slm arkadaşlar belk uzun gelebılır ama bende umud olsun dıye hıkayemı yazmak ıstedım
elılıgımız 1 seneyı gecmıstı once maddı sınra kendı rahatsızlarım derken bır turlu bebek denemelerıne geçemedık hersey halloldu derken ılk başlar duzensız denedık eşimin iş saatlerı sıkıntılıydı ve hıc bu kadar duzenlı olması gerekecegını dusunmedım herkes gıbı hemen olacak sandım ılk denedık olmadı dedım dek gelmedı sonra saglık nedenıyle ara verdık martta tam yum gunu kaynanam yatılı geldı bısı olmadı halıyle beklemıyordum ama ıcım ıcımı yıyordu yıne husran adet oldum nısanda gıttım doktora bı sorun yok dedı ben dedım cok ıstıyorum ne zamandır dedı 2 senedır dıye yalan soyledım ılgılenmıyor cunku :)) klomen verdı su tarıhde gel dedı gıttım buyumemıs cok az buyumus yum uzuldum beklemıyordum ve pko var sende dedı şaşırdım nasıl olur ben ılk adet oldugumda bıle hıc duzensız olmadım sancım bıle olmadı neyse bekledım tekrar kontrol felan yeterlı sevıyeye geldı dedı catlama ıgnesı oldum saat verdı doktor ılıskı ıcın o kadar olacagına ınandım kı hatta ıkız olacak sanıyordum 15 gun sonra adet olmazsan gel dedı kan testı yapalım 14. gun adet oldum eşime saydım saydım saydım destek olmuyordu cunku olur olacaksa dıye aldırıs etmıyordu anlattım hıslerımı sonunda benı anladı netten ovulasyon testı sıparıs ettık başka bır doktora gıttım yıne saraphone verdı bu sefer daha sakındım doktr eşinde bı sperm testı yaptırsın dedı geldı yapıldı oda ne ben boşa ugraşıyorum meger hareket yokmus %18 felandı sanırım şok oldum bana pko dendı eşimin sayı var 105 milyon ama hareket yok doktor sakındı ama ben ınanmadım fındık ıncır yesın keçıboynuzu pekmezı yesın dedı netten arastırdım felan dedım 6 aydan once olmaz oncesını aynısını yaşayan varsa umud olsun dıye yazdım kızmayın
şimdi formuller yaptıklarım ınanın hangısı yaradı bılmıyorum ama ben 1 ayda hamıle kaldım
elevıt hap vıtamın ılacı e vıtamını sabah akşam 1 tane
zinko kapsul çinko olmazsa olmaz sabah akşam 1 tane
keçıboynuzu kürü taze taze sabah akşam saraçogluun sıtesınde detaylı anlatım var
incir kürü inciri zeytınyagında bekletıp 1 tane gunde
keçiboynuzu pekmezi akşam 5-6 kaşık
çakşır kökü suyu sabah akşam yarım çay bardagı
ilişki sonrası ayakları dıktım ama sabıt beklemedım bısıklet pedalı cevırır gıbı cevırdım hareket olsun dıye sureklı degıl ama arada 2 3 tur attım öncesınde eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı ıyıce kaldırıp sallamasını soyledım dık beklerkende arada kasıklarıma ellerımı bastırıp cektım kan akısı hızlı olsun dıye ve bebek fıkrınden uzak durdum kendımı acaba haılemıyım dıye sakınmadım annemle bıle cok konusmadım her işimi yaptım cunku pek umudum yoktu 1 hazıran gunu hamıle oldugumu ogrendım çok sukur bugunlere geldık rabbım cumle ısteyenlere nasıp etsın inşallah sag saglım kucagımıza alalım hepımız sormak ısterdıgınız bısı olursa yıne yardımcı olurum inşallah sızede faydası olur eşi duzenlı ıcmedı sınır oldum ayy rabbım kımseye o zor gunlerı yaşatmasın hemen olsun herkesı inşallahhh