- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugun sağlık ocagına verdim hem idrar hem kan yarın ögreneceğim sen dr a mı gittin cnm ayrıca allah isteyen herkese nasip etsin bnm bu ikinci bu biraz daha iyi geçiyor hayırlısı bakalımmKizlar sonucumu öğrendim.524 çıktı degerim.sat 21 aralık.tahminidogim 27 eylül.rabbim isteyen herkese nadip etsin insallah.saglikli hamilelik gecirmek dilegiyle .iyi aksamlarherkese.
mrhb hoşgeldiniz ayın 1 de falan olmazsanız regl ki inşlh olmazsınız ewde bi test yapın silik çıkarsa 2 çizginiz bi kan verip hcg baktırın derim..Merhaba kızlar bende varim bat 31 ocak.14 ünde catlatma iğnesi vuruldum.sizce ne zaman test yapmaliyim
Teşekkür ederim ancak catlatma iğnesinden sonra 10 veya 12 gün sonra kanda belli oluyor dediler.oyüzden kararsız kaldım. Beklemek çok zormrhb hoşgeldiniz ayın 1 de falan olmazsanız regl ki inşlh olmazsınız ewde bi test yapın silik çıkarsa 2 çizginiz bi kan verip hcg baltırın derim..
aminn inşlhhh cnmmm sende hoşgeldinnnBende evde test yaptım o kötü tek çizgi benim beklenen gün pazartesi artık geçince test yapıcam tekrar beklemek gerçekten çok zor inşllah herkes güzel haberler alır
Hoş buldummm☺aminn inşlhhh cnmmm sende hoşgeldinnn
hakkında hayırlısı buymuş cnmmm bnmmmbigün adetimin 7 gün geçtiğine şaşkınlığım henüz geçmemişken kendiliğinden adet olduğuma sevineceğim aklıma gelmezdi inatla tarlusalı içmeyip Ben mutluyum kızlar valla adet olup bi sonraki ay için heyecan yaşayanlardanım artık
cnm ben göğüs ağrısı cekmedim arada kasıklarım batıyor ama tek taraflı değilll tabi ki bu her kadına göre değişirBen birşey sormak istiyorum ☺hamilelikte il belirtilerde tek taraflı kasık ağrısı tek taraflı göğüs ağrınız oldumu
inşlh hamişsindir cnm cewap veririm bildiğim birseyse yardımcı olurum elimden geldiği kadariyla herşeyin hayırlısı olsunnAnladım çok kendimi dinliyorum sanırım iki aydır düşünüyoruz Bebek ilk denemeydi hatta bu ay karar vermeden dktr gittim herşey çok yolunda gayet rahat gebe kalabilirsiniz demişti 2gün önce dktr gittim rahim kalınlaşmış ya regli olacaksın yada hamile kalmış olabilirsin dedi sabırsızlıkla bekliyorum gerçi yumurtlamadan 6gün sonra falan kan testi negatif çıkmıştı ama erkendi o sanırım kesin sonuç için herhalde cevap verdiğiniz çok teşekkürler ederim❤
AMİNN AMİNNN AMİNNNNC CilekRecelim @Nisaberatim @asya_32 @Gulumse25 Runkli @aysnrkrks L leylimley33 @csoner @Zeliha2834 daha sayamadıgım birçok arkadaşım yazan okuyan ama cewaq veremeyen ayrıca isteyen su dünyadaki bütün kadınların kucagını sen boş bırakma yarabbimmm aminnn...
Bu ayki durumum ne valla bende bilmiyorum 4 gün var bata bende hala hafif göğüs ucu hassasiyeti ve artan fena bir iştahtan başka bişey yok klasik adet öncesi sendromları yani kafa rahat ama beklicem görcez bakalımC CilekRecelim bu ay ki durumun ndr