Merhaba hikayeni sonuna kadar okudum. Sen yalnız değilsin emin ol senin gibi hiss eden milyonlarça kadınlar var. Bak bende burdayım. Fikir edinmek için gerçek hayatlardan tecrübe toplamak için bazende bir birmize destek olmak için. Benim hikayem o kadar uzun ve üzüçü ki Rabbim kimseye yaşatmasın. Ama ayakdayım Rabbime sığındım hayatın bana sunduğu şansı değerlendiryorum. Sana bi tavsiyem var çünki bende böyle yapdım. Ailenin dışında yani eşin ve senin dışındakı sesleri duyma . Duymak istemediğin konularda kulaklarını kapat. Önemseme çünki senin hiss etdiklerin yaşadıklarını sen bilyosun. Çevre bazen çok anlayışsız oluyor. Her şey normalse oluçak buna inan hiss et. Bende senin gibi hiç problem yok ama çok istediğim için hamile kalamıyorum. Tüp bebek için gün sayıyoruz. Çox şükür tıb çok irelledi. Artık her şeye çare var. Sen ben bizler o minik kuzularımızı kuçağımıza alıçaz Allah’ın izniyle. Yeni güzel mutlu günler hepimizin olsun. Her şeye rağmen hayat güzeldirMerhaba,
Benim bir sorunum var. Bu konuda çok yalnızım. Konuşacak kimsem yokHikayeme okuyup bana yazarsanız çok mutlu olurum
Ben 7 yıldır evliyim. Evliliğimizin 3.yılında bebek düşüncemizi çevremdeki birkaç kişi ile paylaşma gafletinde bulunmuştum. Çünkü zannediyordum ki hemen oluverecek ancak öyle olmadı. Sonra doktorlara gitmeye başladım. Önce hormonlarıma bakıldı *Amh da dahil. *Amh 1.1 çıktı ama gittiğim doktor (bir tanıdığımızın tüp bebek servisinde çalışan uzman bir doktordu.) diğer hormon seviyelerimin *Fsh *Tsh ve *Lh değerlerimin çok iyi olduğunu *Amh 'ın bazı kadınlarda bu seviyelerde normal olduğunu belirtti. Daha sonra eşimden test istendi. Eşimin test sonucu doktorun dediğine göre bir erkek için oldukça iyi değerler. En son çare rahim filmi çektirmeye geldi. Rahmimin *kalp şeklinde olduğunu öğrendim. Görüntüleme merkezindeki doktor bana bu çok minik bir bozukluk gebeliğe engel değil dedi. Sonra gittiğim bütün doktorlar da tasdikledi. Artık son çare 2019 yılında infertilite bölümünde uzman bir doktora başvurdum. Hiçbir sıkıntınız yok değerler normal çoğunlukla karşılaşıyoruz sebepsiz infertilite ile dedi ve tedaviye başlayalım dedi. ilk 3 ay doktor kontrolünde yumurtlama dönemimde denedik sonra 2 ay çatlatma iğnesi ile denedik ancak yine sonuç alamadık. iğneler bende çok fazla yan etkiye sebep oldu dayanamadım ve bıraktım. Dönem dönem kansızlık yaşayan birisiyim. Bununla da alakalı olabileceğini düşünüyorum. Ama doktorlar bunlar geçici sorunlar deyip üzerinde durmuyorlar.
Bütün bunlar olurken 8 yıldır bebek bekleyen abimlerin 8 yıl sonra kendiliğinden bebekleri oldu hiçbir tedavi denemediler. Her şey Haktan biliyorum ama gönül söz dinlemiyor. Çevremdeki insanların baskılarından yıllarca usandım. Sürekli hayatım didikleniyor. Kendimi eksik ve kusurlu hissediyorum. Ayda sadece 1 günlük şansımız var onda da moralim bozulmamışsa çevremdeki insanlar o pis ağızlarını açmamışlarsa şansım varBu olayda moral çok önemli ama dayanamıyorum artık. Çocuklu ortamlara giremiyorum konu çocuktan açılınca fikir beyan edemiyorum konu bana döner diye. Yeğenlerim var büyük abimin 4 çocuğu oldu. Onları sevemiyorum. Bir fotoğraf bile paylaşamıyorum. Hemen yorumlar geliyor. Artık dayanamıyorum. Çok yoruldum çok.
