- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Tartışmaya girme canım belki vardır bundada bi hayır eşinin kalbinide kırma ev huzursuzluğu çok zor pazartesiyi bekle o zamanYok gitme yarın diyo ısrarla ya ağlamakta fayda etmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartışmaya girme canım belki vardır bundada bi hayır eşinin kalbinide kırma ev huzursuzluğu çok zor pazartesiyi bekle o zamanYok gitme yarın diyo ısrarla ya ağlamakta fayda etmiyo
Sizin 30 gün oldu ama benim de 63 gün oldu gerçekten var ya volkanik dağ gibi heran patliycakmis gibiAllah iyiliğinizi versin güldüm valla yazaten adetim bi 27 bi29 bi25 bi 26 günde oluyo deli ediyo beni bugünde 30 oldu mu sana volkanik dağlarvar içimde birazdan patlayacakmış gibi geliyor bana
Yok siz öyle dediğime bakmayım beni herkes kırar ama ben kimseyi kıramam gelir gelmez bi sarıldı saldım kendimi açtım çeşmeleri tek kelime bile edemedimTartışmaya girme canım belki vardır bundada bi hayır eşinin kalbinide kırma ev huzursuzluğu çok zor pazartesiyi bekle o zaman
Siz dr a gitmediniz mi peki neden bu kadar geciktiniz kiSizin 30 gün oldu ama benim de 63 gün oldu gerçekten var ya volkanik dağ gibi heran patliycakmis gibi
En son dr gittiğimde adetin 3. Günü gelin tedavi için dedi .. ama o gün bugün olmadım ya ne yapacağımı bilmiyorumSiz dr a gitmediniz mi peki neden bu kadar geciktiniz ki
Ondan sonra gitmedin mi peki hiç çok fazla gecikmişsinEn son dr gittiğimde adetin 3. Günü gelin tedavi için dedi .. ama o gün bugün olmadım ya ne yapacağımı bilmiyorum
İyi sabır varmış arkadaşın helal olsunOndan sonra gitmedin mi peki hiç çok fazla gecikmişsin
Bence de ben şuan bile dayanamıyorum ama inşallah boşa beklememiştirİyi sabır varmış arkadaşın helal olsun
Ya sürekli test yapıp negatifi görmek bi hayli sıkıyor canımı kan testi de aynı şekilde.
Evlendigimden beri adet düzensizliği yaşıyorum ama bu ay fazla geciktim evet ne yapabilirimki. Kist vardi geçmisti ama yine kist oluşmuştur ..
Kistinde varsa tedavisini olursun canım adet düzensizliginde varmış neden bu bekleyiş git tedavini olYa sürekli test yapıp negatifi görmek bi hayli sıkıyor canımı kan testi de aynı şekilde.
Evlendigimden beri adet düzensizliği yaşıyorum ama bu ay fazla geciktim evet ne yapabilirimki. Kist vardi geçmisti ama yine kist oluşmuştur ..
Kistinde varsa tedavisini olursun canım adet düzensizliginde varmış neden bu bekleyiş git tedavini ol
Benim bat 1 şubatŞimdi 13 ocak beklenen adette kimlerin bebişi oluyo
yarın sabh ilk idrarla yapucam bakalım n olucakkkŞimdi 13 ocak beklenen adette kimlerin bebişi oluyo
aynolur burayada yaz hemenyarın sabh ilk idrarla yapucam bakalım n olucakkk
sen n zamandır evlisin cnmmBenim bat 1 şubat
tmm cnmmmm yazıcammm ama çıkmazsada 18 bekleyim diyomaynolur burayada yaz hemen
merakla beklicemtmm cnmmmm yazıcammm ama çıkmazsada 18 bekleyim diyom