sayılı günler (bat)13 gün var..

yaninormalde hasta olmuş olmam ve şu anda ikinci günde olmam gerekiyodu eğer gecikmiceksem hala olmadım29. gün bugün
pekiii adet tarihlerini hiç kayetmedin mi su siteden kaç günde bir adet gördüğünü ögrenmiş olurdun

otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp

pekiii adet tarihlerini hiç kayetmedin mi su siteden kaç günde bir adet gördüğünü ögrenmiş olurdun
kaydediyorum düzenli olarak ama bi 26 bi 29 bi 27 bi 30 günde oluyorum o yüzen geciktim mi grcikmrdim mi anlamıyorum belki yarın olurum belli olmaz

inşallah o ikinci çizgi nedençıktı hala anlamadım bence b ay da değilimdir ama tekrar klomen çatlatma iğnesi kullancam sanrım bu sefer progestan istemeyi düşünüyorum
herseyin hayırlısını iste karafili unutmaaa bu arada yumurtaların hızlı ö
çalışmasına sebep oluyor

ay inşallah hamilesindir ya ben akşam sabah hasta olurum belki hcg değerim 2.18çıktı bi kaç kişi hamile olmadığna göre yüksek gibi değer belki geç döllenmedir dedi bi umut beklicem bakalım biraz daha

Canim bu sekilde daha cok yipranmaz misin direk kafadan atmaya calismak cok zor ama olmazsa tekrar uzuleceksin diye korkuyorum cok uzgunum

Canim bu sekilde daha cok yipranmaz misin direk kafadan atmaya calismak cok zor ama olmazsa tekrar uzuleceksin diye korkuyorum cok uzgunum
aslında hamile değilsem fazla üzülmem yeni yeni araştırmalar yapıyorum progestan denemeyi düşünüyorum dr um da onaylarsa içimde yeni umutlar yeşertmeye çalışıyorum kendimi motive ediyorum inşallah tekrar klomen+çatlatma iğnesi ektradan progestan isticem belki faydasını görürüm saolun düşünceniz için

Kuzum ben gerci kan testi yaptirmadim ama gecen ay 5 gun filan sogan suyu ictim belki faydasini gormus olabilirim emin degilim ama

Kuzum ben gerci kan testi yaptirmadim ama gecen ay 5 gun filan sogan suyu ictim belki faydasini gormus olabilirim emin degilim ama
onu da çok duydum ama ilaçtedavisi gördüğüm için bebek olursa düşürür die korkumdan yapmıorum

Ben zaten bu ay olacagini dusunmedim hatta ovulasyon testi siparis etmistim gecen hafta onumuzdeki aya diye dusunuyordum yine de denedik bir hafta belki olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…