- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
ay inşallah hamilesindir ya ben akşam sabah hasta olurum belki hcg değerim 2.18çıktı bi kaç kişi hamile olmadığna göre yüksek gibi değer belki geç döllenmedir dedi bi umut beklicem bakalım biraz daha
pekiii adet tarihlerini hiç kayetmedin mi su siteden kaç günde bir adet gördüğünü ögrenmiş olurdunyaninormalde hasta olmuş olmam ve şu anda ikinci günde olmam gerekiyodu eğer gecikmiceksem hala olmadım29. gün bugün
kaydediyorum düzenli olarak ama bi 26 bi 29 bi 27 bi 30 günde oluyorum o yüzen geciktim mi grcikmrdim mi anlamıyorum belki yarın olurum belli olmazpekiii adet tarihlerini hiç kayetmedin mi su siteden kaç günde bir adet gördüğünü ögrenmiş olurdun
inşlhhh olmazsın cnm bnmmmmmkaydediyorum düzenli olarak ama bi 26 bi 29 bi 27 bi 30 günde oluyorum o yüzen geciktim mi grcikmrdim mi anlamıyorum belki yarın olurum belli olmaz
inşallah o ikinci çizgi nedençıktı hala anlamadım bence b ay da değilimdir ama tekrar klomen çatlatma iğnesi kullancam sanrım bu sefer progestan istemeyi düşünüyoruminşlhhh olmazsın cnm bnmmmmm
cnm sen n yaptın ya sesin çıkmıyorrrrVar gibi cnm insallah dogrudur
herseyin hayırlısını iste karafili unutmaaa bu arada yumurtaların hızlı öinşallah o ikinci çizgi nedençıktı hala anlamadım bence b ay da değilimdir ama tekrar klomen çatlatma iğnesi kullancam sanrım bu sefer progestan istemeyi düşünüyorum
test yapıcam demişti dmi en son yaptı mı acabacnm sen n yaptın ya sesin çıkmıyorrrr
karanfili nasıl yapıcam kür gibi bişey miherseyin hayırlısını iste karafili unutmaaa bu arada yumurtaların hızlı ö
çalışmasına sebep oluyor
aynen cnm yaa oda çok sıkıntı yapıyorrrtest yapıcam demişti dmi en son yaptı mı acaba
ay inşallah hamilesindir ya ben akşam sabah hasta olurum belki hcg değerim 2.18çıktı bi kaç kişi hamile olmadığna göre yüksek gibi değer belki geç döllenmedir dedi bi umut beklicem bakalım biraz daha
kendimde çok üzülüyorum ama başkalarına daha çok üzülüyorum hep dua ediyorum inşallah hemiledir üzülmez yaaynen cnm yaa oda çok sıkıntı yapıyorrr
aslında hamile değilsem fazla üzülmem yeni yeni araştırmalar yapıyorum progestan denemeyi düşünüyorum dr um da onaylarsa içimde yeni umutlar yeşertmeye çalışıyorum kendimi motive ediyorum inşallah tekrar klomen+çatlatma iğnesi ektradan progestan isticem belki faydasını görürüm saolun düşünceniz içinCanim bu sekilde daha cok yipranmaz misin direk kafadan atmaya calismak cok zor ama olmazsa tekrar uzuleceksin diye korkuyorum cok uzgunum
Kuzum ben gerci kan testi yaptirmadim ama gecen ay 5 gun filan sogan suyu ictim belki faydasini gormus olabilirim emin degilim amaaslında hamile değilsem fazla üzülmem yeni yeni araştırmalar yapıyorum progestan denemeyi düşünüyorum dr um da onaylarsa içimde yeni umutlar yeşertmeye çalışıyorum kendimi motive ediyorum inşallah tekrar klomen+çatlatma iğnesi ektradan progestan isticem belki faydasını görürüm saolun düşünceniz için
onu da çok duydum ama ilaçtedavisi gördüğüm için bebek olursa düşürür die korkumdan yapmıorumKuzum ben gerci kan testi yaptirmadim ama gecen ay 5 gun filan sogan suyu ictim belki faydasini gormus olabilirim emin degilim ama
O hafta deneme yapmadim ben ictigim sure boyunca adetin son gunu dahil ictim sonra sogan suyunu kestim denedik bizdeonu da çok duydum ama ilaçtedavisi gördüğüm için bebek olursa düşürür die korkumdan yapmıorum
hayırlısı olsun inşallah vardır bebeğiniz ilk bebeğiniz mi olacakO hafta deneme yapmadim ben ictigim sure boyunca adetin son gunu dahil ictim sonra sogan suyunu kestim denedik bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?