Buraya yazmak istedim. Bir nebze olsun belki benimle aynı şeyleri yaşayan kadınlar varsa atladığım bir nokta vardır belki. Lütfen yazın bana fikir ve önerilerinizi lütfen( en azından dertleşelim. Sosyal hayatımda kimsem yok konuşacak. Eskiden küçük abimin eşi ile konuşurduk ama onlarında çocukları olunca konuşamaz olduk. Çok yalnızım: (
Ne kadar güzel yazmışsınız. Ben bizim gibi kadınların perde arkasında hep zor hayatlar olduğunu kendimden biliyorum. Dertleşmek manasında yazarsanız bende destek olabildiğim kadar olurum. 10 yaşında annemle babam ayrıldı. Babam masal gibi bir var bir yoktu. Oysa ben ona çok düşkündüm. O da böyle olsun istememiştir eminim. 10 yaşında toplum tarafından ilk dışlanmayı yaşadım. Mahalledeki arkadaşlarımın hepsi küstü benimle. Annemle babam kötü insanlarmış çünkü boşanmışlar diye. Sonrası hep tramva. Evlenmeden 1 yıl evvel kaybettim babamı. Vefat etti. Eşimle tanıştığımda muhteşem bir aile hayatı vardı. Anne baba birbirine saygılı sevgi dolu. Oh dedim artık tastamam olabileceğim uzun sürmedi. 4 ay sonra kayınpederimi ani bir ölüm ile kaybettik. Bana aile olmak haram oldu arkadaşım. Elimi neye attımsa kuruttum sanki. Şimdi beni çocukken dışlayan toplum çocuğum olmuyor diye dışlıyor. Böyle umutsuzca şeylerde yazmak istemiyorum ama ne bileyim. Burası rahat ortam insan istediği gibi içini dökebiliyor. İnşaallah en kısa zamanda Rabbim kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun.Merhaba hikayeni sonuna kadar okudum. Sen yalnız değilsin emin ol senin gibi hiss eden milyonlarça kadınlar var. Bak bende burdayım. Fikir edinmek için gerçek hayatlardan tecrübe toplamak için bazende bir birmize destek olmak için. Benim hikayem o kadar uzun ve üzüçü ki Rabbim kimseye yaşatmasın. Ama ayakdayım Rabbime sığındım hayatın bana sunduğu şansı değerlendiryorum. Sana bi tavsiyem var çünki bende böyle yapdım. Ailenin dışında yani eşin ve senin dışındakı sesleri duyma . Duymak istemediğin konularda kulaklarını kapat. Önemseme çünki senin hiss etdiklerin yaşadıklarını sen bilyosun. Çevre bazen çok anlayışsız oluyor. Her şey normalse oluçak buna inan hiss et. Bende senin gibi hiç problem yok ama çok istediğim için hamile kalamıyorum. Tüp bebek için gün sayıyoruz. Çox şükür tıb çok irelledi. Artık her şeye çare var. Sen ben bizler o minik kuzularımızı kuçağımıza alıçaz Allah’ın izniyle. Yeni güzel mutlu günler hepimizin olsun. Her şeye rağmen hayat güzeldir
Aminnn inşaallah Allah razı olsunnnrabbim tez günde tez vakitte tedavilere gerek kalmadan kucagınızı ikizlerle doldursun ,
