sayılı günler (bat)13 gün var..

Kizlar sonucumu öğrendim.524 çıktı degerim.sat 21 aralık.tahminidogim 27 eylül.rabbim isteyen herkese nadip etsin insallah.saglikli hamilelik gecirmek dilegiyle .iyi aksamlarherkese.

Kizlar sonucumu öğrendim.524 çıktı degerim.sat 21 aralık.tahminidogim 27 eylül.rabbim isteyen herkese nadip etsin insallah.saglikli hamilelik gecirmek dilegiyle .iyi aksamlarherkese.
bende bugun sağlık ocagına verdim hem idrar hem kan yarın ögreneceğim sen dr a mı gittin cnm ayrıca allah isteyen herkese nasip etsin bnm bu ikinci bu biraz daha iyi geçiyor hayırlısı bakalımm

Merhaba kızlar bende varim bat 31 ocak.14 ünde catlatma iğnesi vuruldum.sizce ne zaman test yapmaliyim
mrhb hoşgeldiniz ayın 1 de falan olmazsanız regl ki inşlh olmazsınız ewde bi test yapın silik çıkarsa 2 çizginiz bi kan verip hcg baktırın derim..

mrhb hoşgeldiniz ayın 1 de falan olmazsanız regl ki inşlh olmazsınız ewde bi test yapın silik çıkarsa 2 çizginiz bi kan verip hcg baltırın derim..
Teşekkür ederim ancak catlatma iğnesinden sonra 10 veya 12 gün sonra kanda belli oluyor dediler.oyüzden kararsız kaldım. Beklemek çok zor

Bende evde test yaptım o kötü tek çizgi benim beklenen gün pazartesi artık geçince test yapıcam tekrar beklemek gerçekten çok zor inşllah herkes güzel haberler alır

Bende evde test yaptım o kötü tek çizgi benim beklenen gün pazartesi artık geçince test yapıcam tekrar beklemek gerçekten çok zor inşllah herkes güzel haberler alır
aminn inşlhhh cnmmm sende hoşgeldinnn

bigün adetimin 7 gün geçtiğine şaşkınlığım henüz geçmemişken kendiliğinden adet olduğuma sevineceğim aklıma gelmezdi inatla tarlusalı içmeyip Ben mutluyum kızlar valla adet olup bi sonraki ay için heyecan yaşayanlardanım artık

hakkında hayırlısı buymuş cnmmm bnmmm

Ben birşey sormak istiyorum ☺hamilelikte il belirtilerde tek taraflı kasık ağrısı tek taraflı göğüs ağrınız oldumu

cnm ben göğüs agrısı ç
Ben birşey sormak istiyorum ☺hamilelikte il belirtilerde tek taraflı kasık ağrısı tek taraflı göğüs ağrınız oldumu
cnm ben göğüs ağrısı cekmedim arada kasıklarım batıyor ama tek taraflı değilll tabi ki bu her kadına göre değişir

Anladım çok kendimi dinliyorum sanırım iki aydır düşünüyoruz Bebek ilk denemeydi hatta bu ay karar vermeden dktr gittim herşey çok yolunda gayet rahat gebe kalabilirsiniz demişti 2gün önce dktr gittim rahim kalınlaşmış ya regli olacaksın yada hamile kalmış olabilirsin dedi sabırsızlıkla bekliyorum gerçi yumurtlamadan 6gün sonra falan kan testi negatif çıkmıştı ama erkendi o sanırım kesin sonuç için herhalde cevap verdiğiniz çok teşekkürler ederim❤

inşlh hamişsindir cnm cewap veririm bildiğim birseyse yardımcı olurum elimden geldiği kadariyla herşeyin hayırlısı olsunn

kızz maşallahhj bi test alırmısınnn hadi inşlhhh nazar değmesinn hamişsindir bi alda at ben bes gün kala silik çizgi görmüştümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…