- 9 Ocak 2017
- 9
- 55
- 18
- 35
amanın ay ne sulu gözüm bugün hemen ağlaysım geliyobilmiyorum ki hala hasta olmadımÖyle insanlara işte Allah nasip etmiyo evlat sahibi olmayı canım bizim klomen kullananlar topigi var bugün arkadaşın günü geçmişti kanda gebelik çıkmış darısı senin başına inş
Git sen yarın doktora kan ver negatifse ultrasonla baskınlar bişey yoksa adet sökücü kullanamanın ay ne sulu gözüm bugün hemen ağlaysım geliyobilmiyorum ki hala hasta olmadım
cesaret edebilirmiyim bilmiyorumGit sen yarın doktora kan ver negatifse ultrasonla baskınlar bişey yoksa adet sökücü kullan
O zaman otur evde delir :))) varsada çıkar yoksada çıkar daha ne kadar bekliycen böylecesaret edebilirmiyim bilmiyorum
Valla iki aydır dr ayarlıyo nerdeyse kontrole gidince sölüyo normalde nettten indirdiğim programı kullanıyorumYumurtlama dönemini nasıl ayarlıyorsunuz ?
nideyim madem gidebilirsem ne dicem dr a ben sana test yaptım hamile değilsin nie geldin derseO zaman otur evde delir :))) varsada çıkar yoksada çıkar daha ne kadar bekliycen böyle
Hala adet olmadım bakın kist falanmı vat diyin yoksa ilaç versin adet sökücünideyim madem gidebilirsem ne dicem dr a ben sana test yaptım hamile değilsin nie geldin derse
peki eşime söylemeli miyim gideceğimiHala adet olmadım bakın kist falanmı vat diyin yoksa ilaç versin adet sökücü
Nasıl bir program ?Valla iki aydır dr ayarlıyo nerdeyse kontrole gidince sölüyo normalde nettten indirdiğim programı kullanıyorum
Tabiki söyle niye gizleyesin sebep varmıki gizlemektepeki eşime söylemeli miyim gideceğimi
takvimim diye bi programNasıl bir program ?
bebek varsa hep sürpriz yapmak istemişimdirTabiki söyle niye gizleyesin sebep varmıki gizlemekte
C CilekRecelimÖyle insanlara işte Allah nasip etmiyo evlat sahibi olmayı canım bizim klomen kullananlar topigi var bugün arkadaşın günü geçmişti kanda gebelik çıkmış darısı senin başına inş
İnşallah hayırlısı abla pek umudum kalmadı açıkçası
bende bendeeebebek varsa hep sürpriz yapmak istemişimdir
ötle deme cnmmmm dr git arkadasın dediği gibi yap baktın olmuyorrİnşallah hayırlısı abla pek umudum kalmadı açıkçası
berabermi gitsek tek mi gitsem acababende bendeee
kız yazıkk onada baba olmak istiyorrr zamanı varsa eşinin birlikte gidinnberabermi gitsek tek mi gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?