- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
Kız bak adet yaklaştıkça sağdan soldan şeytan dürtüyo zaten bide sen kışkırtıyon ya olmuyo ama böylekızz maşallahhj bi test alırmısınnn hadi inşlhhhnazar değmesinn hamişsindir bi alda at ben bes gün kala silik çizgi görmüştümm
Kaç gün kaldı kuzumBu ay içim bi tuhaf ya ümitlümitliyim inşallah var gibi geliyo yine fos çıkmaz umarım
Şöyle göstereyim canm☺Kaç gün kaldı kuzum
Dosya yüklenmedi ya 4 gün kaldı canm☺Kaç gün kaldı kuzum
☺☺☺ hımmmm acaba diyorum yarın sabah test mi yapsa birileriDosya yüklenmedi ya 4 gün kaldı canm☺
Valla dürtüyon haC CilekRecelim kız bi al kız n olur belki silik çıkar
Aynen canmbat 10 şubat mı
Ay sende mi☺☺☺☺ hımmmm acaba diyorum yarın sabah test mi yapsa birileri
Ya çıkmazsaal al anam alll ee bak bendeee 4 5 gün önce silik gördüm bat 1 gün sonrada kanda çıktııııı yarın al bakkk
İlle o pozitifi görcez yani bilemiyorum ki ya yapcak olsam bile yarın yapamam test yok alalım desem eşim kesinlikle izin vermez anca yarın alır öbür gün yapabilirim de kendi kendime yapmicam demiştim ya günümün baya bi geçmesini yada kırmızıları beklicektim aklıma giriyonuzçıkmazsaada 10da yaparsınn oda çıkmazsa kan verirsin
Kıyamam sana ya bende yumurtlama günümden itibaren 15gün sayacam o gün test yapıcamİlle o pozitifi görcez yani bilemiyorum ki ya yapcak olsam bile yarın yapamam test yok alalım desem eşim kesinlikle izin vermez anca yarın alır öbür gün yapabilirim de kendi kendime yapmicam demiştim ya günümün baya bi geçmesini yada kırmızıları beklicektim aklıma giriyonuz
bilmem ama sankim bu ayyyy tuttuuu dediklerimi yaptın mııı tm ta tmm alma 2 gün kala yapppİlle o pozitifi görcez yani bilemiyorum ki ya yapcak olsam bile yarın yapamam test yok alalım desem eşim kesinlikle izin vermez anca yarın alır öbür gün yapabilirim de kendi kendime yapmicam demiştim ya günümün baya bi geçmesini yada kırmızıları beklicektim aklıma giriyonuz
bacı senin kaç gün var kii bat aKıyamam sana ya bende yumurtlama günümden itibaren 15gün sayacam o gün test yapıcam
Ben saymayı falan bıraktım işte beklicem sadece☺Kıyamam sana ya bende yumurtlama günümden itibaren 15gün sayacam o gün test yapıcam
Yaptım yaptım ☺bilmem ama sankim bu ayyyy tuttuuu dediklerimi yaptın mııı tm ta tmm alma 2 gün kala yappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?