- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
nasıl yaniAa o yuzden 2 cikiyor o zaman degerin artiriyormus onlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yaniAa o yuzden 2 cikiyor o zaman degerin artiriyormus onlar
Ben de cok zor dayaniyorum inann ama bekleyecegim bat gecene kdr da artisi bu sekilde testin koyuluguyla olcerim artikben sizin yerinizde olsam hayatta dayanamazdım sanırım :)
15 Araliksat ndr
bahsettiğiniz kişi benim galiba iki testin ikiside hatta kan testide pozitifti ama kimyasalmış başka aynı durum olan varmı bilmiyorumCanım sen geçen ay kimyasal gebelik mi yaşamıştın ? O zaman bu şekilde sonuç verdi dimi test
inşallah canm buyuk bısey olmasında Allah tan gelene razıyızinşallah yoktur ya hakkında hayırlısı canm
nasıl heycanlandım inşallah hamilesindir senin için dua edicemBen de cok zor dayaniyorum inann ama bekleyecegim bat gecene kdr da artisi bu sekilde testin koyuluguyla olcerim artik
Ben kullanmadim ama kullananlarin idrar testleri hep pozitif cikiyor hatta doktor ilactan yukseliyor demis ben cok net hatirliyorum cok konu okudum burda bu sekildenasıl yani
Degerleriniz benim gibi çıkmış o yüzden sordum iğneden dolayı değer yüksek çıktı hatta 10.5 kadar yükseldi sonra 3 .83 düştü adette olmamıştım meğer kist olmuş iğne çatlatmaya biliyomuş arkadaşlar iğne kullansanızda çatlamışmı diye kontrole gitmenizi tavsiye ederimevet kullandım
aynen büyük sorunlar olmadıkça ufak tefeklere boyun büküyoruz geç olsun da güç olmasıninşallah canm buyuk bısey olmasında Allah tan gelene razıyız
evet ilaçtan olduğunu bende duydum ama ilaçtan sonraki 1,gün etkisi geçmemişmidirBen kullanmadim ama kullananlarin idrar testleri hep pozitif cikiyor hatta doktor ilactan yukseliyor demis ben cok net hatirliyorum cok konu okudum burda bu sekilde
Evet aynen bunu demek istiyorum ben deDegerleriniz benim gibi çıkmış o yüzden sordum iğneden dolayı değer yüksek çıktı hatta 10.5 kadar yükseldi sonra 3 .83 düştü adette olmamıştım meğer kist olmuş iğne çatlatmaya biliyomuş arkadaşlar iğne kullansanızda çatlamışmı diye kontrole gitmenizi tavsiye ederim
olabilir eğer yavaş yavaş yükseliyorsa değerkızlar 1 gun arayala ıdrar testı degısırmı mesela 5ınde test yaptınız negatıf 6sında pozıtıf olurmu
Canım bak C CilekRecelim predictor testini kullandığı zaman silik çizgi de kimyasal da olsa gebeliği vardı bence sende de gebelik ihtimali yüksek ☺ Dream_on15 Aralik
benimde işte 10.28 e çıkmıştı ama 3 gün sonra1.67 ye düşmüştüDegerleriniz benim gibi çıkmış o yüzden sordum iğneden dolayı değer yüksek çıktı hatta 10.5 kadar yükseldi sonra 3 .83 düştü adette olmamıştım meğer kist olmuş iğne çatlatmaya biliyomuş arkadaşlar iğne kullansanızda çatlamışmı diye kontrole gitmenizi tavsiye ederim
İnsallah sagol kuzum Allah hepimize nasip etsin kimsenin hevesini icinde koymasinnasıl heycanlandım inşallah hamilesindir senin için dua edicem
ben prediktörü geçen ay yapmıştım ve kimyasal dıCanım bak C CilekRecelim predictor testini kullandığı zaman silik çizgi de kimyasal da olsa gebeliği vardı bence sende de gebelik ihtimali yüksek ☺ Dream_on
aminnnnn aminnnİnsallah sagol kuzum Allah hepimize nasip etsin kimsenin hevesini icinde koymasin
İnsallah dedigin gibidir gecen ay o kdr belirtim vardi ki bu ay hic bir sey hissetmiyorum o yuzden inanmakta zorluk cekiyorumCanım bak C CilekRecelim predictor testini kullandığı zaman silik çizgi de kimyasal da olsa gebeliği vardı bence sende de gebelik ihtimali yüksek ☺ Dream_on
Siz adet gördünüzmü peki hala beklemedemisinizbenimde işte 10.28 e çıkmıştı ama 3 gün sonra1.67 ye düşmüştü