyada siyasi şeyler paylaşmayı tercih etmem. Siyasi görüşümü de pek açıklamam insanlara. Aileme bile.

Seviyorsan bir hediye al tekrar dene diyecektim ama son tahlilde kıskanç olduğuna karar vermişsin.

Arkadaşlıkların bi müddet sonra müddeti doluyor bence.hepsi değil ama genel olarak var bu durum.
Benim de samimi olup şimdi hiç görüşmediğim bir sürü arkadaşım var ve çoğu ile onlar evlendikten sonra koptuk nedense

İnanın bunu denedimm. Ama bu bir olur iki olur benim de bir gururum var kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Bu soğukluk 1 buçuk belki 2 yıla dayanıyor. Az olmadı. Üstelik dışarıda eşimle beraberken görünce ilk bana değil de eşime selam verdikten sonra kendimi iyice yabancılaşmış hissettim. Garip yani böyle bir durumda insan nasıl düşünmeli? Başkasının başına gelse uzak dur bilerek yapıyor seni kıskanıyor aklınca da seni ezmeye çalışıyor çekemiyor derdim ama onu da yakıştıramıyorum emin olamıyorum. Hayır eşim kim ki kaç günlük tanıyorsun onu da beni görmezden gelip ona selam veriyorsun. Arkadaşlık bitti. Benim niyetim onun niyetini anlayabilmek şimdi.

Seviyorsan bir hediye al tekrar dene diyecektim ama son tahlilde kıskanç olduğuna karar vermişsin.

Ben onun üstüne çok fazla düştüm. O benim son iki yıldır doğum günümü kutlamadı ama ben alınmadım hep kutladım pastasını alıp sürpriz yaptım. Bu yıl umrumda değil hakettiğini düşünmüyorum. Hamile olduğumu duyduğundan adım gibi eminim daha bir mesaj atıp hayırlı olsun demeye bile tenezzül etmedi. Bana ne yaptı ki ben ona adım atayım?

Bazen insanlar kendi yanlışlarını görmüyorlar.belki bazı huylarınız veya konuşma tarzınız (iğneleme,laf sokma gibi)vardır. Farkında degilsinizdir

Bazen insanlar kendi yanlışlarını görmüyorlar.belki bazı huylarınız veya konuşma tarzınız (iğneleme,laf sokma gibi)vardır. Farkında degilsinizdir

İnan ki düşündüm. Öyle bir karaktere sahip olduğumu düşünmüyorum. Çünkü sevdiğim insanları kırmayı sevmem ha kızmışsam laf sokmak yerine açık açık konuşurum hatası varsa söylerim. Hem madem bir hatamdan dolayı uzaklaşıyor bari bana da söyleseydi hatamı dobra olsaydı neyden korkuyor ki?

Boşverin o zaman,kaçan kovalanır.siz dd onunla ilgilenmezseniz belki bu sefer anlar.
Anlamazsa da dediğim gibi,boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…