daha ortalardayken nivea pure and natural ı sorsam mı acaba diyordum :) okuayı bitirince çok mutlu oldum tabii :)
ben de alüminyum içeren roll-on kullanmak istemiyorum. Geçen bir düşündüm, 30 yaşındayım ve son 5 yıldır her gün kullanıyorum. araştırdım nette, nivea pure and naturals roll on da alüminyum yokmuş gittim onu aldım. Hala içim çok rahat değil, ona bi bakman mümkün mü? Bir de bioderma sensibio h2o'yu rica edeyim. Bioderma'ya çok güveniyorum ama bakalım.
Süpersin sen :)
Rareblossom'ı lilakutu sayesinde duymuştum ben ama tam boy ürünüm olmadı hiç. Hemen bakiyim. Day's allfree'ye de bakiyim. Çok makbule geçti tavsiyeler, teşekkür ederim.
bu roll-on'u rossman mağazaları satıyomuş galiba, sen nerden almıştın? Netten satan siteler pek güvenilir gelmedi.
seyahat kitinin bitmesine üzüldüm ben de :) yüz temizleme köpüğü, yüz peelingi ve vücut peelingi aldım ben, kargo ücreti de almadılar, ona da şaşırdım. Fiyatları düşürünce nasıl satılmış herşey!
Bi bakıyım Rossman nerelerde varmış.
seyahat kitinin bitmesine üzüldüm ben de :) yüz temizleme köpüğü, yüz peelingi ve vücut peelingi aldım ben, kargo ücreti de almadılar, ona da şaşırdım. Fiyatları düşürünce nasıl satılmış herşey!
. Cam olması beni de şaşırttı. Yani gerçekten de özenli ve kaliteli bir firmaymış. Diyorum ki, umarım bu bir satış taktikleri ya da kamu yoklaması falandır da, satışa ve üretime devam ederler. Biraz önce kullandım ürünleri ve bayıldım. Güle güle sağlıklı günlerde kullanalım. Sana da iki haftadır kullandığım kremi söyleyeyim: Aveseena. Artık Rare blossom bitince bu markanın toniğini ve temizleme sütünü alırım. Kreminden çok çok memnunum çünküBana da bugün geldiler, aras kargoyla jet hızıyla gelmiş demek. Bize sıra gelene kadar testerlar bitmiştirBenim ürünler de temmuz ve kasım üretim tarihli. Daha önce hiç cam kavanozda kozmetiğim olmamıştı, kendimi pek özel hissettim. Bir de bir ürün kataloğu koymuşlar ki sadece onu basmaya harcadıkları para batmalarına sebep olmuş olabilir. e hadi güle güle kullanalım o zaman, çok teşekkür ederim bana bu indirimi haber verdiğin için.
. Cam olması beni de şaşırttı. Yani gerçekten de özenli ve kaliteli bir firmaymış. Diyorum ki, umarım bu bir satış taktikleri ya da kamu yoklaması falandır da, satışa ve üretime devam ederler. Biraz önce kullandım ürünleri ve bayıldım. Güle güle sağlıklı günlerde kullanalım. Sana da iki haftadır kullandığım kremi söyleyeyim: Aveseena. Artık Rare blossom bitince bu markanın toniğini ve temizleme sütünü alırım. Kreminden çok çok memnunum çünkü
işte geldim burdayımm
Hoşgeldin:) artık dilediğini sorabilirsin canım:)
bir ürünün içeriğindeki madde misal kırmızı 3-7 çıktı diyelim. sırf bu maddeyi içeriyor diye hiç kullanmamalı mıyız? yoksa evet bu madde vardır ama miktarı zarar verecek kadar değildir de diyebilir miyiz?
ne olduğu kadar ne kadar olduğu da önemli değil midir?
Canım kırmızı 7-8-9-10 olanlar ciddi risk taşıyanlar. Yani markaya verdiği puan kırmızıya sana uzak dur diyor. Ya da sen bir ürünün içindeki maddeleri araştırıyorsun, bir tanesi kırmızı çıktı, diğer maddeleri de araştır. Ortaya çıkan karnesi diyelimki bir tane kırmızı, üç tane sarı, beş tane yeşil çıktı. Ortalaması tahminen sarı 3-4 e denk gelir. Kullanılabilir sınıfına girer ama kırmızıdan 2-3 tane sarıdan 4-5 tane çıkarsa uzak dur diyor
Kırmızılar direk kanser hücrelerini çoğaltan demek çünkü. Zaten o da yazar sitede
Canım kırmızı 7-8-9-10 olanlar ciddi risk taşıyanlar. Yani markaya verdiği puan kırmızıya sana uzak dur diyor. Ya da sen bir ürünün içindeki maddeleri araştırıyorsun, bir tanesi kırmızı çıktı, diğer maddeleri de araştır. Ortaya çıkan karnesi diyelimki bir tane kırmızı, üç tane sarı, beş tane yeşil çıktı. Ortalaması tahminen sarı 3-4 e denk gelir. Kullanılabilir sınıfına girer ama kırmızıdan 2-3 tane sarıdan 4-5 tane çıkarsa uzak dur diyor
Kırmızılar direk kanser hücrelerini çoğaltan demek çünkü. Zaten o da yazar sitede
Sana gece gece ödev vereyim mi:) gir ewg skindeep'e. Mesela şimdi aklıma geldi vichy yaz. Sana bir vichy'nin bir sürü ürününü çıkartır. İlk baştakilerin puanları iyidir. Sonraki sayfalara git, bir serisine kırmızı vermişti, şuan hatırlayamadım. O ürüne tıkla, işte analiz karşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?