Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece hahaha diyorum ne söylim ki...! ea okuyorsun ama hala anlayışın gıt dmek ki arkadaşım...! ne demek istediğimi anlayamamışsın... bu arada türkçe yı katlettığim falanda yok sen merak etme günlük hayatta eminm senden daha düzgün türkçe konuşuyorumdur... ayrıca annem türkçe öğretmenı yanı emin ol bu klavye denen aletle türkçe katledilmez senın dediğin olay. örneğin "keşke " yerine "keshqe" yazanlr anlatabildm mi?eminim sende mesaj yazarken kısaltma yapıyosundur.. hayırr desen bile inanmam buna.özel diksiyon dersleri aldım bilmem anlatabildim mi.. her ne kadar fizik kimya çözsemde ALLAH'ıma bin şkür hepsini biarada yürütuyorum.. ) zemuszemus
insanlar hangı bölume yeteneklı ise o bölume gitsin elbet ben burda zorla sayısal okuyunda demıyorum... sayısalda okuyup herşeyı fevkalede şekilde göturup başarıyorsan bu bir ayyrıcalıktır... kendı ağzında söylemişsin sayısalcılarda Einstein havası var dıye..aynen öyle tatlım ne mutlu ki bize onun yolunda yürümeye çalışıyoruz her ne kdr oluruz veya olmayız ama örnek aldığımız kişi önemli kaydirigubbakcemile3 ... ayrıca biz sayısalcılar fizik kımya biyoloji geomtri matematik edebiyat tarih felsefe dil ve anlatım drslerınıde göruyoruz okulda... her ne kdar sayısalda okusakta sen merak etme hepsini birarada yapıyoruz...şimdi soruyorum sana hangi ea sınıfında (seçmelı dersler hariç) fizik kimya biyoloji dersleri göruyorlar..? bak bız tarih te edebiyatta göruyoruz... hangii bölüm ikisini birarada göturuyomuş canım?
sana tek bi sözüm var bunu ben değil uluönder söylemiş iyi oku
Dünyada her şey için , medeniyet için, hayat için , başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir,FENdir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır"
Kızlar allah aşkına size ne oluyor alıp veremediğiniz ne bende lise okuyorum hemde amadolu meslek lisesi hemde Ea ama kalkıpta sizin gibi kimse birbine girmiyor.
Bu ne cahilllik diyorum artık!!!
Sizin yaptığınız o laf atışmaları sebepsiz sözcükler emin olun ki ilerde canınızı yakıcak..
Nefsınizin kölesi olupta kalp kırmayın..
Bir cam parçası kolay kırılır yapışır ama kalp kırıldısa elde edilemez..:mymeka:
... bnde senın gibiydim alan seçerken seni şuan o kdr iyi anlıyorum ki süreklı sayısal tm arasında gidip gelıodum.. okula gıttım alanımı bildirmek için yolda bıle düşünuodum daha karar vermemiştim.. hocamız sordu kımler sayısal seçmek istıyor deyınce bı anda parmağımı kaldırdım bende anlamamıştm ama sayısala gitmk istedım o an.. şuan o kdr mutluyum kı sayısal okudugum için iyi ki de seçmişim dıorum... benım fıkrım şöyle .. bak tm de bellı başlı 2 tane meslek var bnm bıldıgım birisi pdr dieri ise psikiyatrı .. ve bunalrın puanlarıda bıldgım kdryla tıpla eşdeger gıdıor..pek bi frk yok..
egerkı bunlara puanın yetmıosa 2 yıllık doru meslek dahi yok hemen iş hayatına atılacağın.. hep büro yonetımı,işletme... vs vs (küçümsemıorum asla yanlış anlasılmasın)
ama sayısal öyle deil 2 yıllık bile hemen iş hayatına atılabilecegın o kdr meslek varkı.. bn şuan ebelık - hemşirelik istıorum inş. alırım...ama eğer ki puanım yetmeedı olmadı gidip anestezi uzmanlığı veya laboratuvr teknısyenlığı yazıcm oda olmadı optisyenlık okuyup diplomamı kıraya veririm .bunlar hep 2 yıllık..şuan o kdr ii meslek ki bunlar önlerı çok açık
dedıkelrımı düşün sonra kararını kendıne bırk tatlım bızdıde haberdr et
benım sözlerım sadece bunlrdı . gocunan insanlar laflarmın altında başk a şeyler aradı.. canım ea okuyosun ama gerçktn çok gıtsın .. sana artık bişe demıorum..keşke kafan ea ya ii çalışsaydı böyle saçma yorumlr yapmazdn. nyse ne halin varsa gör. senın sevıyene inemıcem .. senın zekanda bu kadrmış ki hala ne demek istedığimi anlamayıp olayı buraya getirdin..
inşaAllah dediklerımı anlıcksın bi gün .tek temennim bu lmaz zemuszemus