sebepsiz ayrılık

Bence bilmeden sallama canim arkadasiz ayni universiteden ve ben onerdim bu siteyi kullanici adini da birlikte sectik. Sizin yazdiginiz senaryolara bakilirsa durumu vahim olan ortada

Allah Allah o nasil oluyor? Arkadasina neden yabancı gibi tavsiye veriyorsun ve bütün bilgileriniz uyusuyor kullandiginiz hatta kadar hem de... ????

Hey bayanlar? Yoksa ikiniz de ayni kisi misiniz?? :KK70:

Edit: Anamm bilgiler de uyuyor. cidden ayno kisisiniz saka gibi :KK57:
Hey bayanlar? Yoksa ikiniz de ayni kisi misiniz?? :KK70:

Edit: Anamm bilgiler de uyuyor. cidden ayno kisisiniz saka gibi :KK57:
Ahahhhah:) hayir ayni kisi degiliiz.
Valla biri bayanbitter digeri de bayangamze. ilk basta dalgasina demistim ayni kisi misiniz diye, bilgilerine baktim ayni kisiler ve birbirleriyle arkadaslar :-)
Allahim ya bi de kendi kendini teselli ediyor. :KK70::KK70::KK70:
Aynı kisi degiliiz tatlımmm:) neden anlamak istemiyorsuun

Arkadasimin basligina yorum yazip yazmamayi size mi sorucam evet bu ulkede sadece ikimiz avealiyiz o yuzden kesin ayni kisiyiz

Neden yabancı gibi yaziyorsun ya? Neyse insallah ayni kisi degilsinizdir, yoksa yonetimin bu konuda cok agir cezalari var haberiniz olsun. Benden demesi..

Sayemizde yazacak durum bulmussun seni ayakta alkisliyorumm Bilgece keske nickin gercek anlam tasisaydiii, aaa yoksa bizde durumumuza "bilgecenin bilge olmadigini gorduk" mu yazsaydik, ödül mü veriyorlar sacmalayinca anltsna brz:))

Sayemizde yazacak durum bulmussun seni ayakta alkisliyorumm Bilgece keske nickin gercek anlam tasisaydiii, aaa yoksa bizde durumumuza "bilgecenin bilge olmadigini gorduk" mu yazsaydik, ödül mü veriyorlar sacmalayinca anltsna brz:))

5 mesajinla sen beni nerden taniyorsun ya? :KK70::KK70:

Neden yabancı gibi yaziyorsun ya? Neyse insallah ayni kisi degilsinizdir, yoksa yonetimin bu konuda cok agir cezalari var haberiniz olsun. Benden demesi..

Yabancı kisi gibi mi? Arkadasima nerden teselli vericegimi size mi sorucam. O esma ben büsra yönetimin cezalarından bahsetmene gerek yok. ozelden yazdiklarimi basliklarinin altina yazmam da anormal bi durum goremiyorum. Herkes kendi isine baksin

X