• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Canım sen geçen ay kimyasal gebelik mi yaşamıştın ? O zaman bu şekilde sonuç verdi dimi test
bahsettiğiniz kişi benim galiba iki testin ikiside hatta kan testide pozitifti ama kimyasalmış başka aynı durum olan varmı bilmiyorum

Degerleriniz benim gibi çıkmış o yüzden sordum iğneden dolayı değer yüksek çıktı hatta 10.5 kadar yükseldi sonra 3 .83 düştü adette olmamıştım meğer kist olmuş iğne çatlatmaya biliyomuş arkadaşlar iğne kullansanızda çatlamışmı diye kontrole gitmenizi tavsiye ederim

kızlar 1 gun arayala ıdrar testı degısırmı mesela 5ınde test yaptınız negatıf 6sında pozıtıf olurmu

Ben kullanmadim ama kullananlarin idrar testleri hep pozitif cikiyor hatta doktor ilactan yukseliyor demis ben cok net hatirliyorum cok konu okudum burda bu sekilde
evet ilaçtan olduğunu bende duydum ama ilaçtan sonraki 1,gün etkisi geçmemişmidir

Degerleriniz benim gibi çıkmış o yüzden sordum iğneden dolayı değer yüksek çıktı hatta 10.5 kadar yükseldi sonra 3 .83 düştü adette olmamıştım meğer kist olmuş iğne çatlatmaya biliyomuş arkadaşlar iğne kullansanızda çatlamışmı diye kontrole gitmenizi tavsiye ederim
Evet aynen bunu demek istiyorum ben de

benimde işte 10.28 e çıkmıştı ama 3 gün sonra1.67 ye düşmüştü

Back