- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
Evet bütün testlerimizi yaptırdık ikimizdede bi sıkıntı yokEşin gittimi kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bütün testlerimizi yaptırdık ikimizdede bi sıkıntı yokEşin gittimi kuzum
Anladım kuzum böyle olunca çok üzülüyorum yaEvet bütün testlerimizi yaptırdık ikimizdede bi sıkıntı yok
Kuzum niye kafalarına göre klomen verdiler çatlatma iğnesi verdiler sana ya senin yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlıyo yaEvet bütün testlerimizi yaptırdık ikimizdede bi sıkıntı yok
Sorma çok üzücü gerçekten helede çok isteyen içinAnladım kuzum böyle olunca çok üzülüyorum ya
Dr umu değiştirmeyi düşünüyorum iki dr var diğeri için işinde çok iyi diyolarKuzum niye kafalarına göre klomen verdiler çatlatma iğnesi verdiler sana ya senin yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlıyo ya
Canım senin iğne olduğun ay 4yumurta mı olmuştuDr umu değiştirmeyi düşünüyorum iki dr var diğeri için işinde çok iyi diyolar
Naptın anlat bakim gebe kızımızbennnnn geldimmmm
Hoşgeldin kuzubennnnn geldimmmm
Evet canmCanım senin iğne olduğun ay 4yumurta mı olmuştu
Peki iğne vurulduktan sonra doktor baktınız hepsi çatlamış mı diye bir dahaEvet canm
Maşşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah☺hoşbuldummmm kızlar kesemi gördüm ilk size yazmak istedim kalp atışınıda duydum çokkkk şükürr allagım ikinizede nasip etsinn rabbimmmm
İğne vurduktan sonra çağırmadı hiç şu şu günler ilişki olcak deyip gönderdiPeki iğne vurulduktan sonra doktor baktınız hepsi çatlamış mı diye bir daha
aminnn allahımmmm foto olmuyoo nieeeMaşşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah☺
Bende zorlandım koyarkenaminnn allahımmmm foto olmuyoo nieee
Tebrik ederim canım benim inş bi çığlıkta doğurhoşbuldummmm kızlar kesemi gördüm ilk size yazmak istedim kalp atışınıda duydum çokkkk şükürr allagım ikinizede nasip etsinn rabbimmmm
Yaaaa çok heyecanlandım yaaa ne kadar güzel bişey
aminnn allahımm normal çok istyrmm cnm herşeyin hayırlısııııı ee hadiii sizde bu ayyy kalaydınızTebrik ederim canım benim inş bi çığlıkta doğur