- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
yumurta çatlatma derken iğneyikastediyorsunuz sanırım evet geçen ay sadece iğneyle hamile kaldım ama kimyasal oldu tutunamadı bu ay klomenle tekrar iğne kullandım ama nasip değilmiş içimde kalan umut kırıntılarıysa geç döllenme içinyumurta çatlatmayı denedin mi hiç ?
önceki ay bhcg yaptırdım 0.3 çıkmıştı 2 yüksek geldi bana eğer bir-iki gün adet olmazsan tekrarla bence de testini olabilir niye olmasınyumurta çatlatma derken iğneyikastediyorsunuz sanırım evet geçen ay sadece iğneyle hamile kaldım ama kimyasal oldu tutunamadı bu ay klomenle tekrar iğne kullandım ama nasip değilmiş içimde kalan umut kırıntılarıysa geç döllenme için
kız daha geçmişsinde allah seniiiiii güldürdün beniiii20 yaşındayım milasta yaşıyorum
beklemek zor alacım çok zorkız daha geçmişsinde allah seniiiiii güldürdün beniiii
sonuçlar net görünmüyo canım ama sen kendine dert etme olacak biraz kafanı boşalt sen önce...... kimyasal gebelikten sonra normal gebelik hızlı geliirmiş diye okudum ben..Biri geçen ay biri bugünkü test sonuçlarım
atsana bakalım bizde sevincine ortak olalımkızlar bi test yapim dedim 2 çizgim çok silik çıktı bilemedim
Bizim batta tek gebe kalmayan benim galiba ☺kızlar bi test yapim dedim 2 çizgim çok silik çıktı bilemedim
Bende varımmmmmm dün kü testim bu ikinci çizgi var çöpe atmıştım hasardan üçüncü çizgi bile oluşmuş nerdeyse ama hamile değilim dün ne kadar sevinmiştimBizim batta tek gebe kalmayan benim galiba ☺
bbenim testimde aynı böyle ama inşallah sen hamilesindir ben olamadım
olurmuuu kuşummm bak tavsiyem sana adetin bitince birgün dur dgr günü degerlendir ben o ovulasyon testine inanmıyorum bide karanfil çok ii derim onu dene günde birkezde olsa al agzına çiğneBende varımmmmmm dün kü testim bu ikinci çizgi var çöpe atmıştım hasardan üçüncü çizgi bile oluşmuş nerdeyse ama hamile değilim dün ne kadar sevinmiştim
adet olmadım ki 2.gün olması lazımdı normaldeolurmuuu kuşummm bak tavsiyem sana adetin bitince birgün dur dgr günü degerlendir ben o ovulasyon testine inanmıyorum bide karanfil çok ii derim onu dene günde birkezde olsa al agzına çiğne
2.gün derken cnm suan bnm bata 2 gün var bu aydan ümidim yok açıkçası bnmadet olmadım ki 2.gün olması lazımdı normalde
yaninormalde hasta olmuş olmam ve şu anda ikinci günde olmam gerekiyodu eğer gecikmiceksem hala olmadım29. gün bugün2.gün derken cnm suan bnm bata 2 gün var bu aydan ümidim yok açıkçası bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?