Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuyu nereye acacagimi bilemedim. Evi silip supururken yada bu tarz baska bi is yaparken bacaklarim titriyor kan degerlerlerim normaldi heycanlandigimda yada sinirlendigimde ellerim titriyor boyle sorunu olan var mi ne yapmam lazim hangi doktora gitmeliym
Konuyu nereye acacagimi bilemedim. Evi silip supururken yada bu tarz baska bi is yaparken bacaklarim titriyor kan degerlerlerim normaldi heycanlandigimda yada sinirlendigimde ellerim titriyor boyle sorunu olan var mi ne yapmam lazim hangi doktora gitmeliym
Kan degerlerim normal diyorsunuz bilemedim.Bende B12 eksikliği var. Zaman zaman igne kullaniyorum.Sonra yine dusuyor .Esya tasirken yer silerken bacaklarim titriyor bahsettiginiz gibi.
Aynısı geçen kış bana olmuştu beraberinde yorgunluk ve halsizlik de olunca iç hastalıklarına gitmiştim. Şikayetlerimi anlatınca adam bana canını neye sıktın dedi antidepresan ve vitaminler vermişti. Bir kaç aya toparlamıştım.
Aynısı geçen kış bana olmuştu beraberinde yorgunluk ve halsizlik de olunca iç hastalıklarına gitmiştim. Şikayetlerimi anlatınca adam bana canını neye sıktın dedi antidepresan ve vitaminler vermişti. Bir kaç aya toparlamıştım.
Bacaklarım ve kollarım çok titrek ve halsizdi hatta bir defa temizlik yaparken bacağım tutmamıştı düşmüştüm. Bir de kaval kemiklerim çok ağrıyordu. Bir süre sonra ayakta duramaz olmuştum. Ama doktorun dediği gibi hayatımın en stresli dönemiydi hergün anksiyete krizlerim de tutuyordu.