Bende senin gibiyim yanlız değilsin 6yildir evliyim ve olmadı çok doktora gittim pko var yok çikolata kisti var yok çocuk olmaz boşuna deneme yok yumurta transferi bile olsa çocuğum olmazmış bunları bana devlette gittiğim 8 tane hastanenin 8 doktoru söyledi ciddiyim bak bende işin peşini bıraktım ama sonra dedimki özele gideyim gittim 70 TL ödedim meğerse rahmim küçükmüş benim ondan olmuyormuş kist yok yumurtalarim sağlıklı iclerinde sıvı bile yokmuş dün yine gittim doktoruma özele dedimki yüzüne bakıp gözlerim dolu şekilde Süheyla hocam bebeğim olacakmi dedim oda olacak Allah'ın izniyle dedi verdiği ilaçları kullanıyorum ovulasyon testi aldım inşallah seninde benimde bizim gibi olanlarında Allah kucağını doldururMerhaba,
Benim bir sorunum var. Bu konuda çok yalnızım. Konuşacak kimsem yokHikayeme okuyup bana yazarsanız çok mutlu olurum
Ben 7 yıldır evliyim. Evliliğimizin 3.yılında bebek düşüncemizi çevremdeki birkaç kişi ile paylaşma gafletinde bulunmuştum. Çünkü zannediyordum ki hemen oluverecek ancak öyle olmadı. Sonra doktorlara gitmeye başladım. Önce hormonlarıma bakıldı *Amh da dahil. *Amh 1.1 çıktı ama gittiğim doktor (bir tanıdığımızın tüp bebek servisinde çalışan uzman bir doktordu.) diğer hormon seviyelerimin *Fsh *Tsh ve *Lh değerlerimin çok iyi olduğunu *Amh 'ın bazı kadınlarda bu seviyelerde normal olduğunu belirtti. Daha sonra eşimden test istendi. Eşimin test sonucu doktorun dediğine göre bir erkek için oldukça iyi değerler. En son çare rahim filmi çektirmeye geldi. Rahmimin *kalp şeklinde olduğunu öğrendim. Görüntüleme merkezindeki doktor bana bu çok minik bir bozukluk gebeliğe engel değil dedi. Sonra gittiğim bütün doktorlar da tasdikledi. Artık son çare 2019 yılında infertilite bölümünde uzman bir doktora başvurdum. Hiçbir sıkıntınız yok değerler normal çoğunlukla karşılaşıyoruz sebepsiz infertilite ile dedi ve tedaviye başlayalım dedi. ilk 3 ay doktor kontrolünde yumurtlama dönemimde denedik sonra 2 ay çatlatma iğnesi ile denedik ancak yine sonuç alamadık. iğneler bende çok fazla yan etkiye sebep oldu dayanamadım ve bıraktım. Dönem dönem kansızlık yaşayan birisiyim. Bununla da alakalı olabileceğini düşünüyorum. Ama doktorlar bunlar geçici sorunlar deyip üzerinde durmuyorlar.
Bütün bunlar olurken 8 yıldır bebek bekleyen abimlerin 8 yıl sonra kendiliğinden bebekleri oldu hiçbir tedavi denemediler. Her şey Haktan biliyorum ama gönül söz dinlemiyor. Çevremdeki insanların baskılarından yıllarca usandım. Sürekli hayatım didikleniyor. Kendimi eksik ve kusurlu hissediyorum. Ayda sadece 1 günlük şansımız var onda da moralim bozulmamışsa çevremdeki insanlar o pis ağızlarını açmamışlarsa şansım varBu olayda moral çok önemli ama dayanamıyorum artık. Çocuklu ortamlara giremiyorum konu çocuktan açılınca fikir beyan edemiyorum konu bana döner diye. Yeğenlerim var büyük abimin 4 çocuğu oldu. Onları sevemiyorum. Bir fotoğraf bile paylaşamıyorum. Hemen yorumlar geliyor. Artık dayanamıyorum. Çok yoruldum çok.
