• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Bizim kadın doğum hastanesine eşleriyle gelenlere gıcık oluyorum yahu doktor içeri bile almıyo birbirimize sürtünerek yürüyoruz niye geliyorlar onuda bilmiyorum
ama hastaneye gideceğimi sölesem tek gidemem burası öyle büyük bi hastane deil ve genlde hamile bayanlar diğer erkek olan dr u takip ediyor yani fazla beklemiyoruz zaten benimki de dışarda bekler içerden hoşlanmaz pek

ama hastaneye gideceğimi sölesem tek gidemem burası öyle büyük bi hastane deil ve genlde hamile bayanlar diğer erkek olan dr u takip ediyor yani fazla beklemiyoruz zaten benimki de dışarda bekler içerden hoşlanmaz pek
En güzelini yapıyo kadınlar kadar erkek var sinir oluyorum kadının biri dediki bizmi doguruyoz erkeklermi belli değil ne işiniz var burda adamın biri çıktı dediki karışık

En güzelini yapıyo kadınlar kadar erkek var sinir oluyorum kadının biri dediki bizmi doguruyoz erkeklermi belli değil ne işiniz var burda adamın biri çıktı dediki karışık
eşim sevmez öyle ortalıkta dolanmayı hatta dün yanıma uğramadı bile doğru düzgün

haberleri olmazsa sorun da olmaz ama nasıl yaparım bilmiyorum haberi olursa çok kızar gittiğmi sölemediğim için
Yani kocayla kavga etmek için bi bahanen daha oldu :)) deki hamile değilim adet olmam lazım günlerim sarkar düzensiz adet olurum hafta sonu gelmeden gideyim oku üfle yüzüne:)))

Yani kocayla kavga etmek için bi bahanen daha oldu :)) deki hamile değilim adet olmam lazım günlerim sarkar düzensiz adet olurum hafta sonu gelmeden gideyim oku üfle yüzüne:)))
Allah iyiliğinizi versin güldüm valla yazaten adetim bi 27 bi29 bi25 bi 26 günde oluyo deli ediyo beni bugünde 30 oldu mu sana volkanik dağlarvar içimde birazdan patlayacakmış gibi geliyor bana

Benim eşim hastane işine hiç karışmaz kendim gidiyorum işi yoksa kendi arabayla götürür getirir sen eşine güzel güzel anlat gitmem gerekiyo de kist ola bilir pazartesi geç ola bilir falan diye söyle belki yola gelir:KK66:
Benimki aşırı kıskanç tek başıma kalabalık ortama gitmemden pek hoşlanmaz ama aklına girersem ikna ederim

Benimki aşırı kıskanç tek başıma kalabalık ortama gitmemden pek hoşlanmaz ama aklına girersem ikna ederim
Benim eşim kadar kıskanç olamaz benim cep telefonum bile yoktu düşün 2 aydır telefon kullanıyorum her yere kendi götürür getirirdi :)) zamanla düzeliyolar evcilleşiyolar :))

Benim eşim kadar kıskanç olamaz benim cep telefonum bile yoktu düşün 2 aydır telefon kullanıyorum her yere kendi götürür getirirdi :)) zamanla düzeliyolar evcilleşiyolar :))
Yok gitme yarın diyo ısrarla ya ağlamakta fayda etmiyo

Back