• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Türkan diye bi doktor var canım Ortadoğu'da çok ilgiliydi ben memnun kalmıştım
hicran hnma gitmeyi olanlıyorum bizim gelinde ona gitti onun ii oldugunu görünce ben ewlendikten sonra affedersin salak gibi başka bi byn dr gittim sonra ama o hastanede değildi gittiğim sonra görümcem evlendi dedim bari sen ona git walla gittide ohh mis mis normal dogumunuda yaptıı

bakalım hicran hnma sezeryanla dogum yaptıgımı önce allah sonra sizin tecrübelerinize dayanarak normal dogum yapmak istyrm diyim bakalım diyorum n olucak yada n diyecek

hicran hnma gitmeyi olanlıyorum bizim gelinde ona gitti onun ii oldugunu görünce ben ewlendikten sonra affedersin salak gibi başka bi byn dr gittim sonra ama o hastanede değildi gittiğim sonra görümcem evlendi dedim bari sen ona git walla gittide ohh mis mis normal dogumunuda yaptıı
Bende burda iyi bi doktor arayışındayım hala :işsiz:

Bende saat başı 2-3 sniyelik batma oluyo geçiyo sonra hiç ağrı hissetmiyorum az bi belim de baskı var ama göğüslerimi hiç sorma :eek:
benimde belim agrıyoo çok agır bi agrı değil ama ilginçtirki göğüslerim hiç agrımıyorrr

Anaaam ben de hiç garipsemeden cevap vermişim ya :halay::KK48: inş allah söyletmiştir de ikimiz de aynı zaman da doğururuz batlarımız da aynıydı zaten ☺
aminnn cnmm yaaa hakkımızda hayırlısı cnmm inşlh

aminnn cnm aminnnn...

Benim de bugun kimyasal oldu deger yukseldi mi diye merak ederken gece kahverengi lekeler oldu sabaha adete cevirdi cok uzgunum ama saglik olsun diyorum

Back