Buraya yazmak istedim. Bir nebze olsun belki benimle aynı şeyleri yaşayan kadınlar varsa atladığım bir nokta vardır belki. Lütfen yazın bana fikir ve önerilerinizi lütfen( en azından dertleşelim. Sosyal hayatımda kimsem yok konuşacak. Eskiden küçük abimin eşi ile konuşurduk ama onlarında çocukları olunca konuşamaz olduk. Çok yalnızım: (
Malesef kaderimizi biz yazamıyoruz. Büyüklerin Anlaşamadığı evliliklerden en çok çocuklar nasipleniyor. Benim ilk evliliğimden Dünya iyisi bir oğlum var. Bana sorarsan dünyanın en şanssız bir çoçuğu çünki o kadar viçdansız ve qamsız , ilgisiz bir babası oldu ki hep yarım büyüdü oğlum.O, 9 yaşındayken biz ayrıldık. İhanetleri çanıma tüketmişti. Yıllarça hep evladım için sabır etdim en son dayanamadım. Ayrıldık. Oğlum için pek bir şey fark etmedi zaten hep ilgisiz bir babası vardı , ama yinede şansızdı. Tüm arkadaşlarından. Hem anne oldum hem baba oldum ona. Şimdi şükür büyüdü 19 yaşı oldu. Erken evliliğin tek iyi tarafı koçaman oğlumun olması. Üç sene önçe yeniden evlendim şu an yaşım 40 ama ne güzelmiş ikinçi bahar Hamd olsun Rabbime. Yüzüm gülüyor. Keçmiş işde o keçmiş acılar kayb etdiğim o sağlığım deymiğeçek bir insana verdiğim yıllarım , gençliğim. Üzülyorum hem kendim hem evladım için. Ama ne apıçan Allın yazısı. Ama ben toplumu hiç önemsemedim çünki ne yaşadığımı ben bilyodum. İyide yapmışım eğer umursasaydım bu gün her hangi bir hastanede tedavi olurdum. Güçlü kalmak ve zaman her şeyin ilacı. Burda biliyorum binlerle hayat hikayesi olar kardeşlerimiz var. Belki daha hafif belki bizden daha acı hikayesi olanlar. Rabbim her kesin sonunu mutlulukla noktalasın. Her acı günün sıkıntılı günün bir güzel sabahı vardır. Ben buna inanıyorum.Ne kadar güzel yazmışsınız. Ben bizim gibi kadınların perde arkasında hep zor hayatlar olduğunu kendimden biliyorum. Dertleşmek manasında yazarsanız bende destek olabildiğim kadar olurum. 10 yaşında annemle babam ayrıldı. Babam masal gibi bir var bir yoktu. Oysa ben ona çok düşkündüm. O da böyle olsun istememiştir eminim. 10 yaşında toplum tarafından ilk dışlanmayı yaşadım. Mahalledeki arkadaşlarımın hepsi küstü benimle. Annemle babam kötü insanlarmış çünkü boşanmışlar diye. Sonrası hep tramva. Evlenmeden 1 yıl evvel kaybettim babamı. Vefat etti. Eşimle tanıştığımda muhteşem bir aile hayatı vardı. Anne baba birbirine saygılı sevgi dolu. Oh dedim artık tastamam olabileceğim uzun sürmedi. 4 ay sonra kayınpederimi ani bir ölüm ile kaybettik. Bana aile olmak haram oldu arkadaşım. Elimi neye attımsa kuruttum sanki. Şimdi beni çocukken dışlayan toplum çocuğum olmuyor diye dışlıyor. Böyle umutsuzca şeylerde yazmak istemiyorum ama ne bileyim. Burası rahat ortam insan istediği gibi içini dökebiliyor. İnşaallah en kısa zamanda Rabbim kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun.
