slm adetiniz kaç gün geçti pekiiKan testim 115 cikti
Adetime daha 2 gun var ben gectigimiz hafta belirtileri yasadim akinti gogus hassasiyeti karin agrisi falan sanirim 3.4 gun erken yumurtlama olduslm adetiniz kaç gün geçti pekii
Hayırlı olsun tatlımmmmmKan testim 115 cikti
Saol canim sizlerinde olsun insallahHayırlı olsun tatlımmmmm
Tekrar kontrole ne zaman gidiceksin tekrar test yapıcaklar mıSaol canim sizlerinde olsun insallah
Onumuzdeki hafta gidicem gebe poliklinigine sanirim ozamana kese gozukur insallah ..kan testini tekrarlasammi dedim eger kanaman olmazsa zaten sikintida yoktur dediTekrar kontrole ne zaman gidiceksin tekrar test yapıcaklar mı
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin canımOnumuzdeki hafta gidicem gebe poliklinigine sanirim ozamana kese gozukur insallah ..kan testini tekrarlasammi dedim eger kanaman olmazsa zaten sikintida yoktur dedi
Erken dollenme olmus demekki hayirli olssuuunn insallah sorun olmazzKızlar Merhaba
Bat a 11 gün var ancak şoktayim. Çünkü dün evde idrar testi yaptim 2. Çizgi silik çıkmıştı. Akşam kan testi yaptirdim 34.8 çıktı. Bu nasıl oldu anlayamadım. 5 ay önce düşük yapmıştım inşallah bu kez hersey yolunda gider.
İnşallah cnm erken döllenme riskli bişey değildir dimi? Bi oncekide geç döllenme ydi ayarsizim sanirimErken dollenme olmus demekki hayirli olssuuunn insallah sorun olmazz
Öncelikle tebrik ederim canım hayırlı uğurlu gelsin yuvanaKızlar Merhaba
Bat a 11 gün var ancak şoktayim. Çünkü dün evde idrar testi yaptim 2. Çizgi silik çıkmıştı. Akşam kan testi yaptirdim 34.8 çıktı. Bu nasıl oldu anlayamadım. 5 ay önce düşük yapmıştım inşallah bu kez hersey yolunda gider.
Yok degil ama beklemek daha zor adetin gecmesini.. ancak yukseliyor hormon:)İnşallah cnm erken döllenme riskli bişey değildir dimi? Bi oncekide geç döllenme ydi ayarsizim sanirim
Tesekkur ederim cnm. Bi önceki dusugumden deneyimli oldugum icin göğüs hassasiyeti ve vişne reçeli beni suphelendirdi test yaptım hatta dedim test bozuk olabilir mi bu akşam kan testi yaptirdim 34.8 çıktıÖncelikle tebrik ederim canım hayırlı uğurlu gelsin yuvanaAdetlerin düzenli miydi canım 11gün önceden ne dürttü seni de test yaptın kız
slm cnm gec bi cewap olucak ama anca kusura bkma saglık ocagındamı yaptırdınız ebe n dedi peki konu hakkında cnmKızlar Merhaba
Kız benim 14 gün var daha mikroskopla baksam göremem dahao zamannnnnnnnNekadarcilekbirhayat seni dürtsünler artık bi denesen cnmmm sendeee
anammmm geçmezzz ben doğurum anammm ya ofs ozamanaaaKız benim 14 gün var daha mikroskopla baksam göremem daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?