- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
hayırlısı olsun kuzum üzülmee yaa şubata inşlhhh cnm bnmmBenim de bugun kimyasal oldu deger yukseldi mi diye merak ederken gece kahverengi lekeler oldu sabaha adete cevirdi cok uzgunum ama saglik olsun diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun kuzum üzülmee yaa şubata inşlhhh cnm bnmmBenim de bugun kimyasal oldu deger yukseldi mi diye merak ederken gece kahverengi lekeler oldu sabaha adete cevirdi cok uzgunum ama saglik olsun diyorum
Sağlık olsun canım bak sağlıksız olduğundan böyle sonuçlandı iyi tarafından bakmaya çalış çok geçmiş olsun ama kendini yıpratma ..... kaç gün geçmişti adet günün canımBenim de bugun kimyasal oldu deger yukseldi mi diye merak ederken gece kahverengi lekeler oldu sabaha adete cevirdi cok uzgunum ama saglik olsun diyorum
Tebrikler canım çok güzel bi haber bizlere dua et ben test yaptım sabah koca bi negatif
cok teşekkür ederim canım.darısı isteyen herkese olsun.hep duamdasınız.insallah sizlerinde guzel haberlerini alırız.Tebrikler canım çok güzel bi haber bizlere dua et ben test yaptım sabah koca bi negatif
Hastaneden gliyorum hani bilin diye söylüyorum hcg 0.1 çıktıC CilekRecelim n yaptı acaba ??
Canım evde tekrar idrar testi yaptın mı sen bat günü çizgi yoktu galibabakalım hicran hnma sezeryanla dogum yaptıgımı önce allah sonra sizin tecrübelerinize dayanarak normal dogum yapmak istyrm diyim bakalım diyorum n olucak yada n diyecek
cnmmm tebrik ederimm hamilesin bal gibi ortada bi kan ver en kısa zamanda allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin inşlhhh..
cnm nie öyle oldu yaaa ofsssTebrikler canım çok güzel bi haber bizlere dua et ben test yaptım sabah koca bi negatif
üzülme sakınn cnmsın kaç çıktı değer peki dr n dediiKızlar ben de hastaneden geliyorum sonuç negatif gebelik yok adetim de hala gelmedi 5.gün bi de .. sağlık olsun ..
senin umutları subata bağladım cnm benn sen kafana takma cnmsın dediklerimi yap ama kırmızıların nasıll durumu artıkHastaneden gliyorum hani bilin diye söylüyorum hcg 0.1 çıktı
Canım 1 çıktı malesef adet söktürücü verdi bişe demedi adetin 3. Günü gel yumurta takibi yapalım dedi.. ben çok umutlu değildim günüm geçene kadar ama sonra geçince umutlandım işte hayırlısı ne diyelim canmüzülme sakınn cnmsın kaç çıktı değer peki dr n dedii
cnm senin bat kaçtıı??
tabiki hakkında hayırlısı olsun nşe geçmiş peki bayagıda geçmişti ben bir bat tan bir sonra gittim marsayı biliyorsun insanı dövecek gibiler acilde hemen dr sordu kan vermeden kaç gün günün gecti diye yalan söyledim açıkçası 3 gün dedim halbuki batı daha birgün geçmişti yaniiiCanım 1 çıktı malesef adet söktürücü verdi bişe demedi adetin 3. Günü gel yumurta takibi yapalım dedi.. ben çok umutlu değildim günüm geçene kadar ama sonra geçince umutlandım işte hayırlısı ne diyelim canm
Selam canım.nasıl sın.bende yarin saglik ocagina gidip kan testi mi yaptirsam diyorum.dr.kontrolune ne zaman gitmeyi dusunuyorsun canım.ben hemen gitmek istemiyorum.kalp atisi kese vs.kacinci haftada gözüküyor du.unuttum ya.su an 3 haftalik gozukuyor benim.kimse yokk nerde herkessss yaa
bende sağlık ocagına kan vermk istemiyorum yaa perşmb günü hastaneye gidecegim tekrar kan vermk istyrm bakalım hcg yükselme varmı diye eğer varsa zaten ay başındada dr gidicem canımm bnm 4 haftalık gözüküyor cnmSelam canım.nasıl sın.bende yarin saglik ocagina gidip kan testi mi yaptirsam diyorum.dr.kontrolune ne zaman gitmeyi dusunuyorsun canım.ben hemen gitmek istemiyorum.kalp atisi kese vs.kacinci haftada gözüküyor du.unuttum ya.su an 3 haftalik gozukuyor benim.
Selam canımbende sağlık ocagına kan vermk istemiyorum yaa perşmb günü hastaneye gidecegim tekrar kan vermk istyrm bakalım hcg yükselme varmı diye eğer varsa zaten ay başındada dr gidicem canımm bnm 4 haftalık gözüküyor cnm