Hayırlısı yaa ne diyim bilemedim olursa dünyalar benim olur olmazsada sabır deyip marta bağlıcaz umutlarıC CilekRecelim öylee olmaz cnm olmazzz bak diyim sana moral bozmak yok benim bat günü yaptım eee tek çizgiydiii az önce randevuda kadın diyorki ben bi hastanede kan verdim çıkmadı bu hastanede çıktı diyooo sen bekle cnmmm bekle geç döllenme falandırr
Allaalla ne ilgisizmiş kuzum ya bence değiştir onuİğne vurduktan sonra çağırmadı hiç şu şu günler ilişki olcak deyip gönderdi
Keşke ☺aminnn allahımm normal çok istyrmm cnm herşeyin hayırlısııııı ee hadiii sizde bu ayyy kalaydınız
olduu bence ama sabır cek yinede çünkü annelik sabır işi kızzz darısııı başlarınıza cnm senleHayırlısı yaa ne diyim bilemedim olursa dünyalar benim olur olmazsada sabır deyip marta bağlıcaz umutları
İnşallh bebeklerim benimolduu bence ama sabır cek yinede çünkü annelik sabır işi kızzz darısııı başlarınıza cnm senleNekadarcilekbirhayat a inşlh
Dr ada gitmek istemiyorum artık biraz kendi halinde durayım dr hep bi stres falan zor işAllaalla ne ilgisizmiş kuzum ya bence değiştir onu
Sabırdan başka işimiz yokki sabır Allahım sabııırrrrrr☺olduu bence ama sabır cek yinede çünkü annelik sabır işi kızzz darısııı başlarınıza cnm senleNekadarcilekbirhayat a inşlh
Allah tez zamanda nasip etsin bizede☺İnşallh bebeklerim benimbenim daha çok var bitmeyecek bat günüm 14 gün var
İnşallh bebeklerim benimbenim daha çok var bitmeyecek inşlhh cnm bnmmm inşllhhh gecer gün desiğin ndr ki bak bnm bat 10 gün varken açılmış bi konudan dewm ediyoz olduk 7 haftalık
aminnn cnmmmAllah tez zamanda nasip etsin bizede☺
Foto istiyorum yine mi ya hadi at bakimBu çöpe atılan testlere noluyo da sonradan ikinci çizgiyi gösterip insanı çileden çıkarıyolar anlamıyorum ben ya
5 dk sonrası geçerli değil cnmmm şimdi senin 2 günün mü varBu çöpe atılan testlere noluyo da sonradan ikinci çizgiyi gösterip insanı çileden çıkarıyolar anlamıyorum ben ya
Biliyorum ama insan bi durup acaba demiyo değil madem yok ikinci çizgi nasıl oluşup demiyo değil aman geçen ayda oldu aynısıFoto istiyorum yine mi ya hadi at bakim
Evet evet 2 gün ama 1 haftaya kadar yolu var2 gün müüü kaldııı kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?