- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Valla kuzu benim kocanın işi o dediğine pek uygun değil ya malesefyumurtlama takibi bana göre değil ovulasyon vss regl bittimi2. günü 2 güne bir en garantilisiii bu benceee..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kuzu benim kocanın işi o dediğine pek uygun değil ya malesefyumurtlama takibi bana göre değil ovulasyon vss regl bittimi2. günü 2 güne bir en garantilisiii bu benceee..
Allah razı olsun kuzum benimvallahiii yürekten diliyom bcmmm
olaydııı iyiydiii herseyin hayırlısııı cnmmm bnmmm takmaaa bencee 14 günde yine degerlendir aradaValla kuzu benim kocanın işi o dediğine pek uygun değil ya malesef
Valla kuzu benim kocanın işi o dediğine pek uygun değil ya malesef
Umutlanamıyorum bile o kadar boşvermişlik hissindeyim çocuklardan bebeklerden nefret edicem die korkuyorumC CilekRecelim bnm 6.hissim iyidir diyim bkkk %70 çıkar geneldeee
Aynen canım kaydırma yapmayalım testte detaylı çalışma yapalımolaydııı iyiydiii herseyin hayırlısııı cnmmm bnmmm takmaaa bencee 14 günde yine degerlendir arada
öyle deme kızzzz allahın gücüne gider cnm tövbee tövbeeeUmutlanamıyorum bile o kadar boşvermişlik hissindeyim çocuklardan bebeklerden nefret edicem die korkuyorum
Aynen ya o bazen can sıkıcı olabiliyorAynen aynen benimkide öyle .olması gerekn gün çok yorgun olabiliyo kendini şartlandırdığı in psikolojik olarak etkilendiği beyin
Yapamam ki zaten bebek görünce içim ediyo reklamlara dahi bakamıyorum nefret edebilirmiyim ama kesin adet olucam yani belli 5 dk önce güle oynaya yemek yediğim eşimin söylediklerine sorduklarına cevvap dahi vermiyorum ısrar edincede çemkiriyorum zoruna gittiöyle deme kızzzz allahın gücüne gider cnm tövbee tövbeee
Rabbim ne kadar daha sınayacak acaba çok sürer mi kiAynen ya o bazen can sıkıcı olabiliyor
kalp kırmaaa kızz git eşinin gönlünü al yazıkkk oda baba olmak ister demi onuda düşünnnnYapamam ki zaten bebek görünce içim ediyo reklamlara dahi bakamıyorum nefret edebilirmiyim ama kesin adet olucam yani belli 5 dk önce güle oynaya yemek yediğim eşimin söylediklerine sorduklarına cevvap dahi vermiyorum ısrar edincede çemkiriyorum zoruna gitti
Zaten sonrada ben kötü oluyorum gözlerim doldu telefonu göremiyorum ağladım ağlicamkalp kırmaaa kızz git eşinin gönlünü al yazıkkk oda baba olmak ister demi onuda düşünnnn
Yat dinlen canm sen Allah rahatlık bebişine de sanada sağlık versinkızlarrr bugunluk paydos edelim mi erkn uyandım da
hyrr cnmmm bnmmm anam sende bütün hamilelik belirtisi varr şu 1hafta gecmezzz banadaaaaaZaten sonrada ben kötü oluyorum gözlerim doldu telefonu göremiyorum ağladım ağlicam
Adettede oluyo ama her ay böyleyimhyrr cnmmm bnmmm anam sende bütün hamilelik belirtisi varr şu 1hafta gecmezzz banadaaaaa
biri yanımda uyuyorrr cnmmmm allah rahatlık versinnn kendinize ve sevdiklerinize iyi bakınn allaha emanetsiniz yarın görsmk dileğiyleeYat dinlen canm sen Allah rahatlık bebişine de sanada sağlık versin
işşş büyükler dinlenirrr hadii bakalım uyu dinlen ii gecelerrr takma stres yok dedik yaAdettede oluyo ama her ay böyleyim