- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
anam sen kendini uzak tut böyle seylerden yemek yap iş ya kafanı dagıt üzme kendiniii bizi takipte kal sadece benceee:)bi konuda okudum az önce kadın kocası istiyo die bebeğini aldırmış bide adam daha iyisini yaparız demiş nasıl sinirlendim ağladım okurken
şuan kişilik kaybı yaiıyorum bi ağlıyorum bi oynuyorum aman ya sonun bakırköyyanam sen kendini uzak tut böyle seylerden yemek yap iş ya kafanı dagıt üzme kendiniii bizi takipte kal sadece benceee:)
bak herseye aglıyorsun hamileler gibi öyle oluyor yaaşuan kişilik kaybı yaiıyorum bi ağlıyorum bi oynuyorum aman ya sonun bakırköyy
evet herşeye ağlıyorum hatta şuan yabancı şarkılar dinliyorum anlamadığım halde slow olanlar gözlerimin dolmasına sebep oluyoama bawna ne oldu bilmiyorum adet olacaksam olayım artık nolur yoruldum valla ya...bak herseye aglıyorsun hamileler gibi öyle oluyor yaa
Raziyim versin vallahiallah sanada ikiz versinnn kızz
daha çok gözlerim boş kalmıyo burnumda tıkalı zaten rahat rahat ağlayamıyorum oyüzden bile sinirim bozulup bidaha ağlıyoruminşlh kucaklarınız boş kalmasın canlarım ya
Onu dün bende okudum:))) demek onlarınki siparişle geliyorbi konuda okudum az önce kadın kocası istiyo die bebeğini aldırmış bide adam daha iyisini yaparız demiş nasıl sinirlendim ağladım okurken
Onu dün bende okudum:))) demek onlarınki siparişle geliyor
sizzzzz hepinizzzkim ayy gidinceee
Dövesim geldi kadınıOnu dün bende okudum:))) demek onlarınki siparişle geliyor
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içimdaralıyo yahuilahiiiii
sıktım sizide biliyorum git derseniz giderimilahiiiii
Öyle insanlara işte Allah nasip etmiyo evlat sahibi olmayı canım bizim klomen kullananlar topigi var bugün arkadaşın günü geçmişti kanda gebelik çıkmış darısı senin başına inşDövesim geldi kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?