Merhaba. Daha once gebelik oldu mu hiç peki? Rahim kucuklugunde benim bildiğim gebe kalınır ama ilerleyen donemlerde düşükle sonuclanır bunun için rahim genişletme op yapıyorlar bundan bahsedildi mi size?Bende senin gibiyim yanlız değilsin 6yildir evliyim ve olmadı çok doktora gittim pko var yok çikolata kisti var yok çocuk olmaz boşuna deneme yok yumurta transferi bile olsa çocuğum olmazmış bunları bana devlette gittiğim 8 tane hastanenin 8 doktoru söyledi ciddiyim bak bende işin peşini bıraktım ama sonra dedimki özele gideyim gittim 70 TL ödedim meğerse rahmim küçükmüş benim ondan olmuyormuş kist yok yumurtalarim sağlıklı iclerinde sıvı bile yokmuş dün yine gittim doktoruma özele dedimki yüzüne bakıp gözlerim dolu şekilde Süheyla hocam bebeğim olacakmi dedim oda olacak Allah'ın izniyle dedi verdiği ilaçları kullanıyorum ovulasyon testi aldım inşallah seninde benimde bizim gibi olanlarında Allah kucağını doldurur
Canım bende 8 yıllık evliyim 3 tüp bebek deneyimim var belki bundan sonra hiç denemem bilmiyorum.. Benimde yegenlerim var hepsinide cok seviyorum herkesin yanında onlarda bizim bir parcamız insan yegenini kendi evladı gibi seviyor bu dıyguyu neden bastırasın ki.. Kendine eziyet etme bence. Cocuk konularında kaçma sende muhabbet et bilgilerini paylasMerhaba,
Allah sabır versin size.. Ben 1.5 sene oldu kafayı yiyorum aynı sizin gibi çocuk sevemiyorum insanlar bana acıyarak bakıyo gibi hissediyorum. Sürekli gördüğü yerde soranlar var onlar samimi olmamaya calısıyorum cunku canımı yakıyorlar. Cok sevdiğim yakın gördüğüm insanlarla bile arama mesafe koydum. Her defasında neden olmuyo niye olmuyo. Kendi cocuguyla nispet yapanlar. Etrafımdaki hamileleri ballandıra ballandıra anlatıp bahsedenler çok iyi sandığım arkadaşlarım yaşattı. böyle yazıları okuyunca da çok üzülüyorum Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınMerhaba,
Eşimin iki tane çocuğu var eşimde sıkıntı yok hiç gebe kalmadım 6 yıldır evliyim 28 yaşındayım östrojen ve progestan kullanıyorum rahim tam gelişmemiş yaşına göre denildi lh hormonum referans dışı e2 referans dışı yumurtalıklarda sıvı yok rahim temiz ve kist yok denildi özele gidiyorum fakat yumurtlama olacakmi olmayacakmi rahim gelisecekmi gelismeyecekmi bilmiyorum o yüzden ovulasyon testi aldım operasyondan bahsedilmedi bana herşey yolunda denildi cylo provagana verdi oda buyutecekmi rahmi bilmiyorum ilk gittiğimde 3 kutu yazmıştı şu an 3.cu kutuya yeni başladım bı kaç gün oluyor beyaz olandan geçen gün gittiğimde ise ultrasona soktu yine herşey normal dedi ve 3 kutu daha yazdi siz kullandınız mı hiç bu ilacı yada duydunuz mu rahim geliştirir mi diyeMerhaba. Daha once gebelik oldu mu hiç peki? Rahim kucuklugunde benim bildiğim gebe kalınır ama ilerleyen donemlerde düşükle sonuclanır bunun için rahim genişletme op yapıyorlar bundan bahsedildi mi size?
Eşiniz e detaylı bakıldı mı?
