• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Allah iyiliğinizi versin güldüm valla yazaten adetim bi 27 bi29 bi25 bi 26 günde oluyo deli ediyo beni bugünde 30 oldu mu sana volkanik dağlarvar içimde birazdan patlayacakmış gibi geliyor bana
Sizin 30 gün oldu ama benim de 63 gün oldu gerçekten var ya volkanik dağ gibi heran patliycakmis gibi

Tartışmaya girme canım belki vardır bundada bi hayır eşinin kalbinide kırma ev huzursuzluğu çok zor pazartesiyi bekle o zaman:KK66:
Yok siz öyle dediğime bakmayım beni herkes kırar ama ben kimseyi kıramam gelir gelmez bi sarıldı saldım kendimi açtım çeşmeleri tek kelime bile edemedim

Ya sürekli test yapıp negatifi görmek bi hayli sıkıyor canımı kan testi de aynı şekilde.
Evlendigimden beri adet düzensizliği yaşıyorum ama bu ay fazla geciktim evet ne yapabilirimki. Kist vardi geçmisti ama yine kist oluşmuştur ..

Olmamıştır inşallah hamilesindir de öğrenmeyee üşenmişsindir:)
Ya sürekli test yapıp negatifi görmek bi hayli sıkıyor canımı kan testi de aynı şekilde.
Evlendigimden beri adet düzensizliği yaşıyorum ama bu ay fazla geciktim evet ne yapabilirimki. Kist vardi geçmisti ama yine kist oluşmuştur ..

Kistinde varsa tedavisini olursun canım adet düzensizliginde varmış neden bu bekleyiş git tedavini ol

Back