• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsiz atılan engel

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
arkadaşlar geçen gün bir konu açmıştım, birisi hakkında olaydan sonra ona bakmayı bıraktım unutmaya çalıştım, ondan önce benden hoşlanan biri vardı merak ettim bir hesabına bakayım dedim, ve hesabı çıkmadı, bende hesabı kapatmıştır dedim, başka bir hesaptan bakınca hesabı çıktı ve bana engel attiğinı anladım. İnsan merhaba bile demediği birisini neden engeller? aramızda hiçbir şey yaşanmamıştı.

arkadaşlar geçen gün bir konu açmıştım, birisi hakkında olaydan sonra ona bakmayı bıraktım unutmaya çalıştım, ondan önce benden hoşlanan biri vardı merak ettim bir hesabına bakayım dedim, ve hesabı çıkmadı, bende hesabı kapatmıştır dedim, başka bir hesaptan bakınca hesabı çıktı ve bana engel attiğinı anladım. İnsan merhaba bile demediği birisini neden engeller? aramızda hiçbir şey yaşanmamıştı.
İnsan merhaba bile demediği birisinin engellemesini neden kafaya takar? Önce buraya odaklanalım bence

Merhabası bile olmayan birini engelleyen bir adam ürkütür beni
Arada mesele bile yokken
Ama eğer senin hesabını arattıysa ve sevgilisi gördüyse o engellemiş olabilir en fazla
Sende 4 5 sene önceye dönme rica ediciğimm 😁

Rahatsiz olmustur belki ve hayatinda birisi vardir

Merhabası bile olmayan birini engelleyen bir adam ürkütür beni
Arada mesele bile yokken
Ama eğer senin hesabını arattıysa ve sevgilisi gördüyse o engellemiş olabilir en fazla
Sende 4 5 sene önceye dönme rica ediciğimm 😁
bu pandemi beni delirtti :kızgın::eek: bende çok şaşırdım görünce acaba ne oldu diye düşünüyordum

Back