Merhaba bende dün saxenda kullanmaya başladım fakat aşırı halsizlik yaptı bende merdiven bile çıkamıyorum bacaklarım güçsüzleşti resmen.sürekli yatmak istiyorum.sizde de oldu mu ve geçici mi? Cevaplarsanız çok memnun olurum.Selamlar, 3. Ayın bitiminde toplam 15kg verdim. 4. Ayımda eskisi kadar tokluk vermediğini farkettim. Doktoruma danıştım. Vücut alışmıştır devam et dedi fakat bana devam etmek saçma geldi. Zaten iştahımı kesmeyecekse bu kadar pahalı bir ilaç kullanımını neden yapayım? O yüzden şimdi azaltarak bırakma ayı olarak yaptım bu ayı. Yani nasıl başladıysam (her hafta bir doz düşürerek devam ediyorum. Bir kaç ay ara verip tekrar başlayacağım. Çünkü ben 6 aylık ilacı stoklu aldım. Kalan paketlerimi de yine destek amaçlı kullanacağım.
Bende hala kullanıyorum ama birakmaya korkar oldumbende kullanıyorum 2.hafta içindetim. İştah kesiyor. Az birşey yedikten sonra yeme isteğiniz kayboluyor. Ama 2.haftada mide yanması yaptı bana azıcıkta halsiz hissediyorum sanırım ilacın etkisi. ben 156 boy 82 kilo ile başladım şuan 78,9 kg
merhaba 10.08 den beri kullanıyorum iştah kesti daha tartılmadım. 93 ile başladım sizin yada kızınızın son durumu nasılMerhaba geçen sene de yazmışım aldım ilacı önce kızım başladı ondan sonra da ben başlayacam bakalım daha yeni 2.doz geçti
Devam edenler ne durumda yazabilir mi
Kızım 1 ay da 10 kilo verdi ama dersleri başladı anne çok halsiz bıraktı ikisini kaldıramam dedi bıraktı ama işe yaradımerhaba 10.08 den beri kullanıyorum iştah kesti daha tartılmadım. 93 ile başladım sizin yada kızınızın son durumu nasıl
bende 10.08 den beri kullanıyorum daha tartılmadım halsizlik nedeni bol su içerek çözebilirsiniz ayrıca destekleyici vitamın alın . bende ağız kuruluğu yapıyor sadeceKızım 1 ay da 10 kilo verdi ama dersleri başladı anne çok halsiz bıraktı ikisini kaldıramam dedi bıraktı ama işe yaradı
bende başlıcam ama ne zaman bilmiyorum
şimdi bi arkadaşım başladı onu da takip edecem
Sağlık Bakanlığı 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı yasaktır ayrıca güvenliğiniz ve gizliliğinizi korumak adına isim soyad adres telefon numarası sosyal medya hesabı vb bilgilerinizi paylaşmayınız.Merhabalar.bir kalem saxenda almak istiyorum.elinde olan varsa bana ulaşabilirmi?
Merhabalarbende 10.08 den beri kullanıyorum daha tartılmadım halsizlik nedeni bol su içerek çözebilirsiniz ayrıca destekleyici vitamın alın . bende ağız kuruluğu yapıyor sadece
MerhabaKızım 1 ay da 10 kilo verdi ama dersleri başladı anne çok halsiz bıraktı ikisini kaldıramam dedi bıraktı ama işe yaradı
bende başlıcam ama ne zaman bilmiyorum
şimdi bi arkadaşım başladı onu da takip edecem
evet yaklaşık 5,5 - 6 kılo kadar 6 haftadaMerhabalar
Kilo verebildinz mi?
evet verdi çok da güzel verdi hatta umduğundan daha fazlasınıMerhaba
Arkadaşınızda kilo verdi mi?
başlamadan herhangi bir doktorqa gitti mi acaba? gittiyse hangi doktora gitti. direkt saxenda almak istiyorum mu demişevet verdi çok da güzel verdi hatta umduğundan daha fazlasını
ben endokrolojiye gittim dahiliyede olabilir ama asil yeri endolraoloji siz koli vermek istediğinizi söylüyorsunuz önce ilaç sonra iğneye geçiş yapılıyorbaşlamadan herhangi bir doktorqa gitti mi acaba? gittiyse hangi doktora gitti. direkt saxenda almak istiyorum mu demiş
arkadaşım gitmedi ama ben ona da dedim gitmesi gerekir diyebaşlamadan herhangi bir doktorqa gitti mi acaba? gittiyse hangi doktora gitti. direkt saxenda almak istiyorum mu demiş
Bıraktığında tekrar kilo aldı mıevet verdi çok da güzel verdi hatta umduğundan daha fazlasını
geçen gün gördüm almamış tekrar başlamış spor ile destekliyor aynı zaman daBıraktığında tekrar kilo aldı mı