- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
sonuç olarak dr birşey dedi miDoktor a gitme fırsatını bugün buldum vere sonuç 16.07 çıktı ben ssoooookkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuç olarak dr birşey dedi miDoktor a gitme fırsatını bugün buldum vere sonuç 16.07 çıktı ben ssoooookkkk
cnm ben birgün kala akşam yapmıştım idrar 2. çizgi silik gibiydi yazmıştım buraya batımın oldugu gün sabah idrarla yaptım test kocaman tek çizgii vardı ayın 14 akşam kan verdim sonuç 98.6 cnm sen kan ver yarın cnmm bencee idrara güvenmeyin lütfennKızlar selam.nasılsınız?hamis olan kim varsa hepinizi tebrik ediyorum.insallah bebeklerinize saglikli bir sekilde kavusursunuz.benimde bat 14 ocaktı.bugun de olmazsam yarin sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.sice hamilelik varsa cikar mi ki ?
ohh cnmm darısı isteyen herkese allah sağlıklı bir şekilde kucagımıza olmak nasip etsinnnTeşekkürler 7/8 aydır düşünüyorduk kısmet bugün eymiş.. darısı isteyenlere amin
2 cm büyüklüğünde kist varmış rahim genişlediğini söyledi bu arada ultrasyonda kese görülmedi yarın tekrar git cem ultrasyon için.sonuç olarak dr birşey dedi mi
Aminnn insallahhhohh cnmm darısı isteyen herkese allah sağlıklı bir şekilde kucagımıza olmak nasip etsinnn
ben kesinleştim gibi yaa senden n hbr?Kızlar kırmızılardan naber???
Bende de gelen giden yok canım cuma sabaha randevu aldımben kesinleştim gibi yaa senden n hbr?
hayırlısı cnm bnmm yaz sonucu bekliyorm yarın mutlaka2 cm büyüklüğünde kist varmış rahim genişlediğini söyledi bu arada ultrasyonda kese görülmedi yarın tekrar git cem ultrasyon için.
hmm hayırlısıı cnm test yapmadan mı gideceksin?Bende de gelen giden yok canım cuma sabaha randevu aldım
Yok canım direkt gideyim diye düşünüyorum .. beyaz akıntı devam dimi sen de dehmm hayırlısıı cnm test yapmadan mı gideceksin?
ewet cnmm n yazıkkiYok canım direkt gideyim diye düşünüyorum .. beyaz akıntı devam dimi sen de de
doktorun dediklerini paylaşırmısın bizimleeYok canım direkt gideyim diye düşünüyorum .. beyaz akıntı devam dimi sen de de
Beyaz akıntı güzel bişe diye duyuyorum hep Tabi canım yazarımdoktorun dediklerini paylaşırmısın bizimlee
Beyaz akıntı güzel bişe diye duyuyorum hep Tabi canım yazarımdoktorun dediklerini paylaşırmısın bizimlee
Sen ne zaman gidiyosun tekrarewet cnmm n yazıkki
cmrts kan vermiştim perşmbe tekrar bi verim kan diyorumSen ne zaman gidiyosun tekrar