- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
- 83
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Oh ohhh
Ne kaa güzel Tatlımmm..
Bizim bi komşu var onun da 100 Beden vardır, kadının 40 yaşından sonra bi çocuğu oldu kız abartısız bebek sürünere geliyordu kadın sadece üstünde ki bluzunu kaldırması yeterli oluyordu bebek hemen yapışıyordu
O kadar büyük ve aşağı inikti.
Dikdörtgen şeklinde ama kenarları oval gibi
Ayyy ne güldüm ne güldümmm kiremit kırmakiremiti araya sıkıştırım tık kafaya atmak falan ayy koptu kayışş
Özgee beni benden aldın nan koptum işyerinde allhtan tekimYok kız direk memişini sopa gibi tutuyordu taakkkk diye bi kiremite vuruyordu kırılıyordu.
Anam bacım acımıyor mu hiç bilmiyorum ya ben akşam sütyenimi çıakrınca bile ağrı oluyor kadında ne göğüs varmış resmini bulursam yollarım
evet yaa koca memelerinde o sıkıntısı var sarkıyor :44:
Eki Görüntüle 1111088 Ayyyyyyyyyyyy işte buydu karpuz falan kırıyordu tutup
bizim topiğe gel kuzu muhabbt orda
Çocuğun varmı canım?
O dönemde çok daha aşırı büyüyormuş emzirmeden dolayı falan :26:
Özgee beni benden aldın nan koptum işyerinde allhtan tekimyoksa deli miyim diye kontrole götürürlerdi bunlar beni
Dize kadar
Hayt çekilin lan kırarım kafanıııdiye yürüyormuş abla yanından geçsek abla bovling topu gibi savurur bizi
evet yaa koca memelerinde o sıkıntısı var sarkıyor :44:
benimde 85 gibi öyle olamasına rağmen biraz sarktı..küçülttürmek isterdim ama eşim lafını dahi ettirmiyo:44:
benimkiler 90 canım ama daha bişi yok bebk olunca heralde yerlerde sürter
kimiside büyük göğüs çok istiyo..ben anlamıyorum..herkez kendinde olmayanı istiyo galiba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?