- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
cnm sen n yaptın ya sesin çıkmıyorrrr
yok canlarım yaptm negatf adetımı beklyrm sanırım kıstım var doktorla konustm salı gunu gelıyo yuksek ıhtımal kıst var vdedı bılmıyorumtest yapıcam demişti dmi en son yaptı mı acaba
sizinki gayet net gibi bence hamilesiniz :)Bende o yuzden pek umitlenmemeye calisiyorum cogu kisi yasamis bunu cunku silik gorup negatif cikmis
inşallah yoktur ya hakkında hayırlısı canmyok canlarım yaptm negatf adetımı beklyrm sanırım kıstım var doktorla konustm salı gunu gelıyo yuksek ıhtımal kıst var vdedı bılmıyorum
Bi de bence bat gununde testi tekrarlayin. Hamile oldugunuzu dusunuyorum2 gün var cnm bata
İnsallah hepimizin gonlunden geceni nasip etsin Allahsizinki gayet net gibi bence hamilesiniz :)
sizin bata kaç gün var yada gününüz geçtimi senin ikinci çizgin bnm kızımdaki yaptıgım test gibi çıkmış hayırlısı olsun cnmmBende o yuzden pek umitlenmemeye calisiyorum cogu kisi yasamis bunu cunku silik gorup negatif cikmis
Evet benimkiyle oldukca benziyor normal testlerde de silik goruyor muydun pekiGeçen ay ki testim
sizinki çok daha net çünkü bence en kısa zamanda kas testi yaptırınİnsallah hepimizin gonlunden geceni nasip etsin Allah
aminnnnnİnsallah hepimizin gonlunden geceni nasip etsin Allah
evet görünüyorduemin olmak için erken gebelik testiyle tekrarladım kanda da çıkmıştı ama malesef kimyasal gebelik olmuşEvet benimkiyle oldukca benziyor normal testlerde de silik goruyor muydun peki
inşlhhh cnm bnmmmm allah isteyen herkese nasip etsinnnBi de bence bat gununde testi tekrarlayin. Hamile oldugunuzu dusunuyorum
Mahsuru yoksa birşey sora bilirmiyim klomen ve çatlatma ignesi falan kullandınızmı?inşallah yoktur ya hakkında hayırlısı canm
Benim bat karisik aslinda normalde 28 gunde bir olurdum gecen ay 35 gune uzadi su an 27. Gundeyim bat hesabim kaydi yani gecen aydan sonrasizin bata kaç gün var yada gününüz geçtimi senin ikinci çizgin bnm kızımdaki yaptıgım test gibi çıkmış hayırlısı olsun cnmm
evet kullandımMahsuru yoksa birşey sora bilirmiyim klomen ve çatlatma ignesi falan kullandınızmı?
Amin insallah :) 1 kizim var cok sukur. 2.dusuk 3.dis gebelik oldu. Bu ay umitliyim bende bakalim artikinşlhhh cnm bnmmmm allah isteyen herkese nasip etsinnn
Canım sen geçen ay kimyasal gebelik mi yaşamıştın ? O zaman bu şekilde sonuç verdi dimi test C CilekRecelimEvet benimkiyle oldukca benziyor normal testlerde de silik goruyor muydun peki
ben sizin yerinizde olsam hayatta dayanamazdım sanırım :)Benim bat karisik aslinda normalde 28 gunde bir olurdum gecen ay 35 gune uzadi su an 27. Gundeyim bat hesabim kaydi yani gecen aydan sonra
Aa o yuzden 2 cikiyor o zaman degerin artiriyormus onlarevet kullandım
sat ndrBenim bat karisik aslinda normalde 28 gunde bir olurdum gecen ay 35 gune uzadi su an 27. Gundeyim bat hesabim kaydi yani gecen aydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?