Suan zaten tedavidesin ovulasyon testi yapmazsan daha iyi olur bence o da insanı yıpratıyor cunku. İlacı bilmiyorum ama forumda konu aç istersen durumu senin gibi olanlar vardır illaki. Rabbim tez zamanda mujdeli haberler nasip etsin inşallahEşimin iki tane çocuğu var eşimde sıkıntı yok hiç gebe kalmadım 6 yıldır evliyim 28 yaşındayım östrojen ve progestan kullanıyorum rahim tam gelişmemiş yaşına göre denildi lh hormonum referans dışı e2 referans dışı yumurtalıklarda sıvı yok rahim temiz ve kist yok denildi özele gidiyorum fakat yumurtlama olacakmi olmayacakmi rahim gelisecekmi gelismeyecekmi bilmiyorum o yüzden ovulasyon testi aldım operasyondan bahsedilmedi bana herşey yolunda denildi cylo provagana verdi oda buyutecekmi rahmi bilmiyorum ilk gittiğimde 3 kutu yazmıştı şu an 3.cu kutuya yeni başladım bı kaç gün oluyor beyaz olandan geçen gün gittiğimde ise ultrasona soktu yine herşey normal dedi ve 3 kutu daha yazdi siz kullandınız mı hiç bu ilacı yada duydunuz mu rahim geliştirir mi diye
İnşallah açtım konu bir Allah'ın kulu yazmadı ama yumurtlayip yumurtlamadigimida bilmek istedim eğer yumurtlamiyorsamda bu süre içersinde doktora bildiricegim sureklimi hormon tedavisi gorucem ben yumurtlama olmuyor sebebi ne demek için yoksa doktor degistiricem doktorum çok iyi anlayışlı bana çocuğun olucak dedi yüzüme karşı öyle para peşinde olan doktorlardan değil ben zaten çok yıprandım varsın birde ovulasyon testi yorsun alıştım artık her ay kaldım mi deyip kırmızıları görmeye Allah ağzından duyursun inşallah kalırım hamileSuan zaten tedavidesin ovulasyon testi yapmazsan daha iyi olur bence o da insanı yıpratıyor cunku. İlacı bilmiyorum ama forumda konu aç istersen durumu senin gibi olanlar vardır illaki. Rabbim tez zamanda mujdeli haberler nasip etsin inşallah
Benim yaşadığım en acısı bir arkadaşım sırf ağzımdan laf almak için; siz tüp bebek tedavisi görüyormuşsunuz. Olmuyormuş. Sorun da kocandaymış demesi sonra bunu kimden duydun deyince karıştırdım diye yalanlaması oldu. Tabi ben dayanamadım ve üzerine gittim. Sen beni ben seni tanıyorum ağzımdan laf almak için böyle birşey yapman insanlık dışı iki tane çocuğun var onlardan utan dedim. Yok ama insanlar böyleler acımasızlar. Bir damla gözyaşımı dahi hak etmiyorum hiçbirine!!!Allah sabır versin size.. Ben 1.5 sene oldu kafayı yiyorum aynı sizin gibi çocuk sevemiyorum insanlar bana acıyarak bakıyo gibi hissediyorum. Sürekli gördüğü yerde soranlar var onlar samimi olmamaya calısıyorum cunku canımı yakıyorlar. Cok sevdiğim yakın gördüğüm insanlarla bile arama mesafe koydum. Her defasında neden olmuyo niye olmuyo. Kendi cocuguyla nispet yapanlar. Etrafımdaki hamileleri ballandıra ballandıra anlatıp bahsedenler çok iyi sandığım arkadaşlarım yaşattı. böyle yazıları okuyunca da çok üzülüyorum Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Canım senin de Allah yardımcın olsun. Bu bir sınav ama bir yandan da diyorum ki bizim evlatlarımız olduğunda biz onların kıymetini bileceğiz. Evlatlarını sokağa atan insanlar var. Zor bir sınav ama geçecek Allah ın izniyle..Bende senin gibiyim yanlız değilsin 6yildir evliyim ve olmadı çok doktora gittim pko var yok çikolata kisti var yok çocuk olmaz boşuna deneme yok yumurta transferi bile olsa çocuğum olmazmış bunları bana devlette gittiğim 8 tane hastanenin 8 doktoru söyledi ciddiyim bak bende işin peşini bıraktım ama sonra dedimki özele gideyim gittim 70 TL ödedim meğerse rahmim küçükmüş benim ondan olmuyormuş kist yok yumurtalarim sağlıklı iclerinde sıvı bile yokmuş dün yine gittim doktoruma özele dedimki yüzüne bakıp gözlerim dolu şekilde Süheyla hocam bebeğim olacakmi dedim oda olacak Allah'ın izniyle dedi verdiği ilaçları kullanıyorum ovulasyon testi aldım inşallah seninde benimde bizim gibi olanlarında Allah kucağını doldurur
