Canım ben şu mantığı anlamıyorum. Pahalı diye, markası tanınmış diye insanlar içeriğine bakmadan gözü kapalı o markalara en az 200 tl veriyor da ben bir markayı tanıttığımda;hele ki bu marka tanınmamış ve ucuzda hemen burun kıvırıyorlar. Zahmet edip içeriğine bile bakmıyorlar. Ben gercekten de bu kremden ve aynısefa kremlerinden lavanta sularından çok memnun kaldım ve bunlar da ecocert sertifikalıymış ve bu sertifika içerik onaylandıktan sonra verilebiliyormuş. Yani her ben doğalım diyen bu sertifikaya sahip olamıyor. Belli kriterlere uymak zorundalar.
Watson's'a gelince, sattıkları diğer markalar için evet haklı olabilirsin ama pure beauty missha gibi Kore üretimi ve gerçekten de sertifikalı. Böyle bir yerde sertifikalı bir ürün görünce çok şaşırdım. Kendi sitelerine de baktım, orada da bilgiler güzel. Yani aptal bir marka değil :)
pure beauty ürünlerinden yeni haberim oldu sayende:)bir daha ki gidişimde bakacağım mutlaka.evde krem konusuna gelince doğal balmumu yok piyasada ben aldım ama güvenmediğimden dolayı kullanmadım duruyor öyle.sen nereden temin ettin benim aktardan aldığım lastik gb. bişey.sapsarı yumuşak olması gerekmiyor mu balmumunun?herşeyin içeriğine bakarak almaktan vazgeçip kendimmiz yapalım diyoruz fakat herşey sahte yada tağşiş(yani karışımlı)yağlarını hangi marka kullanıyorsun sevgili borea?ayrıca evde krem tarifinide paylaşırsan sevinirim.insanların onca paraya aldığı kremlere yazık günah...bu arada fresh line markasını nasıl buluyorsun?biraz uzun oldu galiba :)
pure beauty ürünlerinden yeni haberim oldu sayende:)bir daha ki gidişimde bakacağım mutlaka.evde krem konusuna gelince doğal balmumu yok piyasada ben aldım ama güvenmediğimden dolayı kullanmadım duruyor öyle.sen nereden temin ettin benim aktardan aldığım lastik gb. bişey.sapsarı yumuşak olması gerekmiyor mu balmumunun?herşeyin içeriğine bakarak almaktan vazgeçip kendimmiz yapalım diyoruz fakat herşey sahte yada tağşiş(yani karışımlı)yağlarını hangi marka kullanıyorsun sevgili borea?ayrıca evde krem tarifinide paylaşırsan sevinirim.insanların onca paraya aldığı kremlere yazık günah...bu arada fresh line markasını nasıl buluyorsun?biraz uzun oldu galiba :)
Cate, fresh line gerçekten de çok güzel. Sayende yeni bir marka öğrendim ama fiyatları çok uçuk yahu! Vücut sütleri 65 tl, nemlendirici kremleri 95 tl
sevgili boreas09 :)tarif için teşekkürler kesinlikle değerlendireceğim..bendeki balmumu çok sert yapay mıdır nedir.doa yada bitki sandığından rica ederim artık..fresh line yi ziyaret ettiğimde fiyatları yüksek buldum bnde adam isterseniz 30 tl ye de kremimiz var dedi bnde ondan almıştım.içindekiler''aqua,glycerın,sweet almond oil,squalene,sunflower oil,grape seed oil,cacao seed butter,castor seed oıl,vıtamın e,parfum(!),xanthan gum,grape juıce,bergamot fruıt oıl''içeriği çoğu kreme bakarsak şahane bnce:)memnunum da.ama evde yapmak varken almam açıkcası bir daha...fresh line mağazasında bir kere hodan yağı sormuştum 50ml. si 50 tl idi:)pahalı gerçekten de.
doa kozmetikten gülsuyu aldın mı hiç boreas09?bnde bımden aldığım avıva marka gül suyu var güzelde kokuyor üstünde
%100 doğal distile gül suyu yazıyor. aşure mevsiminde gelmişti bime yenilebilir old.için güvenip aldım:)peeling sonrası tonik niyetine kullanıyorum şu doa yı merak ettim doa gülsuyu tıbbi hidrolat mı yoksa distile mi?
Valla Doa'nın distile olup olmadığı yazmıyor. O konuda emin değilim. Diyorum ya, Bitki sandığı'nı daha önce tanısaydım gerekli malzemeleri oradan alırdım
Merhaba. Benim rareblossom'larım geldi ama hiiçç tester koymamışlar( Üretim tarihleri temmuz. Açıldıktan sonra 6 ay son kullanım tarihi. Yani hiç bir sıkıntı yok :)
strawberry diye bir site var kızlar bütün ürünleri Türkiyedekinden çok daha ucuza alabiliyorsunuz. bakın bir isterseniz.
Benim de geç cevap verdiğim zamanlar oluyorhiç önemli değil. Kremin içeriğine baktım da, tatlı badem yağı, üzüm çekirdeği yağı, kakao yağı, üzüm suyu, Bergamut meyvesi suyu var ama bu kadar güzel bir karışım yaptınız madem; niye içine parfüm koyup doğallığını bozdunuz? Ama gerçekten de pahalı. Bir de en sinir olduğum şey neden ayçiçek yağı? İçeriğine baktığım zaman benim karakafesotu çok iyi valla. Aynısefa da öyle. İyi ki bu firmayı bulmuşum. En azından şimdilik kazıklanmadan güzel ürünler alıyorum. Harika Gül suyu lavanta suyu yapıyorlar hem de çok çok uygun fiyata:)
Canım cate arkadaşımla bu konuda yazışmıştım. Seda Sakacı gerçekten de bütün reçetelerde balmumu kullanmış. Çünkü besleyici:) Bitki Sandığı ya da Doa Kozmetik. Ama nezaketen alışveriş yaparsan rica et istersen. Öbür türlü gönderirler mi bilmiyorum. Özellikle Bitki Sandığı'na oturduğun yerde yabancı olduğunu ve imkanlarının sınırlı olduğunu söyle. Eminim yardımcı olur. Eğer siteden uçucu yağ falan alırsan bi 5-10 gr istersinarkadaşlar doğal balmumu alacak yer bulursanız buradan da haberdar eder misiniz? dün seda sakacının kitabına baktım, dudak kremi için. ama hepsinde de balmumu vardı:44:
Canım cate arkadaşımla bu konuda yazışmıştım. Seda Sakacı gerçekten de bütün reçetelerde balmumu kullanmış. Çünkü besleyici:) Bitki Sandığı ya da Doa Kozmetik. Ama nezaketen alışveriş yaparsan rica et istersen. Öbür türlü gönderirler mi bilmiyorum. Özellikle Bitki Sandığı'na oturduğun yerde yabancı olduğunu ve imkanlarının sınırlı olduğunu söyle. Eminim yardımcı olur. Eğer siteden uçucu yağ falan alırsan bi 5-10 gr istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?