Onu da denedim. Bahaneleri sıralıyor. Kasıtlı değilmiş. Telefonu bozukmuş duymuyomuş. Dakikası yokmuş arayamıyormuş sanki çağrı atamıyor çağrı atacak dakikası yoksa ödemeli atmayı da mı bilmiyor. Uyuyormuş falan filan... Hiçbir zaman ne interneti vardır ne dakikası ne mesajı. Ama ne hikmetse whatsapptan hiç çıkmaz.Sorun bence alenen. Ya biz böyle değildik ne oldu bize falan deyin mesela
O zaman sizin yerinizi dolduran insanlar edinmiş kendisine belli kiOnu da denedim. Bahaneleri sıralıyor. Kasıtlı değilmiş. Telefonu bozukmuş duymuyomuş. Dakikası yokmuş arayamıyormuş sanki çağrı atamıyor çağrı atacak dakikası yoksa ödemeli atmayı da mı bilmiyor. Uyuyormuş falan filan... Hiçbir zaman ne interneti vardır ne dakikası ne mesajı. Ama ne hikmetse whatsapptan hiç çıkmaz.
O zaman sizin yerinizi dolduran insanlar edinmiş kendisine belli ki
Canım doğrudur da, o zaman asıl uzaklaşmış olması gereken benim senin dediğine göre. Çünkü ben evleneli 8 ay oldu. O daha sadece nişanlı.Mesafe koymak istiyor herhalde. Ben nişanlanan yeni evlenecek çiftlerde çok rastlıyorum buna özellikle. Nişanlanan bazı kızlar bazen bekar arkadaşlarını rafa koyup kendileri gibi yeni evlenecek/evlenmiş arkadaş çevresi edinebiliyorlar. Çeşitli sebepleri olabiliyor. Sürekli nişan bohçası, nikah elbisesi falan konuşmak istiyorsa sizde o potansiyeli göremiyor, kimisi artık çiftli takılmak istiyor çevresinde bekar kız arkadaş istemiyor (sizde bu seçenek elendi tabi evliymişsiniz) vesaire. Neyse bence öyle düşünen bir stile sahipse yollarınızı ayırmanız en iyisi olur bence. Siz de artık daha fazla üstüne düşmeyin zaten arkadaşlık görevinizi fazlasıyla yapmışsınız.
Canım doğrudur da, o zaman asıl uzaklaşmış olması gereken benim senin dediğine göre. Çünkü ben evleneli 8 ay oldu. O daha sadece nişanlı.
Hepsi öyle yapıyor demedim bazı nişanlanan kızlarda o tarz bir düşünce yapısı olabiliyor dedim. Sizde olmamış olabilir onda o düşünce tarzı vardır mesela, bilemiyorum nedenini ama mesafe koymak istediği net.
Başka bir hayat telaşına girmiş ve size hayatıyla ilgili genel geçer konuşuyordur muhtemelen ayrıntı vermeden. Size anlatmadığı şeyler biriktikçe de paylaşımlarınız azalmıştır. Günlük olaylarına daha yakından tanıklık eden sık sık konuştuğu yeni bir arkadaş edinmişse muhtemelen onunla paylaşıyordur herşeyi ve eksikliğinizi hissetmiyordur şimdilik. Siz daha fazla üstelemeyin bence eğer size gerçekten değer veriyorsa zaten bir şekilde telafi edecektir. Değer vermiyorsa da eski bir arkadaş olarak bakacaksınız artık her nekadar insanı yaralasa da böyle maalesef.
Bu düşündüklerinizi ben düğünüme kadar düşündüm. yaklaşık 1 yıl boyunca zaman tanıdım ona. Ama maalesef beni sevmediğini düşünüyorum açık ve net. Hoş sebebini bilmiyorum nefret etmesi gereken biri varsa o da benmişim gibi geliyor. Annesinin, öz kardeşinin göstermediği desteği gösterdim ona. Karşılığı nikah şahidim olduğu halde nikaha son anda yetişmesiymiş (neredeyse başkaları şahitlik edecekti). Sağdıcım olduğu halde kınama gelmeyip düğünüme ben salona girdikten sonra gelmesiymiş karşılığı.Belki sadece araya soğukluk girmiş ve yavaş yavaş sizden uzaklaşmış olabilir çünkü insanız duygularımız her zaman aynı kalmıyo maalesef
Yada hayatında bir sorunu vardır ve kimseyle görüşmek konuşmak istemiyodur kendi kabuğuna çekilmiştir herşey olabilir bence bir süre ona izin verin elbet o sizi özleyince arar,mesaj atar
Yeni oluşan sorunlar zannettim ben o zaman artık bir karar vermesi gereken kişi sizsiniz eğer bu arkadaşlık size zarar verip sizi üzmeye başladıysa veya tek taraflı olduğunu düşünüyorsanız kendiniz için en iyisini seçmeye çalışınBu düşündüklerinizi ben düğünüme kadar düşündüm. yaklaşık 1 yıl boyunca zaman tanıdım ona. Ama maalesef beni sevmediğini düşünüyorum açık ve net. Hoş sebebini bilmiyorum nefret etmesi gereken biri varsa o da benmişim gibi geliyor. Annesinin, öz kardeşinin göstermediği desteği gösterdim ona. Karşılığı nikah şahidim olduğu halde nikaha son anda yetişmesiymiş (neredeyse başkaları şahitlik edecekti). Sağdıcım olduğu halde kınama gelmeyip düğünüme ben salona girdikten sonra gelmesiymiş karşılığı.
Onu da denedim. Bahaneleri sıralıyor. Kasıtlı değilmiş. Telefonu bozukmuş duymuyomuş. Dakikası yokmuş arayamıyormuş sanki çağrı atamıyor çağrı atacak dakikası yoksa ödemeli atmayı da mı bilmiyor. Uyuyormuş falan filan... Hiçbir zaman ne interneti vardır ne dakikası ne mesajı. Ama ne hikmetse whatsapptan hiç çıkmaz.
Tamam işte anlamayacak bir şey yok. Sebebini söze söylemek istemediği ortada. Bahaneler ile oyalıyor. Eşinizle bir sorun yaşamış olabilir. Sizin haberiniz yoktur. Diğer yandan nişanlısı size gıcık olmuş olabilir. Onun dışında başka bir şey düşünemiyorum. Çünkü ilişkiniz size evlendikten sonra veya o nisanlandiktan sonra bozulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?