- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Ağrın kasık batman var mı devamlı canım yaay başındada allah izin verirse birşey olmazsa doktora gidecegim bakalım n olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrın kasık batman var mı devamlı canım yaay başındada allah izin verirse birşey olmazsa doktora gidecegim bakalım n olucak
Türkan diye bi doktor var canım Ortadoğu'da çok ilgiliydi ben memnun kalmıştımadanada şuan gidebileceğim en gzl ve temiz hastane ortadogu keşke ilk dogumumuda orda yapsaydım bilirmisin o hastaneyi
Sen benden önce gideceksin haber ver muhakkak ☺cmrts kan vermiştim perşmbe tekrar bi verim kan diyorum
valla cnm söylemesi ayıp olmazsa kalça kemiğim batıyo sağ tarafım batmalar çok az sn birsey yanii sende durum ndrAğrın kasık batman var mı devamlı canım ya
perşmbe doktor muayenesi dğil ama tabikide yazarım cnmmSen benden önce gideceksin haber ver muhakkak ☺
Bende saat başı 2-3 sniyelik batma oluyo geçiyo sonra hiç ağrı hissetmiyorum az bi belim de baskı var ama göğüslerimi hiç sormavalla cnm söylemesi ayıp olmazsa kalça kemiğim batıyo sağ tarafım batmalar çok az sn birsey yanii sende durum ndr
hicran hnma gitmeyi olanlıyorum bizim gelinde ona gitti onun ii oldugunu görünce ben ewlendikten sonra affedersin salak gibi başka bi byn dr gittim sonra ama o hastanede değildi gittiğim sonra görümcem evlendi dedim bari sen ona git walla gittide ohh mis mis normal dogumunuda yaptııTürkan diye bi doktor var canım Ortadoğu'da çok ilgiliydi ben memnun kalmıştım
Bende burda iyi bi doktor arayışındayım halahicran hnma gitmeyi olanlıyorum bizim gelinde ona gitti onun ii oldugunu görünce ben ewlendikten sonra affedersin salak gibi başka bi byn dr gittim sonra ama o hastanede değildi gittiğim sonra görümcem evlendi dedim bari sen ona git walla gittide ohh mis mis normal dogumunuda yaptıı
benimde belim agrıyoo çok agır bi agrı değil ama ilginçtirki göğüslerim hiç agrımıyorrrBende saat başı 2-3 sniyelik batma oluyo geçiyo sonra hiç ağrı hissetmiyorum az bi belim de baskı var ama göğüslerimi hiç sorma
peki doguma kadar tayinin falan çıkaesa n yapmayı planlıyorsunBende burda iyi bi doktor arayışındayım hala
Hadi ya ben dokunamıyorum bile uçlarına afedersinbenimde belim agrıyoo çok agır bi agrı değil ama ilginçtirki göğüslerim hiç agrımıyorrr
kızz allah söylettiiiii hamişmisin nesinnpeki doguma kadar tayinin falan çıkaesa n yapmayı planlıyorsun
Yok canım bizim bu sene tayin işi yok seneye zatenpeki doguma kadar tayinin falan çıkaesa n yapmayı planlıyorsun
hmm hayırlısı ozamannn hakkındaYok canım bizim bu sene tayin işi yok seneye zaten
Anaaam ben de hiç garipsemeden cevap vermişim ya inş allah söyletmiştir de ikimiz de aynı zaman da doğururuz batlarımız da aynıydı zaten ☺kızz allah söylettiiiii hamişmisin nesinn
aminnn cnmm yaaa hakkımızda hayırlısı cnmm inşlhAnaaam ben de hiç garipsemeden cevap vermişim ya inş allah söyletmiştir de ikimiz de aynı zaman da doğururuz batlarımız da aynıydı zaten ☺
Amiiiiin bebek isteyen herkese versin rabbim onların kokusuyla uyumak nasip etsin inşallah......aminnn cnmm yaaa hakkımızda hayırlısı cnmm inşlh