Çok zor şeyler yaşamışsınız. Benim annemde bir başına 4 evlat yetiştirdi. NE zordur bilirim. Allah yardımcınız olsun. Amin Rabbim cümlemizin isteyen herkesin kucağını doldursun inşaallah.Malesef kaderimizi biz yazamıyoruz. Büyüklerin Anlaşamadığı evliliklerden en çok çocuklar nasipleniyor. Benim ilk evliliğimden Dünya iyisi bir oğlum var. Bana sorarsan dünyanın en şanssız bir çoçuğu çünki o kadar viçdansız ve qamsız , ilgisiz bir babası oldu ki hep yarım büyüdü oğlum.O, 9 yaşındayken biz ayrıldık. İhanetleri çanıma tüketmişti. Yıllarça hep evladım için sabır etdim en son dayanamadım. Ayrıldık. Oğlum için pek bir şey fark etmedi zaten hep ilgisiz bir babası vardı , ama yinede şansızdı. Tüm arkadaşlarından. Hem anne oldum hem baba oldum ona. Şimdi şükür büyüdü 19 yaşı oldu. Erken evliliğin tek iyi tarafı koçaman oğlumun olması. Üç sene önçe yeniden evlendim şu an yaşım 40 ama ne güzelmiş ikinçi bahar Hamd olsun Rabbime. Yüzüm gülüyor. Keçmiş işde o keçmiş acılar kayb etdiğim o sağlığım deymiğeçek bir insana verdiğim yıllarım , gençliğim. Üzülyorum hem kendim hem evladım için. Ama ne apıçan Allın yazısı. Ama ben toplumu hiç önemsemedim çünki ne yaşadığımı ben bilyodum. İyide yapmışım eğer umursasaydım bu gün her hangi bir hastanede tedavi olurdum. Güçlü kalmak ve zaman her şeyin ilacı. Burda biliyorum binlerle hayat hikayesi olar kardeşlerimiz var. Belki daha hafif belki bizden daha acı hikayesi olanlar. Rabbim her kesin sonunu mutlulukla noktalasın. Her acı günün sıkıntılı günün bir güzel sabahı vardır. Ben buna inanıyorum.
İnşallah sınavdan kalmayız Rabbimiz kucaklarimizi boş bırakmasın kadın olmak çok zorCanım senin de Allah yardımcın olsun. Bu bir sınav ama bir yandan da diyorum ki bizim evlatlarımız olduğunda biz onların kıymetini bileceğiz. Evlatlarını sokağa atan insanlar var. Zor bir sınav ama geçecek Allah ın izniyle..
Boşver canm muhabbetlerini yapıp canımızı sıkmamıza değmezlerBenim yaşadığım en acısı bir arkadaşım sırf ağzımdan laf almak için; siz tüp bebek tedavisi görüyormuşsunuz. Olmuyormuş. Sorun da kocandaymış demesi sonra bunu kimden duydun deyince karıştırdım diye yalanlaması oldu. Tabi ben dayanamadım ve üzerine gittim. Sen beni ben seni tanıyorum ağzımdan laf almak için böyle birşey yapman insanlık dışı iki tane çocuğun var onlardan utan dedim. Yok ama insanlar böyleler acımasızlar. Bir damla gözyaşımı dahi hak etmiyorum hiçbirine!!!
İnşallah canımÇok zor şeyler yaşamışsınız. Benim annemde bir başına 4 evlat yetiştirdi. NE zordur bilirim. Allah yardımcınız olsun. Amin Rabbim cümlemizin isteyen herkesin kucağını doldursun inşaallah.
Canımm çıkmazda olduğun noktadasın anladığım kadarıyla hepimizde oluyor bu dönemler asla kendini yalnız hissetme bunu her sayfada olduğu gibi burdada yazıyorum biz özel insanlarız kolay elde etseydik belkide değer kıymet konularımız eksik kalıcaktı her zorluğun arkasında bir kolaylık her karanlığın arkasında bir aydınlık vardır kuzum peygamber sınavını vermiş rabbim bize herkese kısmet olmaz işte seçilmiş insanlarız bol bol dua edelimCanım senin de Allah yardımcın olsun. Bu bir sınav ama bir yandan da diyorum ki bizim evlatlarımız olduğunda biz onların kıymetini bileceğiz. Evlatlarını sokağa atan insanlar var. Zor bir sınav ama geçecek Allah ın izniyle..