Canım benim ilk evliligimden 1 tane 8 yasında kızım var ikinci evliligimi 3 yıl önce yaptım 1 yıl düşünmedik sonra istedik ikinci ayımda hamile kaldım ve 4 aylık düşükle sonuçlandı geçen sene marttan beri istiyoruz olmuyor yani 3 yıl bitti evleneli 3 aralıktasen n zamandır evlisin cnmm
Bende bekliyorum ☺☺sağolll cnm
Canım adet günün bugün müydüKizlar benim bu testlerdeki koyuluk artmiyor sanki ya 4 gun once cok cok silik bir cizgi gormustum sonra dayanamadim prediktor aldim prediktorde daha net gordum ama normal test hala cok silikk
Dundu gerci o da belli degil gecen ay 35. Gunde oldum normalde 28 de bir olurdum bugun 29. GunCanım adet günün bugün müydü
Canim benimde 28 gunde bir oluyodu 3.5 ay önce kurtaj oldum simdi 33 güne cikti o yuzden bende günümün ne zaman olduğunu bilemiyorumDundu gerci o da belli degil gecen ay 35. Gunde oldum normalde 28 de bir olurdum bugun 29. Gun
Canim benimde 28 gunde bir oluyodu 3.5 ay önce kurtaj oldum simdi 33 güne cikti o yuzden bende günümün ne zaman olduğunu bilemiyorum
Canım kan da baktır istersen kesin olsun ☺Dundu gerci o da belli degil gecen ay 35. Gunde oldum normalde 28 de bir olurdum bugun 29. Gun
Cok dusuk cikacaktir eger varsa pazartesine kadar sabretmeye calisiyorum ama idrar testinde bir koyulasma goremeyince yine evhamlaniyorum aslinda ayni hesaba geliyor :)Canım kan da baktır istersen kesin olsun ☺
Ben senin yerinde olsam haftasonu bi daha test yapmam pazartesi direkt hastaneye giderdim canım ☺Cok dusuk cikacaktir eger varsa pazartesine kadar sabretmeye calisiyorum ama idrar testinde bir koyulasma goremeyince yine evhamlaniyorum aslinda ayni hesaba geliyor :)
Cumanın hayrı ve nuru üzerimizde olsun ....herkese günaydın hayırlı bereketli güzel haberli cumalar
aminnnCumanın hayrı ve nuru üzerimizde olsun ....
cacağzımnoldu naptın testi bak bekliyorum ona göresağolll cnm
silik deolsa testi tekrarladığınızda çıkıyor olmasıbence hamile olduğunuzun işareti :)Kizlar benim bu testlerdeki koyuluk artmiyor sanki ya 4 gun once cok cok silik bir cizgi gormustum sonra dayanamadim prediktor aldim prediktorde daha net gordum ama normal test hala cok silikk
Valla verdim kani bu neymis ya kac gundur beynim agridi bakalim ogleden sonta cikacaksilik deolsa testi tekrarladığınızda çıkıyor olmasıbence hamile olduğunuzun işareti :)
ayyyy amanın gelsin bebişlerValla verdim kani bu neymis ya kac gundur beynim agridi bakalim ogleden sonta cikacakdua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?