Saxenda kullanmaya başladım

Selam kizlar bende basladim saxenda kullanmaya iki gün oldu..siz nekadar zaman icinde kac kilo verebildiniz..

Merhaba güncel durumunuz nedir acaba?

Merhaba yan etki yaşadınız mı ve kaç ölçüyle başladınız, yanıtlarsanız çok makbule geçer

Merhabalar, geç gördüm ve dönüyorum kusura bakmayın. Aktif bir kullanıcı değilim. Tüm sorularınızı yanıtlamam gerekirse:
Yarın da tartılıp 2. Ay ile ilgili yaşadığımı ve kilo değişimimi paylaşacağım.

Merhaba bugün ilk günüm iğnede çok halsizim az bişe yemek yedim akşam nasıl midem yandı sonrada kustum hep böyle giderse bana yaramadı diyecem ve satıcam alan olursa İstanbul'dayım, bir lokma ekmek bile yiyemedim akşam çayları tatlıları cipsleri duymak bile istemiyorum

Amaç yememek değil mi zaten

Son durum nedir acaba?

Son durum nedir acaba?
Selamlar, 3. Ayın bitiminde toplam 15kg verdim. 4. Ayımda eskisi kadar tokluk vermediğini farkettim. Doktoruma danıştım. Vücut alışmıştır devam et dedi fakat bana devam etmek saçma geldi. Zaten iştahımı kesmeyecekse bu kadar pahalı bir ilaç kullanımını neden yapayım? O yüzden şimdi azaltarak bırakma ayı olarak yaptım bu ayı. Yani nasıl başladıysam (her hafta bir doz düşürerek devam ediyorum. Bir kaç ay ara verip tekrar başlayacağım. Çünkü ben 6 aylık ilacı stoklu aldım. Kalan paketlerimi de yine destek amaçlı kullanacağım.

Bende su an kullanıyorum 11 kilo verdim 6.hadtadayim 1.8 doz olarakta ama gerçekten cok pahali 1780 aldim ve cok hizli bitiyor 1.8 ile 6 aylik kullanim için kac kutu aldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…