Sevgili Taydin, firma sahibiyle yazışmalarımızı buldum. Bir kaç tanesini gönderiyorum:
Merhaba,
Bitkisandığı'na gösterdiğiniz ilgi ve destekleriniz için öncelikle teşekkür ediyoruz.
Biraz Bitkisandığı hakkında bilgi verelim:
Bitkisandığı olarak kendi yetiştirdiğimiz şifalı bitki özütlerinden tedavi değeri olan, zararlı kimyasal koruyucular içermeyen, doğal kozmetik ürünleri üretiyoruz.
Butik olarak üretim yapıyor, siparişe göre ürün hazırlıyoruz.
Kremlerimiz organik sertifikalı içerikler (organik shea yağı, organik e vitamini vb.) ve kendi yetiştirdiğimiz şifalı bitkilerin özlerinden oluşmaktadır.
Aynısefa, karakafesotu ve tıbbi papatya bitkilerini küçük çiftliğimizde yetiştiriyoruz.
Hazır krem bazları yerine doğal krem bazımızı da kendimiz hazırlıyoruz. Bütün kremlerimiz Kazdağları'nda yetişen zeytinlerden elde edilen ekstra kalitede sızma zeytinyağı içeriyor.
Ürünlerimiz zararlı maddeler içermez. Baz olarak parafin, vazelin gibi zararlı maddeler içermiyor.
Not: Maili aldığınızda geri dönüş yaparsanız seviniriz.
Selamlar,
Nazım Tanrıkulu
Kütahya Belediyesi
Hekim Sinan Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi
Anadolu'muzun Şifalarının Peşisıra Bir Ömür Bitki Sandığı | Butik Üretim Doğal Kozmetikler Bitkisandığı Telefonum: 0507 352 0740
Markamızı bilmemeniz gayet normal. Çünkü 4 aylık bir üretim geçmişimiz var resmi olarak. 2 yıldır da eşe dosta veriyorduk. KOSGEB destekli butik üretim yapan bir atolyeyiz. Kremlerdeki şifalı bitkileri kendimiz yetistiriyoruz. Özleri de kendimiz hazırlayıp ürüne dönüştüruyoruz.
Doğal kelimesinin içi kelimeye yakışmayan ürünlerle boşaltıldı ne yazık ki. Biz doğal diyerek gerçekçi bir doğal üretim yapıyoruz. Zararlı kimyasal koymuyoruz, kökeni bitki olmayan maddeleri de kullanmiyoruz. Bu konuda titizleniyoruz. Üretimde empati yapıyor, kullanmayacağimizi ve kullanmadığımizi uretmiyoruz.
Karakafes otu kremimiz karakafesotunda bulunan allantoin maddesi sebebiyle antiaging etki sağlıyor. Ayrıca morluklar ve yağ bezeleri için de kullanabilirsiniz. Günlük nemlendirici olarak ta memnun kalacağınız bir ürün. Türkiyede tek üretici konumundayiz.
Tekrar ilginiz için teşekkür ediyoruz.
Siparişiniz ve inceliğiniz için teşekkür ediyoruz.
Kremi gece ve gündüz kullanabilirsiniz.
Bu iş ikimizin hayali. Hatta çiftlik içerisinde bir üretim yeri en büyük hayalimiz. Bu yıl bu hayalimiz için de adım atıyoruz. Kaz Dağlarına yakın bir arazi kiraladık. Üretimimizi orada yapacağız. Kısmetse de üretim yerini de oraya taşıyacağız.
Kitap hazırlıklarında eşimin büyük desteği ve katkısı oldu. Hatta çok sıkışık bir dönemde kaleme almıştım kitabı. Evliliğimizin ilk aylarında gece geç vakte kadar çalışmak durumunda kalmıştım kitap için. Eşim anlayışla karşılamasaydı kitap olmazdı sanıyorum..
Güneş koruma faktörlü krem yerine susam yağını öneriyoruz. Biliyorsunuz 45 faktöre kadar koruyor. Aynı zamanda aynısefa kremimiz içerisinde de güneş koruma özelliği olan içerikler bulunuyor. Kimyasal koruma faktörleri kullanmak istemiyoruz.
Selamlar,
Nazım Tanrıkulu
Bitki Sandığı | Butik Üretim Doğal Kozmetikler Bitkisandığı Anadolu'muzun Şifalarının Peşisıra Bir Ömür Canım ayrıca senin mesajını gördükten sonra hemen Nazım Bey'e yazdım. Sitenizde bunları bunları görmek istiyorlar diye. Birazdan cevap gelir bana:)