sayılı günler (bat)13 gün var..

öncelikle yarın inşlh dahada iiolursun çükü hamilesin cnm allah sağıkla kucagına almak nasip etsin ben bu sağlık ocaklarına delii oluyorum yaa adet bir gün bile gecikse kan çıkıyor dr bk 10 gün geçmesi lazım mışş kadın dogum dr ndn öyle demiyorrmuş peki salak ya insanın moralini bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar sağolsunlarr

haala adet olmadım canım buna cok sıkılıyo ( ilacı da almaya başladım o da biraz tedirgin etti başlamayıp beklesemiydim diyorum.............. nasıl adet olcam yardım edin atıp rahatlamak istiyorum
bende diyorum ki acaba başka dr mı bi görünseydin ?

canım annemlerde dedi ama öyle bi ihtimal olsa doktor biraz bekleyelim demez miydi ki ? değerim de düşüktü ya ihtimal vermedi doktor galiba
hayırlısı cnmm haplar kullan bakalım bi kaç güne belli olurr cnm kırmızılar..

kızlarr kan testi verdim tekrar

zaten doğru düzgün bişey olmadı ki adet olduğumu bile anlamadım test yaptırınca sonucunu almak için dr un yanına bile girmedim netten baktım biliyodum nasılsa neyse başka aylara artık hayırlısı

zaten doğru düzgün bişey olmadı ki adet olduğumu bile anlamadım test yaptırınca sonucunu almak için dr un yanına bile girmedim netten baktım biliyodum nasılsa neyse başka aylara artık hayırlısı
hakkında neyse hayırlısı o olsun cnm bnmmm tam adet olmadın mı yani

hakkında neyse hayırlısı o olsun cnm bnmmm tam adet ol adın mı yani
evet çok az yani şöyle çok afedersiniz böyle her zaman adet olduğum gibi seri bi kanama olmadı sadece lavaboya girdiğimde pıhtılaşmış bi kalıp halinde gibi oluyodu bilmiyorum öyle bişey yani akışkan bi kanamam olmadı

hmm belki dediğin ilaçlardandır cnm biittimi peki

merhabalar ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmadana takip ediyordum fikirlerinize çok ihtiyaçım var ovulasyan tarihim ocak 9 ve 10 gibiydi ayın 15 kan testi yapıldı bel ağrım çok şiddetliydi bel fıtığımdan dolayı ilaçda almadığım için bayılmışdım kan testi yaptılar negatif çıktı ayın bugun dktra gittim yumurtam görünüyordu rahim duvarım kalınşmış reglim 23 ocakta ama şimdi kafam karıştı kanda çıkmamış olabilirmi yoksa umutu kesmelimiyim şimdiden çok teşekkür ederim

cnm öncelikle aramıza hoşgeldin kanda mutlaka cıkardı emin ol hakkında hyrlısı olsun adetlerin düzenlimi peki

cnm öncelikle aramıza hoşgeldin kanda mutlaka cıkardı emin ol hakkında hyrlısı olsun adetlerin düzenlimi peki
hoş buldum evet 31 günde bir düzenli oluyorum artık bir umut 3 5 daha bekliycem çünkü genetikmidir bilmiyorum kuzenim yeni doğum yaptı bebeği 6 haftalık olana kadar kanda ve idrarda çıkmadı rabbim herkesin yardımıcısı olsun formları okuduğumda çok beğeniyrdum inşllah banada burdan müjde vermek kısmet olur

günaydınn hnmlar cnm inşlh hamilesindir burdan sende yazarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…