Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sitede hareketlilik mi yok bana mı öyle geliyor. Attığım ürünler ihtiyacı olan hiç yokmu? Ürünlerin hepsi yeni gibi. son attığım saç şekillendirici sıfır ilgilenen yok mu? yanlış almışım döner başlıklı alacağım.
güncel fiyatlar düştü saç şekillendirici 60tl alana sarar ceket hediye roventa saç düzleştirici (satmaktan vaz geçtim) fiyatı düşüremem çünkü 1 kere kullandım. yelekli şifon uzun elbise 15 tl kırmızı tulum batik elbise 30tl siyah kadife pırıltılı tunik+elbise 35tl bordo elbise 35tl siyah deri görünümlü elbise 40tl siyah tül elbise 10tl beden 38 etekler 15tl sifon gömlek 20tl
PUCCİNİ BAYAN PARFÜM EDP 100ML gratis Mağazaların da satılan bir parfüm. Eşim hediye almış ama beğenmedim. İsteyene 45 tl veririm. diğer ürünlerimde günceldir. Buradan hiç satış yapamadım. Benimle aynı durumda olan varmı?
sauna eşortman takımı. Aldığım günden beri hiç kullanmadım. Bir hevesle aldım koşarım, yürürm diye ama maalesef yoğun iş ev buna izin vermedi almak isteyen arkadaşlar 40 beden hiç kullanılmamış siyah takım. torbası beraberinde 50 tl kargo ücreti alıcıya aittir.