SAYGISIZ nankörlük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zuhal57

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
21
21
18
İstanbul
merhaba arkadaşlar yardım için değil sadece konuşmak için yazıyorum. sizden de güzel yorumlarınızı bekliyorum. 7 yıllık evliyim 1 tane 6 yaşında oğlum var. 2 yaşından beri anneannede bu sene 1. sınıfa başladı bende çalışıyorum. annem getirip götürüyor okula çok yakın ev ama günde 4 kez çıkması lazım annemin sabah bırakmak için öğlen yemeğe alıyor bırakıyor birde akşam almaya gidiyor. biliyorum zor olduğunu bana da bir şey demedi annem ben dedim iş yerim okula yakın 2 gün sen alırsan 2 gün de ben alayım hep sana olmasın dedim. neyse bugün eşime dedim ki annem için zor oluyor en iyisi okulun yemekhanesine verelim kadın günde 4 kez giyin soyun yapıyor dedim. eşimde bana aynen böle dedi : ne zor olacak zaten yakın okul evde zaten tamam ya bırak bakmasın yemekhanede yesin dedim sen iyi misin neden böle sölüyorsun nankörlük yapma kadın 4 senedir bakıyor ağzını açmadı kii böyle bir zorunluluğu yokken sırf biz biraz daha fazla kazanalım die ki kendi annesi 1 hafta durdu ben bakamam benim belim ağrıyor tansiyonum var dedi bastı gitii bunları biliyo söledim de kendi annen bir hafta dayanam senin bu sölediğin ayıp saygısızlık emeğe hiçç saygısı yok. annemin adına emeğine ben çok kırıldım ben de şimdi şöyle bir karar aldım muhasebeci arkadaşla aram çok iyidir. rica ettim dedim bana bir istifa dilekçesi düzenler misin yaptı verdi bende imzaladım eşime remini yolladım madem annemden memnun değilsin bende istifa ettim kendi çocuğuma kendim bakıcam. pazartesi ve salı günü içinde yıllık izinimden aldım gitmicem gerçekçi olsun ve anlasın istiyorum. daha inandırıcı olması açısından yapmam gereken başka birşey var mı acaba bilemedim. ders alsın sölediklerinin yanlış olduğunu anlasın istiyorum.

Süper yapmışsınız..İnsanda az vefa olur ya cidden nankörlük bu devirde kimse kimseye bakmazken anneniz yıllardır bakmış.

bu adamlar kendi anneleri söz konusu olunca kayınvalidedir, ne isterse yapılmalı, saygıda sevgide kusur edilmemeli. gelinlerin anneleri söz konusu olunca pısssssssss

AYNEN öle benim çok ağırıma gitti annem duysa ne kadar üzülür. yani bunu anlaması için daha ne yapayım sizce anlar mı
Eşinizle karşılaşmasınlar bu hafta sonu o zaman anlamaz.. Bence istifa iyi bir ders..Herkes cocugunu kendi büyütmek ister ama şartlar izin vermiyor..

bu arada sizden tavsiye bekliyorum sizce inandırıcı olurmu yada başka yapmam gereken birşey var mı diye
Eşinize göre değişir işe yarayıp yaramayacağı. Maddi konulara önem veriyorsa, ya da sizi kaybetmek istemiyorsa belki. Onu en iyi siz tanıyorsunuz

Eşinize göre değişir işe yarayıp yaramayacağı. Maddi konulara önem veriyorsa, ya da sizi kaybetmek istemiyorsa belki. Onu en iyi siz tanıyorsunuz
maddi konulara çok önem verir ona para para diyin yeter sinir oluyorum ama malesef böle görünce zaten dedi ne halin varsa gör sen zaten dik başlısın nasıl istersen öle yap bende inanmaz diye tedirginim deli gibi inansın ve korksun istiyorum. bir daha da böyle bir şey yapamasın istiyorum .ders istiyorum ders:)

YANİ SİZCE BU YETERLİ Mİ DİYORSUNUZ. DAHA FAZLA ÜSTÜNE GİTME Mİ DİYORSUNUZ. AMA BEN GİTMEK İSTİYORUM DA BULAMIYORUM NE YAPSAM BAŞKA DİYE . İŞ YERİNDEKİ MUHASEBECİ KIZA DEDİM ARASAK MI ACABA DİYE YANİ O ARICAKTI TANIŞMIŞLAR DI ZATEN AYRIL İSTİFASINI VERDİ ÇIKTI GİTTİ DESİN İSTEDİM BİRDE KARIŞTIRMAK İSTEMEDİM KİMSEYİ BİLEMEDİM KARIŞIK DUYGULARUM.

Eşiniz saygısız davranmış.

Bence yemekhaneye verin, hem anneniz ekstra yorulmuş olmaz. Çocuk hem yemekhanede arkadaşlarıyla daha sosyalleşir, arası daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…