Saygı duyuyorum

El becerim pek yok ama olsada burdaki kadınlar genelde kasabaydı eskiden şimdi mahalle oldu hepsi el işi yapıyor sen satmaya kalksan ben de yaparım ne var ki diyolar.Anlamıyorum bir kaç bayan evde yemek denedi ama yürümedi kimse almıyor ki ben yaparım diyolar.İğne oyası 20 tl burda

Evi de üstüne yapsaydınız :)
Kimsenin hakkı kimsede kalmasın tabi, bende çalışanım, sigortasına kadar düşünürüm...
ama gündelik temizliğe 250 nedir?
Aynen vazgeçtik zaten aman dedim kendim yaparım ev hanımıyım ama 2 ayda bir genel temizlik camlar falan için düşünmüştüm hemde ihtiyacı olanlara destek olmak için ama 250 deyince vazgeçtim..

Çok teşekkür ederim eş olmak iyi gün kötü günde destek çıkmaktır zaten.Kaldı ki ben bekarlıgımda o tür işler bilmeyen hani narin derler ya o tarz biriyim ayrıca iş aramaya gittiğimde temizlik işi yapmak istedigimde fiziksel görünümüm yüzünden bana inanmıyorlar yapamazmışm gibisinden ellerim çok narinmiş felan ama ben ısrarla yaptım ayıp değil çalışmak yeter ki namusunla çalış.

Süpersin canim

Cok demisler. Ben de istanbuldayim saati 15 liraya var biri, hamileligimde cagirmaya başladım simdilik memnunum. Anaç bi kadın. Haftada 3 yarım gün 600 falan civarı bulabilirsiniz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…