sağolll cnmmm allahh senin kucagına ikiz ikiz versin inşlhhh...Alllahım sen ne güzel insansın ya AMİNNNNNNN AMİİİİİİİİNNNNNNN
AY allahım valla ben sizi yerim yaaaaa siz kaç yaşındasınız nerde oturyosunuz yakınsanız bi koşu geleyim yanınızasağolll cnmmm allahh senin kucagına ikiz ikiz versin inşlhhh...
Amin cnm bnm umutlar subataC CilekRecelimNisaberatim Dream_on Gulumse24 @Lknrokan35 @aysnrkrks @leylimley33 @csoner @Zeliha2834 daha sayamadıgım birçok arkadaşım yazan okuyan ama cewaq veremeyen ayrıca isteyen su dünyadaki bütün kadınların kucagını sen boş bırakma yarabbimmm aminnn...
Aminn aminn cok cok aminn canimC CilekRecelimNisaberatim Dream_on Gulumse24 @Lknrokan35 @aysnrkrks @leylimley33 @csoner @Zeliha2834 daha sayamadıgım birçok arkadaşım yazan okuyan ama cewaq veremeyen ayrıca isteyen su dünyadaki bütün kadınların kucagını sen boş bırakma yarabbimmm aminnn...
an itibariyle müzik açmış tepinerek evi toplamaktayım sonrada kırıp dizimi ders çalışmaya çalışcambugün herkeste sessiz bi bekleyiş hakim :)))))
şu regli gelecekse gelsin ona göre ovülasyon testi sipariş etcem bende :) kötü düşüneyim iyi olsun :))))) allah kalbimi biliyo ne de olsa.............an itibariyle müzik açmış tepinerek evi toplamaktayım sonrada kırıp dizimi ders çalışmaya çalışcamsiteden her halükarda kopamıyorum
En güzelini yapıyosun ben geçen ay klomen kullanırken hamile gibi oturuyorum ne iş ne güç ev elden çıktı adet olmak için evi bayram temizliği gibi temizledim bu soğukta - 20 lerde cam bile sildim şifayı kaptım o ayrı şuan gribim en güzeli yavaş yavaşta olsa evi elden bırakmamak hem de kafan dağılır nasıl olsa o evin işini yine biz yapıcazan itibariyle müzik açmış tepinerek evi toplamaktayım sonrada kırıp dizimi ders çalışmaya çalışcamsiteden her halükarda kopamıyorum
Aynı durumdayım gelcekse gelsin artık diye volta atmakttan sıkıldımşu regli gelecekse gelsin ona göre ovülasyon testi sipariş etcem bende :) kötü düşüneyim iyi olsun :))))) allah kalbimi biliyo ne de olsa.............
Bende öyleydim ya eşim bişey istese ağır diye kaldırmıyorum ki en fazla bi iki kilo ancadır onlardaEn güzelini yapıyosun ben geçen ay klomen kullanırken hamile gibi oturuyorum ne iş ne güç ev elden çıktı adet olmak için evi bayram temizliği gibi temizledim bu soğukta - 20 lerde cam bile sildim şifayı kaptım o ayrı şuan gribim en güzeli yavaş yavaşta olsa evi elden bırakmamak hem de kafan dağılır nasıl olsa o evin işini yine biz yapıcaz
Alemsin yaaa sesli güldüm :))çok pozitif birine benziyosun şuan ezan okunuyo senin için dua ettim canımBende öyleydim ya eşim bişey istese ağır diye kaldırmıyorum ki en fazla bi iki kilo ancadır onlardaama saldım şuan ohhh ohhh yallaah yalllahhh
normalde öyleyim hep ne zamanki adetime bikaçgün kalıyo beni i sinir stres basıyo sonrada ahanda böyle deli çıkıyorumAlemsin yaaa sesli güldüm :))çok pozitif birine benziyosun şuan ezan okunuyo senin için dua ettim canım
adana cnm merkezzAY allahım valla ben sizi yerim yaaaaa siz kaç yaşındasınız nerde oturyosunuz yakınsanız bi koşu geleyim yanınıza
allah sanada ikiz versinnn kızzAmin cnm bnm umutlar subata
tüh uzakmışsınızadana cnm merkezz
yaş kaç pekiadana cnm merkezz
anam hamile falan olursundaa allahhhım sen koruuuu dinlen benceee sendn gzl hbrler alıcakmışım gibi geliyorrrtüh uzakmışsınızhala tepinme modundayım ayhhh
Ayyhhh ayyyyhhhh nolur yanınıza gelebilir miyim kocaman sarılmak istiyorum yaanam hamile falan olursundaa allahhhım sen koruuuu dinlen benceee sendn gzl hbrler alıcakmışım gibi geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?