sayılı günler (bat)13 gün var..

sen n zamandır evlisin cnmm
Canım benim ilk evliligimden 1 tane 8 yasında kızım var ikinci evliligimi 3 yıl önce yaptım 1 yıl düşünmedik sonra istedik ikinci ayımda hamile kaldım ve 4 aylık düşükle sonuçlandı geçen sene marttan beri istiyoruz olmuyor yani 3 yıl bitti evleneli 3 aralıkta

Kizlar benim bu testlerdeki koyuluk artmiyor sanki ya 4 gun once cok cok silik bir cizgi gormustum sonra dayanamadim prediktor aldim prediktorde daha net gordum ama normal test hala cok silikk

Eklentiler

• IMG_1321.JPG
    17,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1277.PNG
    233,8 KB · Görüntüleme: 60
Dundu gerci o da belli degil gecen ay 35. Gunde oldum normalde 28 de bir olurdum bugun 29. Gun
Canim benimde 28 gunde bir oluyodu 3.5 ay önce kurtaj oldum simdi 33 güne cikti o yuzden bende günümün ne zaman olduğunu bilemiyorum

Kizlar benim bu testlerdeki koyuluk artmiyor sanki ya 4 gun once cok cok silik bir cizgi gormustum sonra dayanamadim prediktor aldim prediktorde daha net gordum ama normal test hala cok silikk
silik deolsa testi tekrarladığınızda çıkıyor olmasıbence hamile olduğunuzun işareti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…