Doa'dan almıştım, kokusu da harika %100 doğal diyor ama distile mi emin değilim ama bim'deki satılan Gül suyundan da ben senin yerinde olsam emin olmam
Bence detamam bitki sandığından isterim o zaman alışveriş yapacağım zamandoaya ulaşmam çok zor zira, hem bitki sandığı daha güvenilir bence
ben o zamanlar doa falan bilmezdim de o yüzden aldım bımden gülsuyunu.bundan sonra tercihim bitki sandığıı ve doa dan yana olacaktır...gülsularının rosens dahil bu kadar ucuz olması şüphe uyandırıcı zaten.ayçiçek yağının cilde faydalı old. duymuştum bu yüzden eklendi her halde kreme.bu arada her ecocert sertifikası olan tertemiz olmuyor deli gb araştıracak:)içeriğini okuyacağız kızlar.zira organik kozmetiklerde de alkol ve parfüm olabiliyor...
arkadaşlar doğal balmumu alacak yer bulursanız buradan da haberdar eder misiniz? dün seda sakacının kitabına baktım, dudak kremi için. ama hepsinde de balmumu vardı:44:
arkadaşlar bitki sandığındaki anti aging kremde yaş sınırı var mı, ben 25 yaşındyaım, kullanmamda sakınca olabilir mi? eskiden kremler için öyle söylerlerdi de özellikle gece kremleri için sanırım. ben o zararlı bu zararlı diye artık yüzüme hiçbir şey sürmüyorum ama bazen lazım oluyor, çok kuru oluyor, dökülüyor. bu anti agingden alsam nolur ki :44: ya da kendim mi yapsam :44: kararsız kaldım...
ben o zamanlar doa falan bilmezdim de o yüzden aldım bımden gülsuyunu.bundan sonra tercihim bitki sandığıı ve doa dan yana olacaktır...gülsularının rosens dahil bu kadar ucuz olması şüphe uyandırıcı zaten.ayçiçek yağının cilde faydalı old. duymuştum bu yüzden eklendi her halde kreme.bu arada her ecocert sertifikası olan tertemiz olmuyor deli gb araştıracak:)içeriğini okuyacağız kızlar.zira organik kozmetiklerde de alkol ve parfüm olabiliyor...
ben zaten sizinkinden alacağım alırsam boreas09karakafesotu kremi değil mi? ne kadar süre gider sizce? yaşım için problem değilse alayım
bir de ayşenur yazıcı bu konuda nasıl bu kadar bilgi sahibi olabiliyor? bildiğimiz ayşenur yazıcı değil mi:44: boreas09, sen yazılarını sıkça paylaşıyorsun ve bir bildiğin vardır diye düşünüyorum, sonuçta araştırmadan yazan koyan biri değilsin
öğleden sonra diğer ürünlerle birlikte siparişi vereceğim inşallah, heyecanlandımçooooooooooooooook teşekkürler
ev kokusu olayına da parmak basıyorum ayrıca, sayenizde, katkılarınızdan ötürü çook sağolun
Hoşgeldin micra:) Evet parabenin dünya kozmetik birliğince kullanılması gereken belli bir yüzdesi var ama buna ne kadar uyuyorlar bilemiyorum. Aslında uyuyorlar sanıyordum ta ki iki ay önce Sağlık Bakanlığı bir maskara markasını piyasadan toplatana kadar. Hııı, dedim demek ki durum gözüktüğü gibi değil. Maalesef bilemiyoruz parabeni ne kadar kullanıyorlar ama doğal koruyucu maddeler de var. Neden bunu kullanmıyorlar? Çünkü parabenin maliyeti çok düşük.Paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız. Paraben konusunda ise fikirlerimi söylemek istiyorum. Parabenden kaçış gerçekten zor çünkü neredeyse herşeyin içinde var. O nedenle mümkün olduğunca doğal içeriklere yönelmek lazım. Ama şunu da düşünüyorum ki, önceki mesajlarda da yazılmış, paraben miktarı ile ilgili kesin bir bilgi var mı? belki de belli bir miktarın altında zararı olmuyordur? Hani ilaçlar doz aşımında yarar değil de zarar verir... Bu arada, oriflame'in ecobeuty serisindeki ürünler ecocert sertifikasına sahip, henüz denemedim ama denemeyi düşünüyorum o seriyi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?