- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
NiNişanlısı görüşmenizi istemiyordur. Bazı hemcinslerimizde buldumcuk durumu nasıl varsa aynı şey bazı erkeklerde de var. Nişanlandığı gibi hemen kızın üzerinde bir hakimiyet kurma sevdasına kapılıyorlar. Onunla görüşmeni istemiyorum, şuraya gitmeni istemiyorum, bana sormadan bir yere gitme; artık sen benimsin ben ne dersem o olur tavırları sergiliyorlar. Bu ne ki ben "Annenle alışverişe çıkmanı istemiyorum" diyenine bile şahit olmuştum.
Nişanlısı görüşmenizi istemiyordur. Bazı hemcinslerimizde buldumcuk durumu nasıl varsa aynı şey bazı erkeklerde de var. Nişanlandığı gibi hemen kızın üzerinde bir hakimiyet kurma sevdasına kapılıyorlar. Onunla görüşmeni istemiyorum, şuraya gitmeni istemiyorum, bana sormadan bir yere gitme; artık sen benimsin ben ne dersem o olur tavırları sergiliyorlar. Bu ne ki ben "Annenle alışverişe çıkmanı istemiyorum" diyenine bile şahit olmuştum.
Peki o zaman bir ortamda karşılaşınca neden ilk eşime selam veriyor? Bir keresinde böyle bir şey yaptı. Sonra aynı ortamda otururduğumuz bir sırada benden çok eşimle muhabbet etti beni bir kenara atıp. Bence bu durum farklı.