• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

öyle deme kızzzz allahın gücüne gider cnm tövbee tövbeee
Yapamam ki zaten bebek görünce içim ediyo reklamlara dahi bakamıyorum nefret edebilirmiyim ama kesin adet olucam yani belli 5 dk önce güle oynaya yemek yediğim eşimin söylediklerine sorduklarına cevvap dahi vermiyorum ısrar edincede çemkiriyorum zoruna gitti:(

Yapamam ki zaten bebek görünce içim ediyo reklamlara dahi bakamıyorum nefret edebilirmiyim ama kesin adet olucam yani belli 5 dk önce güle oynaya yemek yediğim eşimin söylediklerine sorduklarına cevvap dahi vermiyorum ısrar edincede çemkiriyorum zoruna gitti:KK43:
kalp kırmaaa kızz git eşinin gönlünü al yazıkkk oda baba olmak ister demi onuda düşünnnn

Kızlar allah hayırlısini nasip etsin hepimize. Ama söyle k8 hani ovulasyon testi flan yapıyoruz ya ben bu ay hiç yapmadım 2 günde bir birlikte olduk. Regl den 1 gün öncede. . Tahminim o dönemde kalmış olabilirim ben hatta regl oldum diye hiç bişey takmadim ta ki belirtiler baslayana kadar.. bir de şöyle bir durum var herkesin belirtisi aynı olmuyor. Psikolojik olarak da etkiliyoruz kendimizi.

Back