sayılı günler (bat)13 gün var..

sağlık ocagın da bi 2 gün sonra kan testini tekrarlayınn bence emin olun ben 7 haftalık olana kadar bilerekte bekledim kalp atışını duymak için çoookk şükür duydumdaa allahhh herkese her bayana tattırsın bu duyguyuuu canlarrrrrr...

Kızlar Merhaba

Bat a 11 gün var ancak şoktayim. Çünkü dün evde idrar testi yaptim 2. Çizgi silik çıkmıştı. Akşam kan testi yaptirdim 34.8 çıktı. Bu nasıl oldu anlayamadım. 5 ay önce düşük yapmıştım inşallah bu kez hersey yolunda gider.

Erken dollenme olmus demekki hayirli olssuuunn insallah sorun olmazz

Öncelikle tebrik ederim canım hayırlı uğurlu gelsin yuvana Adetlerin düzenli miydi canım 11gün önceden ne dürttü seni de test yaptın kız

Öncelikle tebrik ederim canım hayırlı uğurlu gelsin yuvana Adetlerin düzenli miydi canım 11gün önceden ne dürttü seni de test yaptın kız
Tesekkur ederim cnm. Bi önceki dusugumden deneyimli oldugum icin göğüs hassasiyeti ve vişne reçeli beni suphelendirdi test yaptım hatta dedim test bozuk olabilir mi bu akşam kan testi yaptirdim 34.8 çıktı

slm cnm gec bi cewap olucak ama anca kusura bkma saglık ocagındamı yaptırdınız ebe n dedi peki konu hakkında cnm

inşlhh bence hamilsin cnm E Elifoflaz çünkü hcg yüksek olsaydııı kimyasal gebelik olabilirdi hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucagınaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…