• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Benim de bugun kimyasal oldu deger yukseldi mi diye merak ederken gece kahverengi lekeler oldu sabaha adete cevirdi cok uzgunum ama saglik olsun diyorum
hayırlısı olsun kuzum üzülmee yaa şubata inşlhhh cnm bnmm

Benim de bugun kimyasal oldu deger yukseldi mi diye merak ederken gece kahverengi lekeler oldu sabaha adete cevirdi cok uzgunum ama saglik olsun diyorum
Sağlık olsun canım bak sağlıksız olduğundan böyle sonuçlandı iyi tarafından bakmaya çalış çok geçmiş olsun ama kendini yıpratma ..... kaç gün geçmişti adet günün canım

Kızlar gebelik testi yaptım.sanırım hamileyim...
Ama emin olamıyorum .elim ayagim titredi testi yaparken.size testin resmini atıcaktım.ama nasıl atılıyor yardımcı olur musunuz canlar

20170117_083926-1.jpg 20170117_083926-1.jpg

Negatif testler üzmüyo artık beni bıraktım kendimi haydeeee saldım çayıra mevlam kayıra:halay::halay::halay:

Kızlar ben de hastaneden geliyorum sonuç negatif gebelik yok adetim de hala gelmedi 5.gün bi de .. sağlık olsun ..
üzülme sakınn cnmsın kaç çıktı değer peki dr n dedii

üzülme sakınn cnmsın kaç çıktı değer peki dr n dedii
Canım 1 çıktı malesef adet söktürücü verdi bişe demedi adetin 3. Günü gel yumurta takibi yapalım dedi.. ben çok umutlu değildim günüm geçene kadar ama sonra geçince umutlandım işte hayırlısı ne diyelim canm

cnm senin bat kaçtıı??
Canım 1 çıktı malesef adet söktürücü verdi bişe demedi adetin 3. Günü gel yumurta takibi yapalım dedi.. ben çok umutlu değildim günüm geçene kadar ama sonra geçince umutlandım işte hayırlısı ne diyelim canm
tabiki hakkında hayırlısı olsun nşe geçmiş peki bayagıda geçmişti ben bir bat tan bir sonra gittim marsayı biliyorsun insanı dövecek gibiler acilde hemen dr sordu kan vermeden kaç gün günün gecti diye yalan söyledim açıkçası 3 gün dedim halbuki batı daha birgün geçmişti yaniii

kimse yokk nerde herkessss yaa:(

kimse yokk nerde herkessss yaa:KK43:
Selam canım.nasıl sın.bende yarin saglik ocagina gidip kan testi mi yaptirsam diyorum.dr.kontrolune ne zaman gitmeyi dusunuyorsun canım.ben hemen gitmek istemiyorum.kalp atisi kese vs.kacinci haftada gözüküyor du.unuttum ya.su an 3 haftalik gozukuyor benim.

Selam canım.nasıl sın.bende yarin saglik ocagina gidip kan testi mi yaptirsam diyorum.dr.kontrolune ne zaman gitmeyi dusunuyorsun canım.ben hemen gitmek istemiyorum.kalp atisi kese vs.kacinci haftada gözüküyor du.unuttum ya.su an 3 haftalik gozukuyor benim.
bende sağlık ocagına kan vermk istemiyorum yaa perşmb günü hastaneye gidecegim tekrar kan vermk istyrm bakalım hcg yükselme varmı diye eğer varsa zaten ay başındada dr gidicem canımm bnm 4 haftalık gözüküyor cnm

bende sağlık ocagına kan vermk istemiyorum yaa perşmb günü hastaneye gidecegim tekrar kan vermk istyrm bakalım hcg yükselme varmı diye eğer varsa zaten ay başındada dr gidicem canımm bnm 4 haftalık gözüküyor cnm
Selam canım
Bende sağlık ocahina gittim kan verdim.dr en ax 10 gün gecmesi laxim dedi.simdi negatif cikarsa bu hamilelik ilmafigo anlamina gelmez dedi.yani en az 10 gun gecmesi lazimmis.ben evde test yaptim 2 dk icinde 2.cizgiyi gordum dedim.sat 21 aralik dedim.10 gun ekle dedi.ee 31.ozaman 2 haftalık hamile gozukuyorsun dedi.yarin ogleden sonra ogrencem.insallah hayirli haberler alırım

Back