Algoloji - Ağrıbilim Sebebi Anlaşılamayan Baş Ağrısı ve Kusma, Yardıma İhtiyacım Var

Cok gecmis olsun canim umarim sifani bulursun :) bi o keyfimiz var kahve isliginde oda zarar veriyo bi yasdan sonra :) ben abarttim gun tansiyonlar firliyor :)

Bence hiçbir bahanenin arkasına saklanmadan iyi bir nörologa ya da beyin sinir cerrahına acilen görünmeniz lazım. Kocaelindeymişsiniz zaten. Ben olsam İstanbul’a günü birlik gidip , kontrolümü yaptırırım. Şuan hayati bir durum olmasa da ilerisini bilemeyiz. Bebeğinizi birkaç saat yalnız bırakmaya çekinirken, önünü alabileceğiniz şeyleri erteleyerek büyütüyor olabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Buldum randevu dün gece, bir profesore gideceğim 26sında. Migren çıkmasını umuyorum sanırım en iyi ihtimal o şu an

İlaçlı mr da çekilmişsiniz, birşey çıkmamış. Ama yine de iyi bir doktordan randevu alsanız. Bazen bazı doktorların bulamadığını başka bir doktor bulabiliyor. Tez zamanda acil şifalar diliyorum.

Merhaba doktora gidebildiniz mi?Teşhis koyabildiler mi?

Merhaba doktora gidebildiniz mi?Teşhis koyabildiler mi?

Merhabalar, birkaç gündür günlerin nasıl geçtiğini anlamadığım için haber veremedim Baş Ağrısı polikliniğine gittim, sagolsun bir profesör baktı çok ilgilendi. Durumun biraz riskli olduğunu söyledi, auralı migrene benziyor ama farklı şeyler de var dedi. Yine de bir ilaç verdi, tansiyon-kalp için verilen bir ilaçmış. Önlemesini umuyorum dedi, ilacı aldığımdan beri sorun yaşamadım sadece kafamda sürekli basınç hissi hiç gitmiyor çok garip bir his. Yan etkisi bu galiba, kontrole gideceğim birkaç güne. Sürekli kan sulandırıcı kullanmam gerekecek bir de. Biz görev sebebiyle Doğu'da köyde yaşıyoruz, bunun benim için tehlikeli olduğunu söyledi çünkü en yakın hastane 3 saat uzaklıkta. Yani çok olumlu konuşmadı açıkçası. Sağlık durumu için tayin başvurusu yapın dedi, bilmiyorum ne olacak şu aşamada.

Heyet raporu almanız gerekiyor o başvuru için "tam teşekküllü hastanaye 30 km mesafede yaşamalıdır" gibi hazır doktorunuz da varken raporunuzu alıp öyle dönün görev yerinize, bu raporla tayin başvurusu yapma hakkınız olur. Bu konuda bilgili birinden ayrıntılı bilgi ve yardım alın bu raporu alırken, milli eğitim her özür raporunu kabul etmiyor. Allah şifa versin, dert belli oldu mu deva da elbet bulunur

Amin, çok haklısınız hastalığın ne olduğunu bilmemek çok daha zor insan ne yapacağını bilemiyor çünkü. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Tekrar çok geçmiş olsun bu basınç hissi migren ve çeşitleri olabilirdi ancak. Azda olsa rahatlamanıza sevindim. Artık sağlık için bir şeyler yapılmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tekrar çok geçmiş olsun bu basınç hissi migren ve çeşitleri olabilirdi ancak. Azda olsa rahatlamanıza sevindim. Artık sağlık için bir şeyler yapılmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…