- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
1 kere yaptım sadeceC CilekRecelim sen maydonoz süt buharını denedin mi??
bu ay mı yoksaaa bence bnm tavsiyelerim bu ay seni1 kere yaptım sadece
Hahahahahahaanammmm geçmezzz ben doğurum anammm ya ofs ozamanaaa
N dediklerini yaptım ama bunu çok önceden yapmıştımbu ay mı yoksaaa bence bnm tavsiyelerim bu ay seniallahın izniyle gebe bıraktııı inşlhhhhhh
inşlh dadlummm ya inşlhhh anam seninle C CilekRecelim bi gebe kalaydınızHahahahahahageç olsun güç olmasın canoş ya
Hayırlısıinşlh dadlummm ya inşlhhh anam seninle C CilekRecelim bi gebe kalaydınızkk sitesine cay dagıtıcammmm
cnm herkesin hormonları bir olsaydıı birbirimize benzerdik öyle değil miii kız sana n diyom kadın burda marsa kadın doğum hastanesi var orda kan vermiş gebe değilsin demişler bugun kadın gittiğim hastanede karnı burnunda gebe oldugumu burdaki dr ögrendim diyorr neler var nelerrr ohh ohhh takma sen stress yokkkk dinlen agır iş yok relaxxxx11 kala pozitif çıkan bile varken 2 gün kala çıkmamış nasıl olsun yok işte
Kız ben de adak adadım allahım dualarımı kabul ederse yapıcam inşinşlh dadlummm ya inşlhhh anam seninle C CilekRecelim bi gebe kalaydınızkk sitesine cay dagıtıcammmm
Kız beni ümitlendirmeyin olmazsam ağlarım bakHayırlısıNekadarcilekbirhayat hamiledir bence benim hayaller başka aylara kaldı
allahım hamişlerin duası kabull olur sen bu kulunun dilegını kabul C CilekRecelim da hamile olsun bu ay yada en yakın en tez zamandaaa aminnnnnnnKız ben de adak adadım allahım dualarımı kabul ederse yapıcam inş
Aminnnnnnnnnn......allahım hamişlerin duası kabull olur sen bu kulunun dilegını kabul C CilekRecelim da hamile olsun bu ay yada en yakın en tez zamandaaa aminnnnnnn
ayy öylee demee cnmmm varmı agrı sızı dikkatini çeken birseyKız beni ümitlendirmeyin olmazsam ağlarım bak
Stres yokta bişeyler var çok ve çabuk sinirleniyorum eşime özellikle sürekli o yanında olduğu için kırıyorum biraz ama içinden sinir fışkırdığı anlamıyorum adete yakın böyle oluyorum hep çabucak geçsecnm herkesin hormonları bir olsaydıı birbirimize benzerdik öyle değil miii kız sana n diyom kadın burda marsa kadın doğum hastanesi var orda kan vermiş gebe değilsin demişler bugun kadın gittiğim hastanede karnı burnunda gebe oldugumu burdaki dr ögrendim diyorr neler var nelerrr ohh ohhh takma sen stress yokkkk dinlen agır iş yok relaxxxx
Daha çalışmaları bugün bitirmiş durumdayım bacım yumurtlama sancısı var henüzayy öylee demee cnmmm varmı agrı sızı dikkatini çeken birsey
kızzz bende arada çok parlıyommm bilgin olsunnnStres yokta bişeyler var çok ve çabuk sinirleniyorum eşime özellikle sürekli o yanında olduğu için kırıyorum biraz ama içinden sinir fışkırdığı anlamıyorum adete yakın böyle oluyorum hep çabucak geçse
Üzülme canm vardır inşallah☺Kız beni ümitlendirmeyin olmazsam ağlarım bak
yumurtlama takibi bana göre değil ovulasyon vss regl bittimi2. günü 2 güne bir en garantilisiii bu benceee..Daha çalışmaları bugün bitirmiş durumdayım bacım yumurtlama sancısı var henüz
Bi insanın ağzından Bu kadar mı bal damlayabilir ya☺allahım hamişlerin duası kabull olur sen bu kulunun dilegını kabul C CilekRecelim da hamile olsun bu ay yada en yakın en tez zamandaaa aminnnnnnn
vallahiii yürekten diliyom bcmmmBi insanın ağzından Bu kadar mı bal damlayabilir ya☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?