• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayfayı kaplayan reklamlar

Aynı fikirdeyim, şu kişi senden alıntı yaptı diye bildirim geliyor, tıklıyorum, yarısından gösteriyor. Yukarı çıkıyorum mecbur.
 
valla ben önce konu açtım isyan edip..sonra tavsiye üzerine Adblock yükledim ama sebebim başka..şu en altta çıkan çıplak kadın resmi vardı..gögüsler foraaa...göre göre tiksindim artık kurdum şimdi var mı bilmiyorum
 
Adblack yüklü bende de ama siteye gireceğim zaman kapatmaya karar verdim çünkü reklamları engelliyor ve bu kadar bilgiye bedava erişmemizi sağlayan sitenin tek gelir kaynağı kapanıyor. Evet beni de rahatsız ediyor büyük büyük reklamlar ama gülü seven dikenine katlanacak artık :)
 
Back