- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
aramıza hoşgeldin hayırlısı cnm hakkındaaaBenimde 14 gun kaldı bata bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramıza hoşgeldin hayırlısı cnm hakkındaaaBenimde 14 gun kaldı bata bakalım
Canım senin test silik çıkmıştı dimi ne gibi belirtin var benim sadece belim ağrıyo arada kasık batması var ama az çok az da göğüslerim sızlıyobenimde bata 1 günn hayırlısıııı
beklicem beklicem zor olasdasen bekle kusumm bence bir iki gün daha olmazsan kan testi yaptır
eşimle bir iki defa farketmeden adet olcam günün bi önce gecesi (çok özür ddiliyorum)birlikte olmuştum sabaha hemen kanamam başlaıştı dün eşimin isteğiyle ve o düşünceyle tekrar özür dileyerek birlikte olduk ama hala ne gelen var ne gidenbugunde bekle derim cnmmm
inşallah bizde alırız güzel haberleriniBenim bat a 10 gün kaldı artık güzel haberler almak istiyorum
sadece belim agrıyor cnm benm bide iştahım çokkk açıkll söylemesi ayıpCanım senin test silik çıkmıştı dimi ne gibi belirtin var benim sadece belim ağrıyo arada kasık batması var ama az çok az da göğüslerim sızlıyo
sen test yaptın mı???benimde bata 1 günn hayırlısıııı
allah kalbine göre versin cnm hayırlısı hakkındaa inşlh hamilesindirrrrBenim bat a 10 gün kaldı artık güzel haberler almak istiyorum
bugun yapmıyacagım ya bi kaçgün bekliyeyim diyorummm ama bu ay sancım falan yokk bu ay kafaya takmıyorum ya ondandr gecen ay nerdeyse 5 gün sancılanıyorum bakıyorum wc ye gidiyorm birsry yokkk buay daha tık yokksen test yaptın mı???
İnşallah canım çok istiyorum 5 aydir bebiş istiyoruzallah kalbine göre versin cnm hayırlısı hakkındaa inşlh hamilesindirrrr
ama kafana takma ewet demek kolay haklısın ev işleri yap agır olmamak şartıyla oyalan pasta yemek vs el işi kafanı dagıtttbeklicem beklicem zor olasda
İnşallah canım isteyen herkes alsin bu güzel haberiinşallah bizde alırız güzel haberlerini
yanlış hatırlıyosam kusura bakma prediktörle yapılan gebelik testi senindi dmibugun yapmıyacagım ya bi kaçgün bekliyeyim diyorummm ama bu ay sancım falan yokk bu ay kafaya takmıyorum ya ondandr gecen ay nerdeyse 5 gün sancılanıyorum bakıyorum wc ye gidiyorm birsry yokkk buay daha tık yokk
inşlhhh cnm inşlhhhİnşallah canım çok istiyorum 5 aydir bebiş istiyoruz
inanır mısın siteden bi dk bile çıkmıyorum eşim kaldır artık kafanı kafayı yicesksin bırak şunları dioama kafana takma ewet demek kolay haklısın ev işleri yap agır olmamak şartıyla oyalan pasta yemek vs el işi kafanı dagıttt
İnşallah canım isteyen herkes alsin bu güzel haberi
Aynı durumu yaşadım günüm geçti birliktelik oldu ama çok çok hafif leke geldi korktum dedim acaba düşükmü olacak değer 10.5 di acile gittim iki gün sonra tekrar kan yaptır dediler o zaman değer düşmüştü ama lekede kesilmişti kist dedi soğan suyu içtim 1 bardak aynıbgün afedersiniz adetim başladıeşimle bir iki defa farketmeden adet olcam günün bi önce gecesi (çok özür ddiliyorum)birlikte olmuştum sabaha hemen kanamam başlaıştı dün eşimin isteğiyle ve o düşünceyle tekrar özür dileyerek birlikte olduk ama hala ne gelen var ne giden
Canim bu dusunceyle nasil yatip uyuyucaksin en azindan bir test yapaydin icin rahatlardi yan kan testi ya idrarinanır mısın siteden bi dk bile çıkmıyorum eşim kaldır artık kafanı kafayı yicesksin bırak şunları dio
canım peki yumurtlama tarihin ne zamandı ve hangi günleri değerlendirdiniz ? kendimle kıyaslicam da :)sadece belim agrıyor cnm benm bide iştahım çokkk açıkll söylemesi ayıp