• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Aynı durumu yaşadım günüm geçti birliktelik oldu ama çok çok hafif leke geldi korktum dedim acaba düşükmü olacak değer 10.5 di acile gittim iki gün sonra tekrar kan yaptır dediler o zaman değer düşmüştü ama lekede kesilmişti kist dedi soğan suyu içtim 1 bardak aynıbgün afedersiniz adetim başladı
ağlayasım geldi yine herşeye ağlar oldum televizyondaki saçma sapan şeylere bile ağlıyorum bu düşünce iyice kötü ediyo

Canim bu dusunceyle nasil yatip uyuyucaksin en azindan bir test yapaydin icin rahatlardi yan kan testi ya idrar
aslında dün geyet iyiydim kendimi toplamıştım şuanda iyiyim gerçekten sadece merak ediyorum neden adet olmadım ama düşünüyorum da bi yandan hala akşama kadar vaktim var demi belki de akşam olurum

ağlayasım geldi yine herşeye ağlar oldum televizyondaki saçma sapan şeylere bile ağlıyorum bu düşünce iyice kötü ediyo
Canim boyle yaparak kendine eziyet ediyosun neden bi test yaptirmiyosun yada yapmiyosun cok zor degil sonuc cikinca aglarsin en azindan sebebi olur aglamanin inşaallah sevinc gozyaslarin olur

Canim boyle yaparak kendine eziyet ediyosun neden bi test yaptirmiyosun yada yapmiyosun cok zor degil sonuc cikinca aglarsin en azindan sebebi olur aglamanin inşaallah sevinc gozyaslarin olur
Hemen dibimde bi eczane yok ki gidipalayım hastane de uzak biraz dışarısı çok yağmurlu napsam bilemedim

Aynen katılıyorum arkadaşıma aynı şeyleri yazıcaktım bencede kendine eziyetten başka birşey değil bu yaptığın birde klomen kullanınca hemen çocuğumuz olacakmış gibi hissettik bu ay çok ama çok sitresli geçti ama vakit saat dolmadıysa yapacak birşey yok herşeyde bir hayır aramak gerek vardır bundada bir hayr diycez dua yı elden bırakmıycaz kuşun bile rızkını veren Rabbim bizlerimi ihmal edecek testini yap olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara canım inş rabbim gönlündekini nasip eder üzülme

Aynen katılıyorum arkadaşıma aynı şeyleri yazıcaktım bencede kendine eziyetten başka birşey değil bu yaptığın birde klomen kullanınca hemen çocuğumuz olacakmış gibi hissettik bu ay çok ama çok sitresli geçti ama vakit saat dolmadıysa yapacak birşey yok herşeyde bir hayır aramak gerek vardır bundada bir hayr diycez dua yı elden bırakmıycaz kuşun bile rızkını veren Rabbim bizlerimi ihmal edecek testini yap olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara canım inş rabbim gönlündekini nasip eder üzülme
tamam şu dakikadan sonra acabaları bikenara fırlatıp kafamı dağıtacak şeylerle meşgul olucam biraz rahatlasam iyi olcak galiba

Aynen bacimmm ben onun icin söylüyorum

Allah sizden razı olsun nasıl mutlu ettiniz bi bilseniz bende sizin için dua edicdem inşallah rabbim sizi de sevindirsin
Amin canım kendimden önce bu topikteki bebek bekleyen arkadaşlarım için sonra kendim için dua ediyorum müminin Mümine ettiği dua geri çevrilmez Allah katında kimseyi kimseye imrendirmesin rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin olsunda nasıl olursa olsun demeden asi olmadan istemesini cümlemize nasip etsin inş

Amin canım kendimden önce bu topikteki bebek bekleyen arkadaşlarım için sonra kendim için dua ediyorum müminin Mümine ettiği dua geri çevrilmez Allah katında kimseyi kimseye imrendirmesin rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin olsunda nasıl olursa olsun demeden asi olmadan istemesini cümlemize nasip etsin inş
Ne kadargüzel bi dua yazınızdan dökülen aminnn Rabbimkimseyi istediğiyle beklediğiyle sınamasın

Yok ben beklemedeyim kan tahlili icin pazartesini bekleyecegim. Cunku testler hep cok silik biraz koyulasmasini bekleyecegim bugun bat gunumdu
bana hamilesin gibi geliyor çizgide öyle fazla silik değildihakkında hayırlısı olsun :)

Back