- 9 Ocak 2013
- 108
- 0
Canım ben şu mantığı anlamıyorum. Pahalı diye, markası tanınmış diye insanlar içeriğine bakmadan gözü kapalı o markalara en az 200 tl veriyor da ben bir markayı tanıttığımda;hele ki bu marka tanınmamış ve ucuzda hemen burun kıvırıyorlar. Zahmet edip içeriğine bile bakmıyorlar. Ben gercekten de bu kremden ve aynısefa kremlerinden lavanta sularından çok memnun kaldım ve bunlar da ecocert sertifikalıymış ve bu sertifika içerik onaylandıktan sonra verilebiliyormuş. Yani her ben doğalım diyen bu sertifikaya sahip olamıyor. Belli kriterlere uymak zorundalar.
Watson's'a gelince, sattıkları diğer markalar için evet haklı olabilirsin ama pure beauty missha gibi Kore üretimi ve gerçekten de sertifikalı. Böyle bir yerde sertifikalı bir ürün görünce çok şaşırdım. Kendi sitelerine de baktım, orada da bilgiler güzel. Yani aptal bir marka değil :)
pure beauty ürünlerinden yeni haberim oldu sayende:)bir daha ki gidişimde bakacağım mutlaka.evde krem konusuna gelince doğal balmumu yok piyasada ben aldım ama güvenmediğimden dolayı kullanmadım duruyor öyle.sen nereden temin ettin benim aktardan aldığım lastik gb. bişey.sapsarı yumuşak olması gerekmiyor mu balmumunun?herşeyin içeriğine bakarak almaktan vazgeçip kendimmiz yapalım diyoruz fakat herşey sahte yada tağşiş(yani karışımlı)yağlarını hangi marka kullanıyorsun sevgili borea?ayrıca evde krem tarifinide paylaşırsan sevinirim.insanların onca paraya aldığı kremlere yazık günah...bu arada fresh line markasını nasıl buluyorsun?biraz uzun oldu galiba :)