- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
Adetinize kac gun var? Benim hamileliklerimde de 2 3 gun kala boyle cikiyodu silik cizgi2.gün derken cnm suan bnm bata 2 gün var bu aydan ümidim yok açıkçası bnm
biz geçen aya göre daha ümitliydik bu ay normalden fazla ve çok güzel gelişmiş yumurtalarım vardı dr umuzun dedği günleri değerlendirdik belirtiler en son da dünkü testle tamam hamileyim dedim ama bugün şok oldum hastanedeBen zaten bu ay olacagini dusunmedim hatta ovulasyon testi siparis etmistim gecen hafta onumuzdeki aya diye dusunuyordum yine de denedik bir hafta belki olur diye
özür diliyorum benden kaynaklı bi sorun çünkü anlatamadım :)) bat 10 ocaktı benim yani dündü ama olmadım bugünde olmadım belki yarın öbür gün olabilirim bilemiyorum 29. gün olduAdetinize kac gun var? Benim hamileliklerimde de 2 3 gun kala boyle cikiyodu silik cizgi
kan testini ne zaman yapmayı düşünüyosunuzEvet ilk olacak prediktor aldim onda daha net bir seyler gordum gibi bakalim yine de bekliyirum
Seni cok iyi anliyorum canim bizde gecen ay o kadar programli calistik ki ben incirler yedim folik asit kullandim esim keciboynuzu suyu filan icti vee bende tum belirtiler vardi adetim bir hafta gecti ilk kez ama ben %100 diyorum o kdr yani kan verdim 0,2 tokat yemis gibi kaldim kaldirdim folik asiti filan biraktim aradan iki hafta gecti bi de su ovulasyon zimbirtisini alayim dedim ki o umursamadigim donem olmus ne olduysa gerci tabi olmussa o dabiz geçen aya göre daha ümitliydik bu ay normalden fazla ve çok güzel gelişmiş yumurtalarım vardı dr umuzun dedği günleri değerlendirdik belirtiler en son da dünkü testle tamam hamileyim dedim ama bugün şok oldum hastanede
Seni cok iyi anliyorum canim bizde gecen ay o kadar programli calistik ki ben incirler yedim folik asit kullandim esim keciboynuzu suyu filan icti vee bende tum belirtiler vardi adetim bir hafta gecti ilk kez ama ben %100 diyorum o kdr yani kan verdim 0,2 tokat yemis gibi kaldim kaldirdim folik asiti filan biraktim aradan iki hafta gecti bi de su ovulasyon zimbirtisini alayim dedim ki o umursamadigim donem olmus ne olduysa gerci tabi olmussa o dabiz geçen aya göre daha ümitliydik bu ay normalden fazla ve çok güzel gelişmiş yumurtalarım vardı dr umuzun dedği günleri değerlendirdik belirtiler en son da dünkü testle tamam hamileyim dedim ama bugün şok oldum hastanede
Pazartesiye kadar bekleyecegim bat yarin ama bir daha hayal kirikligi yasamak istemedim acikcasi emin olurum iyice dedimkan testini ne zaman yapmayı düşünüyosunuz
benim 2.18 çıktı genelde hamile olmayanların hep 0 ın altında çıkıyo işte o yüzden geç döllenme olabilir mi acaba diye de düşünmeden edemedim bebek falan yoksa bi an önce adet olsam da rahatlasamSeni cok iyi anliyorum canim bizde gecen ay o kadar programli calistik ki ben incirler yedim folik asit kullandim esim keciboynuzu suyu filan icti vee bende tum belirtiler vardi adetim bir hafta gecti ilk kez ama ben %100 diyorum o kdr yani kan verdim 0,2 tokat yemis gibi kaldim kaldirdim folik asiti filan biraktim aradan iki hafta gecti bi de su ovulasyon zimbirtisini alayim dedim ki o umursamadigim donem olmus ne olduysa gerci tabi olmussa o da
Test yaptiniz mi pekiözür diliyorum benden kaynaklı bi sorun çünkü anlatamadım :)) bat 10 ocaktı benim yani dündü ama olmadım bugünde olmadım belki yarın öbür gün olabilirim bilemiyorum 29. gün oldu
en iyisi beklemek sanırım bende günüm geçmeden gitmicem artıkPazartesiye kadar bekleyecegim bat yarin ama bir daha hayal kirikligi yasamak istemedim acikcasi emin olurum iyice dedim
Evet senin sonuc oldurmemiste guldurmemiste yani oyle bir sey acaba yukseldi de geri mi indi ki enteresan dogrusubenim 2.18 çıktı genelde hamile olmayanların hep 0 ın altında çıkıyo işte o yüzden geç döllenme olabilir mi acaba diye de düşünmeden edemedim bebek falan yoksa bi an önce adet olsam da rahatlasam
yaptım evet fotosunuda attım yukarlarda biyerde ikinci çizgi silik çıktıTest yaptiniz mi peki
ahhhh ahhh bu bilinmezlikler beni öldürcekEvet senin sonuc oldurmemiste guldurmemiste yani oyle bir sey acaba yukseldi de geri mi indi ki enteresan dogrusu
Anladim bende hamileliklerimde hep silik cizgiyle karsilastim. Bi kac gun Sonrasinda da kan testiyle kesinlesmisti. Umarim sizinki de gec dollenmedir. Allah kalbinize gore versn insallaahyaptım evet fotosunuda attım yukarlarda biyerde ikinci çizgi silik çıktı
bendegeçen ay normal testle yapmıştım çok zor gördüm heycandan gidip prediktör alıp geldim aynı sizinki gibi çıktı gayet nettiBenm normal testte cok cok cok silik cikiyordu prediktorde biraz daha anlasilir gordum ikisi arasinda fark yok saniyordum
Bende o yuzden pek umitlenmemeye calisiyorum cogu kisi yasamis bunu cunku silik gorup negatif cikmisbendegeçen ay normal testle yapmıştım çok zor gördüm heycandan gidip prediktör alıp geldim aynı sizinki gibi çıktı gayet netti
amin inşallaahhhAnladim bende hamileliklerimde hep silik cizgiyle karsilastim. Bi kac gun Sonrasinda da kan testiyle kesinlesmisti. Umarim sizinki de gec dollenmedir. Allah kalbinize gore versn insallaah
2 gün var cnm bataAdetinize kac gun var? Benim hamileliklerimde de 2 3 gun kala boyle cikiyodu silik cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?