• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

bugunde bekle derim cnmmm
eşimle bir iki defa farketmeden adet olcam günün bi önce gecesi (çok özür ddiliyorum)birlikte olmuştum sabaha hemen kanamam başlaıştı dün eşimin isteğiyle ve o düşünceyle tekrar özür dileyerek birlikte olduk ama hala ne gelen var ne giden

Canım senin test silik çıkmıştı dimi ne gibi belirtin var benim sadece belim ağrıyo arada kasık batması var ama az çok az da göğüslerim sızlıyo
sadece belim agrıyor cnm benm bide iştahım çokkk açıkll söylemesi ayıp

sen test yaptın mı???
bugun yapmıyacagım ya bi kaçgün bekliyeyim diyorummm ama bu ay sancım falan yokk bu ay kafaya takmıyorum ya ondandr gecen ay nerdeyse 5 gün sancılanıyorum bakıyorum wc ye gidiyorm birsry yokkk buay daha tık yokk

bugun yapmıyacagım ya bi kaçgün bekliyeyim diyorummm ama bu ay sancım falan yokk bu ay kafaya takmıyorum ya ondandr gecen ay nerdeyse 5 gün sancılanıyorum bakıyorum wc ye gidiyorm birsry yokkk buay daha tık yokk
yanlış hatırlıyosam kusura bakma prediktörle yapılan gebelik testi senindi dmi

ama kafana takma ewet demek kolay haklısın ev işleri yap agır olmamak şartıyla oyalan pasta yemek vs el işi kafanı dagıttt
inanır mısın siteden bi dk bile çıkmıyorum eşim kaldır artık kafanı kafayı yicesksin bırak şunları dio

eşimle bir iki defa farketmeden adet olcam günün bi önce gecesi (çok özür ddiliyorum)birlikte olmuştum sabaha hemen kanamam başlaıştı dün eşimin isteğiyle ve o düşünceyle tekrar özür dileyerek birlikte olduk ama hala ne gelen var ne giden
Aynı durumu yaşadım günüm geçti birliktelik oldu ama çok çok hafif leke geldi korktum dedim acaba düşükmü olacak değer 10.5 di acile gittim iki gün sonra tekrar kan yaptır dediler o zaman değer düşmüştü ama lekede kesilmişti kist dedi soğan suyu içtim 1 bardak aynıbgün afedersiniz adetim başladı

Back