İzmir'in neresindesin bilmiyorum ama; Dokuz Eylül, mürşide akyüz, asil nadir iyi okullarmış. Bu yazdıklarım devlet okuluSenin burda tavsiye edebilecegin özel-devlet ok u lu var mı? Özellikle özel okul tavsiyen var mı? Boreas..
Canım , devlet teşvik verdi evet.ama devlet verdiği halde okuldan alamayanlar da var.yani ona güvenerek yola çikamam.tedin izmirde pek başarısı yok henüz. Ikisi de uzak bana hem.bilemiyorum yaaa.coook zorr bir karar.İzmir'in neresindesin bilmiyorum ama; Dokuz Eylül, mürşide akyüz, asil nadir iyi okullarmış. Bu yazdıklarım devlet okulu
Kolej olarak da Özel Yamanlar İzmir'de başarılı meşhur bir özel okul ve tabiki TED var bir de
Konu sahibi benim. Tamam konuyu açtım ama rutinlikten sıyrılıp bazen farklı konularda konuşup birbirimizden fikir almak sanırım o kadar kötü birşey olmasa gerek ki zaten ara sıra bunu yapıyoruz.kızlar konuya aboneyim yeni mesajlar yazıldıkça bildirim geliyor lütfen hiç alakası olmayan konuları bu başlık altında değil ayrı başlık açarak orada konuşun
Arkadaşım sürekli konuşacak değiliz.ben sordum.boreas cevapladı.bitti!kızlar konuya aboneyim yeni mesajlar yazıldıkça bildirim geliyor lütfen hiç alakası olmayan konuları bu başlık altında değil ayrı başlık açarak orada konuşun
Merhaba canım. Kaşarda bir de Tahsildaroğlu ile Bahçıvan'ı dene istersen. Ama ben İzmir tulumu ve mihaliçten şaşmam, o da ayrı bir konu çünkü onlar da bana göre tost için falan iyi oluyor. Sen de kaynağındasın yaniSlm kızlar. Aldığım ve tadını yorumlayacağım birkaç ürünü yazmak istedim:
Torku-labne:ilk kutuya bayıldım.2.yi aldım.idare eder dedim.
Torku-kaşar:ilaç gibi bir tadı var.hoşuma gitmedi. Bir daha almam.Sütaş a devam kaşarda.
Torku-tahin helva:tatlı buldum.lezzetini beğenmedim.arkasından tariş aldım.
Tariş-tahin helva:bir şeyler eksik gibi geldi. Lezzetini beğenmedim.koskaya devam.
kızlar, naçizane yorumlarım:)))
Merhaba canım. Kaşarda bahsettiğin markaları da denicem. Izmir tulumu ve mihaliçte hangi markaları öneriyorsun?Merhaba canım. Kaşarda bir de Tahsildaroğlu ile Bahçıvan'ı dene istersen. Ama ben İzmir tulumu ve mihaliçten şaşmam, o da ayrı bir konu çünkü onlar da bana göre tost için falan iyi oluyor. Sen de kaynağındasın yani)
Benim tatlı şeylerle aram pek yoktur. Bazen meze yapmak için kullanırım helvayı ama aklımda olsun
Canım eşim getiriyor ama orada özel yaptırıyor yani marka yok ve bildiğim kadarıyla keçi sütüyle karışıkMerhaba canım. Kaşarda bahsettiğin markaları da denicem. Izmir tulumu ve mihaliçte hangi markaları öneriyorsun?
genel olarak birçok ürün için uzun zamandır şunu fark ettim ki; her pakette aynı lezzeti yakalayamıyorum.
Bir de firmalar şöyle yapıyormuş (tv de duymuştum):zengin kesimin marketine daha kaliteli ürünleri (örneğin kaliteli yoğurt kabı) getiriyorlarmış; diğer bölgelere ise daha düşük kalitede ürün gönderiyorlarmış.Canım eşim getiriyor ama orada özel yaptırıyor yani marka yok ve bildiğim kadarıyla keçi sütüyle karışık
Çok haklısın; her paket aynı olmuyor. Mesela market çalışanları bile diyor tenekenin birini açıyoruz harika peynir çıkıyor, diğeri öyle çıkmıyor diye
Kesinlikle inanırım çünkü fiyatlar bile farklı oluyor özelllikle et, sebze ve kağıt ürünlerinde!Bir de firmalar şöyle yapıyormuş (tv de duymuştum):zengin kesimin marketine daha kaliteli ürünleri (örneğin kaliteli yoğurt kabı) getiriyorlarmış; diğer bölgelere ise daha düşük kalitede ürün gönderiyorlarmış.
Hadi yaaa.hiç farkında değilim.Kesinlikle inanırım çünkü fiyatlar bile farklı oluyor özelllikle et, sebze ve kağıt ürünlerinde!
Canım Naturalive kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar. Şöyle kokan, hadi kokmasa da kötü koku yaymayan bir çamaşır deterjanı tavsiyesi istiyorum. Ersağ iyi hoş da, çamaşırlardaki kokulardan çok sıkıldım. Ortamın kokusunu mu ne alıyor, tuhaf, böyle hafif yağ sinmiş gibi kokuyorZaten sertleşti çamaşırlarım.
Bir deneyeyim bakayımCanım Naturalive kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim
Canım hiç denemedim ama sanki normali daha iyi olur gibi. Portakallı bir de terle karışınca nasıl olur bilemem ama diğerlerini özellikle çamaşır deterjanı ve yağ çözücüsünü gerçekten de tavsiye ederimMerhabalar.olumlu yorumlar uzerine naturaliveden ilk kez alisveris yapmayi dusunuyorum.bul.mak. detetjani,camasir mak. Detetjani elde bul.detetjani,sivi sabun,oksi leke cikarici,dis macunu,eşarp spreyi,sampuan ve stik koltukalti icin denemek istiyorum.stikin bi normali bi de portakal kokulusu var.hangisini tavsiye edersiniz??
Ben bunu bizzat gördüm maalesef. Yoğurt kaplarında, sağlıklı plastikli oluyor bknz: İzmir mavi şehir bir büyük market.Kesinlikle inanırım çünkü fiyatlar bile farklı oluyor özelllikle et, sebze ve kağıt ürünlerinde!
Aslinda yag cozu de denemk istiyorum ama su an ersaginnuag cozu var elimde ondan memnunum hem guzel temizliyor hem ellerimi hic yipratmiyor ama bitince naturwlivei de deneyebilir imCanım hiç denemedim ama sanki normali daha iyi olur gibi. Portakallı bir de terle karışınca nasıl olur bilemem ama diğerlerini özellikle çamaşır deterjanı ve yağ çözücüsünü gerçekten de tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?